16-03-1394، 01:14 ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: 16-03-1394، 01:16 ق.ظ توسط n0o0b_sina.)
موضوعها: 13
اعتبار:
1
تشکرها: 51
31 بار تشکر شده در 28 پست
به نظره من فروش اسکریپت الان دیگ با وجود این همه اسکریپ رایگان و متن باز کاره سختیه، مخصوصا این که اسکریپت ها و پروژه های نال شده ی codecanyon رو هم راحت میشه گیر آورد.
گرفتن سفارش دیگران هم خب مشکلات و مخصوصا اعصاب خوردیه خاص خودشو داره. الان دیگ از بچه ی 6 ساله تا پدر بزرگه 80 ساله طراحی وب میکنن!!! و با قیمت های باور نکردنی به مشتری پیشنهاد میدن!!! که خب احتمالا، کارو خراب میکنن یا پوله پیشو میگیرن و ناپدید میشن، مشتری هم کلا بیخیال میشه و نمیتونه به کسی اعتماد کنه!
---
کلا وضع بازار IT فجیح خرابه و تنها راحه نجات پیاده کردنه ایده ی جدیده!
"به نظره من" جامعه ی متن باز باعثه این اتفاقا شدن، اگه wordpress و امثالهم نبود الان کاره ما چند برابر میشد و احتماله ورود افراد غیر حرفه ای هم به عرصه کمتر، کلا من توی این متن باز سودی نتونستم برای برنامه نویس جماعت ببینم. با اینکه خودمم php کار میکنم.
موضوعها: 16
اعتبار:
1
تشکرها: 32
19 بار تشکر شده در 17 پست
منم با نظر n0o0b_sina موافق. اونایی که این زبان ها رو تولید کردن حداقل باید کاری میکردن که برنامه نویس بتونه سورس کدش رو یه جوری از دید دیگر کاربران مخفی کنه. فکرش رو بکن. یکی میاد با جاوا یه برنامه تحت دسکتاپ می نویسه یکی دیگه از راه میرسه کل کدهاش رو کپی میکنه و به نام خودش میزنه. توی ایران چطوری میتونیم از حق خودمون دفاع کنیم. من شنیدم حق کپی رایت سال 89 به تصویب رسید ولی کسی این قانون رو اجرا نمیکنه. حالا توی ایرانم نه توی همون خارجم کسی کپی برداری بکنه من بعید میتونم برنامه نویس بتونه از حق خودش دفاع بکنه.
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
مشکل توی طراحی PHP نیست. مسئله سر بی فرهنگی یه عده است که میان سورس و ایده دیگران رو میدزدن و این مسئله بین مردم کشور ایران اسلامی! ما بیشتر از کشورهای خارجی غیر مسلمان و بعضاً مشرک و کافر!!! دیده میشه. همین الان موتور اصلی ویکی پدیا بصورت اوپن سورس موجوده که با PHP هم نوشته شده. چرا کسی نمیاد یکی مثل اون رو درست کنه؟ در عوض خیلیها با این اسکریپت اومدن برای واژگان و تعاریف و مفاهیم سایت خودشون ویکی درست کردن. اما همین که فهمیدیم این سیستم بازمتن وجود داره، توی ذهن من و شما و خیلیهای دیگه که این متن رو میخونن، جرقه این ایده زده شد که بریم یه ویکی پدیای فارسی و کاستومایز شده بزنیم! توی کشورهای دیگه، مورد سراغ دارم که توی کشوری که حداکثر مجازات قتل، 20 سال زندان بوده، یکی رو بخاطر فعالیت Warez و رعایت نکردن کپی رایت، 30 سال زندان انداختن و حق دسترسی به اینترنت رو مادام العمر ازش گرفتن. توی ایران هم قانون کپی رایت وجود داره ولی اینقدر درگیر دوندگیهای دادگاه و مخارجش میشین که اکثراً بیخیالش میشن.
اینکه بستر قانونی کشور ما مشکل داره دلیل نمیشه به فرهنگ بازمتن که تمام دنیا تا حالا بارها از مزایای اون بهره مند شدن و وجود شبکه های اجتماعی بزرگی مثل فیسبوک به لطف همین فرهنگ بوده، بدبین بشیم و اون رو زیر سؤال ببریم. با چاقو میشه میوه پوست بکنیم، میشه آدم بکشیم. حالا اگه اوضاع یه جامعه اونقدر بهم ریخته بود که یکی به راحتی آدم میکشت، میتونیم بگیم اختراع چاقو به ضرر بشریت یا حتی یه عده بوده که میخواستن میوه پوست بکنن؟ مشکل از قوانین اون جامعه بوده نه خود چاقو.
