سلام
دارم یک فرم تماس با ما می سازم - اینم کد html :
اینم کد jquery :
اینم کدphp :
بردم تو هاست این فرم رو
بعدش فایل هاشو پر میکنم و وقتی میفرستم ارسال نمیشه به جیمیلی که دادم اما پیغام send email secessfully رو میده / اما تو جیمیلم چیزی نیست
در ضمن وقتی $text رو بر میدارم فرم ارسال میشه اما مشکلیم که داره اینه که مقدار $id برا جیمیل ارسال نمیشه .
مشکلش چیه میخوام یک فرم تماس با ما ساده بسازم که ایمیل ارسال کنه . ممنون از کمکتون
دارم یک فرم تماس با ما می سازم - اینم کد html :
<input type="text" name="text" placeholder="name" class="name"><br> <input type="text" name="text" placeholder="family" class="family"><br> <input type="text" name="text" placeholder="email"class="email"><br> <input type="text" name="text" placeholder="id" class="id"><br> <textarea class="text"></textarea><br> <input type="button" value="send"><br> <p style="color:green;font-family:tahoma;"></p>
اینم کد jquery :
$(document).ready(function(){ $(':button').click(function(){ var namej=$('.name').val(); var familyj=$('.family').val(); var emailj=$('.email').val(); var idj=$('.id').val(); var textj=$('.text').val(); $('p').load('example.php',{name:namej,family:familyj,email:emailj,id:idj,text:textj}); }); });
اینم کدphp :
<?php $name=$_REQUEST['name']; $family=$_REQUEST['family']; $email=$_REQUEST['email']; $id=$_REQUEST['id']; $text=$_REQUEST['text']; mail("mohammaddd52@gmail.com",$name,$family,$email,$id,$text); echo 'send email secessfully'; ?>
بردم تو هاست این فرم رو
بعدش فایل هاشو پر میکنم و وقتی میفرستم ارسال نمیشه به جیمیلی که دادم اما پیغام send email secessfully رو میده / اما تو جیمیلم چیزی نیست
در ضمن وقتی $text رو بر میدارم فرم ارسال میشه اما مشکلیم که داره اینه که مقدار $id برا جیمیل ارسال نمیشه .
مشکلش چیه میخوام یک فرم تماس با ما ساده بسازم که ایمیل ارسال کنه . ممنون از کمکتون