موضوعها: 64
اعتبار:
0
تشکرها: 28
76 بار تشکر شده در 28 پست
سلام.
دوستان کسی میدونه بهترین برند مادربرد چیه؟
میخوام یه سیستم برا خودم ببندم اما متاسفانه تجربه ای روی برند های سخت افزار و کاراییشون ندارم
--
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
من با برندهای Gigabyte و ASUS و MSI کار کردم و همگی خوب بودن ولی دو مورد اول رو بیشتر توصیه میکنم. امتیاز اصلی Gigabyte اینه که پشتیبانی رسمی اون توی ایران، شرکت آواژنگ هست که توی شیراز قرار داره (توی ایران پشتیبانی رسمی داره و نیاز نیست برای تعمیرات، بفرستن خارج از کشور).
موضوعها: 64
اعتبار:
0
تشکرها: 28
76 بار تشکر شده در 28 پست
ممنون توی رم کدوم برند رو ترجیح میدید؟
موضوعها: 37
اعتبار:
2
تشکرها: 281
117 بار تشکر شده در 94 پست
بیشتر چیزی که در تعیین قدرت مهمه مدل مادربورد هستش تا مارک. ولی از لحاظ مارک، gigabyte و ASUS توی زمینه مادربورد خیلی قوی هستن.
ولی برای نوع مادربورد بسته به هزینه ای که میخواین بکنید باید تصمیم بگیرید. به نظر من برید توی سایت های مختلف و سیستم پیشنهادی هایی اونا رو بسته به بازه قیمتی که میخواین هزینه کنید انتخاب کنید و حالا یکی دو مورد از قطعات رو بسته به نیازتون بالا پایین کنید.
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
CPU هم اگه میتونید هزینه کنید، حتماً Core i7 بگیرین و اگه برای کارهای سه بعدی و ساخت گیم میخواین، AMD خیلی بهتر از Intel هست ولی حتماً یه 3D Fan روی سیستم نصب کنید یا درب کیس رو باز بگذارین و یه پنکه بزرگ جلوش بگذارین چون برخلاف Intel که اگه دمای پردازنده بالا بره، سیستم بطور خودکار ریستارت میشه، AMD اینقدر کار میکنه که بسوزه! ضمناً بیشتر از اینتل داغ میکنه ولی قدرت پردازش سه بعدیش حرف نداره.
موضوعها: 0
اعتبار:
0
تشکرها: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
بسیار عالی بچه ها سیستم مورد نیاز برای عینک های واقعیت مجازی چی پیشنهاد میدید؟