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
از بحث اصلی منحرف نشیم. من خودم شخصاً بدلیل مشکلات و توقعات بعضاً نابجای مشتریان (تقریباً همه شون همینطورن)، به هیچ عنوان حاضر نیستم برای مشتری پروژه انجام بدم. ترجیح میدم ایده های خودم رو عملی کنم.
موضوعها: 142
اعتبار:
3
تشکرها: 252
85 بار تشکر شده در 53 پست
این مشکلات به نظر من به جامعه ما بر میگرده
ما به چی احترام گذاشتیم که به این احترام بزاریم؟
open Source برای جامعه ما و با افکار ما یه تناقض بزرگه
تو ایران اصلا معنی نمیده
اما اعتقاد دارم که هم میشه سفارش گرفت و کار کرد و هم اسکریپت ارائه کرد
اگر خیلی درگیر این داستان بشیم از اصل جا می مونیم
جاهایی که من کار میکردم یهکی از شرکتها دسترسی c panel نمی داد و سایت رو فقط روی سرور خودش ارائه میکرد تو قرار دادم می نوشتیم بنابر این بحثی نبود هر کی میخواست امضا می کرد هر کیم نمیخواست می رفت
ضمن اینکه 90 درصد اصلا نمی فهمیدن این ماجرا ها چی هست
یه شرکت دیگه هم پروژه رو کد شده میداد که اونا هم راضی بودن
اعتبار:
3
چند وقتی با یه مدیر خیلی توانمنددر ارتباط بودم میگفت به نظرمکد اصلا مهم نیست بزار کد های کار مارو بردارن کپی کنن
برگ برنده ما توانایی خلق ایده های جدیده
واقعا این حرف رو قبول دارم اصلا براش مهم نبود کدش چی میشه
اعتبار:
3
چه بخوایم چه نخوایم دنیای نت در حال تغییره
بزودی شاید کسی دیگه برای طراحی هیچ پولی نده
تقریبا میشه گفت هر چیزی که مشتری های معمولی میخوان روی نت هست ومیشه دانلودش کرد
مهم اینه که ما قصدمون چیه از ورود به دنیای وب
کوئری زدنو هر کسی تو کوتاه ترین زمان ممکن یاد میگیره و راه اندازی سایت هم دیگه بی ارزش شده
اونایی برندن که بتونن کار ویژه انجام بدن
n تا شبکه اجتماعی اومد اما فیس بوک هنوز فیس بوکه
موتور های جستجو نمی تونن با گوگل رقابت کنن
و مثال های دیگه ای که هممون میدونیم
ما راهمون رو باید از عوام جدا کنیم با عوام بدون پول در همون سطح رو داره
سطح رو باید بالا کشید اون وقته که دیگه با چه زبانی می نویسید اصلا مطرح نیست
ضمن اینکه
اعتبار:
3
بخشی که خیلی مهمه اینه که بازار هدفمون رو پیدا کنیم
این مهم ترین بخش برای کار کردنه تو همین وضعی که به نظر دوستان خراب و به نظر من خوبه باید بگردیم و انتخاب کنیم که برای چه بخشی از جامعه میخوایم کار کنیم
اگر اینو فهمیدیم مطمئن باشید از کار و شرایط بازار راضی خواهیم بود
موضوعها: 10
اعتبار:
0
تشکرها: 455
51 بار تشکر شده در 34 پست
سلام
تویه تیم پرنس مبنا رو بر این گذشتیم که هر پروژه ای رو نگیریم و برای هر کسی (کسی که کیفیت براش مهم نیست و فقط هزینه کم براش مهمه) کار نکنیم و بیشتر برای خودمون کار کنیم و ایده های خودمون رو تولید و بفروشیم که هم لذت بیشتری داره و هم دردسر کمتر .
پس 90 درصد انرژی تیم رو میزاریم روی تولید اسکریپت هایی که ایده خودمون هست ...
در رابطه با بحثی که دوستان استارت زدند :
درک دنیای اوپن سورس و دنیای نرم افزار آزاد در ایران سخته .
مثل این میمونه که به کسی که کار با کامیپوتر بلد نیست بخوای برنامه نویسی یاد بدی .