سلام دوستان خسته نباشید
من حدود دو سال هست که با فریم ورک Yii نسخه 1 کار می کنم و هیچوقت هم نشده که احساس کمبود امکانات بهم دست بده توی این نسخه چون کلا عادت دارم مواردی که می خوام رو خودم مینویسم و کمتر پیش میاد برم سراغ Extension ها و حتی امکانات کلاس هایی مثل CHTML و...
امکاناتی که من در نسخه 1 این فریم ورک ازش استفاده می کنم این موارد هست:
می خواستم ببینم از نظر دوستانی که با نسخه دوم این فریم ورک آشنا هستن، برای من چه ویژگی های مثبتی داره اومده به نسخه دوم این فریم ورک؟ آیا اگر شما بودید میومدید؟ و اینکه اگر اومدم بعدا توی پشتیبانی پروژه های قبلی خودم که روی نسخه 1 هستن به مشکل نمی خورم چون هر روز ممکنه بخوام برم تغییراتی روشون بدم و اینکه مداوم بین این دو نسخه سوییچ کنم ممکنه گیج کننده باشه.
من حدود دو سال هست که با فریم ورک Yii نسخه 1 کار می کنم و هیچوقت هم نشده که احساس کمبود امکانات بهم دست بده توی این نسخه چون کلا عادت دارم مواردی که می خوام رو خودم مینویسم و کمتر پیش میاد برم سراغ Extension ها و حتی امکانات کلاس هایی مثل CHTML و...
امکاناتی که من در نسخه 1 این فریم ورک ازش استفاده می کنم این موارد هست:
- ساختار مناسب MVC که برای من بیشتر بحث پوشه بندی هاش، routing، جداسازی لایه ها و سادگیشون مهمه
- سیستم تولید خودکار مدل بر اساس ساختار جدول دیتابیس
- سیستم سطح دسترسی ها که توسط فیلتر accessControl روی کنترلرها اعمال می کنم و اینکه هر سطح دسترسی به چه صورت تعیین بشه رو خودم با Extend کلاس user طراحی کردم و از سیستم جدولی خود Yii استفاده نمی کنم.
- سیستم لاگین و سشن هاش
- سیستم کش APCu که بدون هیچ دردسری کار می کنه
- سیستم چند لایه layout ها که اون هم بدون هیچ دردسری باهاش کار می کنم.
- ساختار کار با مدل ها و ActiveRecord برای استفاده از پایگاه داده
می خواستم ببینم از نظر دوستانی که با نسخه دوم این فریم ورک آشنا هستن، برای من چه ویژگی های مثبتی داره اومده به نسخه دوم این فریم ورک؟ آیا اگر شما بودید میومدید؟ و اینکه اگر اومدم بعدا توی پشتیبانی پروژه های قبلی خودم که روی نسخه 1 هستن به مشکل نمی خورم چون هر روز ممکنه بخوام برم تغییراتی روشون بدم و اینکه مداوم بین این دو نسخه سوییچ کنم ممکنه گیج کننده باشه.