$conn = mysqli_connect($servername, $username, $password, $dbname); mysqli_query($conn,"SET NAMES utf8"); $id=$_POST['id'] ; $stack = array(); $jsonrecive = json_decode($id); for($i=1;$i<=count($jsonrecive) ;$i++){ array_push($stack,$jsonrecive[$i]); } if($id!=null) { for($i=0;$i<=count($stack) ;$i++) { $sql = "SELECT * FROM listajnas WHERE id='$stack[$i] ' "; $result=mysqli_query($conn,$sql); if ($result->num_rows >0) { while($row[] = $result->fetch_assoc()) { $tem = $row ; } } } $json = json_encode($tem); echo $json; $conn->close(); } else{ print' 1';
رتبه موضوع:
ترافیک وب سرویس (حل شد)
|
27-11-1395، 02:03 ق.ظ
28-11-1395، 11:39 ق.ظ
سؤالتون رو واضح مطرح کنین. اینکه فقط کد بگذارین چیزی رو حل نمیکنه و مشخص نیست مشکل شما چیه؟
30-11-1395، 10:54 ب.ظ
استاد سلام
من این وب سرویس رو نوشتم ک ایدی مورد علاقه ها رو ارسال میکنم بهش و سلکت میکنه از جدول و بهم برمیگردونه ولی ایرادی که داره بعد از هر ابجکت یک nullمیفرسته و فک کنم بهمین دلیل تو اندروید فقط یکی از ایتم هارو نشون میده بعدپارس کردن جیسون نمونه برگشتی به این صورته نقل قول: ممنون میشم راهنمایی کنید nullرو پاک کنم ازش یاداخل اندروید چجوری پارسش کنم؟؟؟
01-12-1395، 05:11 ب.ظ
این کد رو تست کنید:
if (isset($_POST['id']) { $conn = mysqli_connect($servername, $username, $password, $dbname); mysqli_query($conn, 'SET NAMES 'utf8''); $id = $_POST['id'] ; $stack = []; $jsonrecive = json_decode($id); $c = count($jsonrecive); for($i = 0; $i < $c; $i++) { $stack[] = $jsonrecive[$i]; } if($id != null) { $tem = []; $ids = implode(',', $stack); $result = mysqli_query($conn, "SELECT * FROM `listajnas` WHERE (`id` IN ($ids))"); if ($result && $result->num_rows > 0) { while($row = $result->fetch_assoc()) { $tem[] = $row ; } } echo json_encode($tem); } mysqli_close($conn); } else { print '1'; } عادت کنید تورفتگیها رو برای اینکه حداقل خودتون کمتر عذاب بکشین، رعایت کنین.
01-12-1395، 09:44 ب.ظ
استاد بخدا خیلی گل هستین
چند روز بود واقعن داشتم عذاب میکشیدم بابتش زیاد همphpبلد نبودم تیکه تیکه داحلw3یاد گرفتم اینهارو هم بازم خیلی خیلی خیلی ممنون چشم حتمن فرورفتگی هارم اوکی میکنم ببخشید وقتتونو گرفتم
02-12-1395، 02:36 ق.ظ
خواهش میکنم. البته دکمهی تشکر کاربرد قشنگتری داره
تشکر شده توسط: lovelyalone20
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان