موضوعها: 2
اعتبار:
0
تشکرها: 9
0 بار تشکر شده در 0 پست
جناب شهرکی متشکرم ازتون . واقعا عالی بود . یه سوال دیگه : آیا امکانش هست این تابع رو یه جای عمومی بنویسم و از مدلام صداش بزنم ؟ که نخوام تو تمام مدلام این تابع رو بنویسم
اعتبار:
0
0 بار تشکر شده در 0 پست
ممنونم جناب شهرکی . ببخشید من یک سوال دیگه هم داشتم . آیا راهی هست یک چیز مثل middleware رو برای تمام اکشن ها تعریف کرد . مثلا همین تابع purify رو برای تمام اکشن هام تعریف کنم . که دیگه سایت به هیچ عنوان باگ xss نداشته باشه ؟
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
میتونین یه مدل والد بسازین که توی اون rules تعریف شده باشه و برای تمام اتریبیوتها این ولیدیتور تعریف شده باشه و بعد توی فرزند، با ادغام آرایه موردنظرتون با parent::rules ولیدیتورهای جدید رو معرفی کنین. البته ایمنترین روش برای جلوگیری از باگ XSS اینه که موقع نمایش از Html::encode استفاده کنید.
اعتبار:
134
خوب و با دقت مستندات رو بخونین. توی ولیدیتور مستقل باید متد validateValue رو پیادهسازی کنید و دیگه اسم متد، مثل سازنده نیست که همنام با کلاس ذکر بشه.
اعتبار:
134
خوب دیگه اینجا باید بگین $model->{$attribute} چون $this دیگه به مدل اشاره نمیکنه و شئ خود ولیدیتور شماست. کمی دقت کنید این مشکلات اصلاً پیش نمیاد. برای همینه که میگم توی کار با فریمورکها، تسلط به مفاهیم شئگرایی و الگوهای طراحی لازمه وگرنه بیشتر دچار ابهام میشین.
اعتبار:
0
0 بار تشکر شده در 0 پست
سلام . استاد من توی سایتم از purify استفاده کردم . روی سیستم خودم کاملا درست جواب میده . توی بعضی از سیستم ها به مشکل برخوردم . مشکلم به این صورت هست که به متن زیر گیر میده :
ترکیبات: آرد گندم ـ روغن بدون ترانس ـ شکر سفید ـ شربت اینورت ـ پودر کامل تخم مرغ ـ لسیتین(E322) ـ بیکربنات سدیم(E500) ـ نمک خوراکی ـ اسانس پرتقال – ژل امولسی فایر – آب آشامیدنی
حداقل چربی : ۱۷ % حداقل قند : ۱۸ %
متوجه نمیشم چرا به رشته بالا گیر میده . به نظرتون مشکل کار میتونه کجا باشه ؟