دوستان بهترین شیوه و توابع برای ارسال ایمیل از سایت به کاربران چیه به نظرتون؟
رتبه موضوع:
بهترین روش برای ارسال ایمیل از سایت برای کاربران
|
01-04-1394، 06:23 ب.ظ
لطفاً بیشتر توضیح بدین. منظورتون دستورات برنامه نویسی هست یا سناریوی کار مدنظرتونه؟
تشکر شده توسط: sm_pakdel
01-04-1394، 06:37 ب.ظ
این موضوع رو برای دو بخش نیاز دارم
یکی خبر نامه یکی هم بخش تماس با ما برای ارسال مثلا 100-200 تا ایمیل برای اعضا خودم با تابع mail شکل دارم خوشم نمیاد ازش هم میخوام سناریو کار رو برای خبرنامه کمک کنید بهم هم اینکه بجز تابع mail با چی میتونم میل ارسال کنم اصلا راه دیگه ای هست؟
01-04-1394، 09:21 ب.ظ
برای ارسال با PHP Mailer ارسال کنید. درمورد سناریو هم بنظرم بهترین کار اینه که یه جدول داشته باشین برای ایمیلهای منتظر ارسال و هروقت خبر جدید درج میشه، توی اون جدول به ازای تمام کاربران رکورد ثبت کنید و id خبر و کاربر رو قرار بدین و همچنین فیلد وضعیت که 0 هست. حالا یه اسکریپت Cron دارین که هر یک ساعت میاد 100 رکورد از این جدول رو انتخاب میکنه برای ارسال و فیلد وضعیت رو 1 میکنه. وقتی هم ایمیل با موفقیت ارسال شد، وضعیت رو 2 میکنه. میتونید یک اسکریپت دیگه هم داشته باشین که با فاصله نیم ساعت از این اسکریپت اجرا میشه (اونم هر 1 ساعت) و میاد دو تا کار انجام میده:
برای افزایش سرعت میتونید فیلد وضعیت رو index کنید. تشکر شده توسط: sm_pakdel , mahdirabbani
01-04-1394، 10:56 ب.ظ
نه گفتم یه جدول جدا بسازین برای نگهداری صف ایمیلهای منتظر ارسال چون برای Spam نشدن باید هر یک ساعت حداکثر 100 تا بفرستین و ازطرفی برای یکنفر هم نباید دوبار ارسال کنید.
تشکر شده توسط: sm_pakdel
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان