موضوعها: 35
تشکرها: 77
123 بار تشکر شده در 78 پست
مهندس میدونی در فروم غیر از نرم افزارش یه چیز مهم دیگه هست که خیلی تاثیر داره بنظر من و اون فونت های پیشفرض است!
الان در قسمت ادیتور من عکسش رو ضمیمه کردم ببینی، فونتش قشنگ نیست زیاد خوانا هم نیست یجوریه! همون فونتی که توی نمایش مطالب هست اینجا هم بذاری خیلی بهتره. الان این دوتا ظاهرا متفاوت هستن.
در فروم بنظر من چندتا چیز خیلی مهم هست. یکی نرم افزارش، دیگری اینکه چطوری ساختار بدی فروم رو چه تالارهایی به چه شکلی بذاری، دیگری هم همین فونت هاست، البته در کنار اینها تم و ترکیب رنگ و layout هم مهمه.
من اصلا رغبت نمیکنم بیام توی ادیتور شما چون فونتش بده!
البته فونتش خیلی هم ناخوانا نیست، ولی حالت ماشینی داره و غیرعادیه و در طول نوشته تغییرات ناهماهنگی درش مشاهده میشه. آدم حس میکنه داره توی یه برنامهء عهد بوق تحت داس تایپ میکنه!!
من خیلی وقتا حالت سورس رو ترجیح میدم واسه همین توی اون حالت میذارم. بعضی مشکلات و محدودیت های خاصی توی حالت ویزیویگ پیش میان.
ضمنا فرومهای دیگه حالت سورسشون همچین فونت بیریختی نداشته!
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
این فونت Arial هست که فونت پیشفرض MyBB هست. هنوز وقت نکردم روی قالب انجمن خیلی کار کنم. همینم با کلی مکافات تاحدودی شبیه vBulletin کردم که یکم جذابیت بیشتری داشته باشه. ظاهر پیشفرض MyBB رو خیلی داغون تر از این حرفهاست و vBulletin و بقیه هم پولی بودن و بخاطر تحریمها به ایران نمیفروختن و من هم از نسخه کرک شده و نال شده خوشم نمیاد استفاده کنم.
اینقدر کارهای ریز و درشت با اهمیت بیشتر دارم که واقعاً وقت نمیکنم روی موارد جزئی مثل قالب انجمن کار کنم. فعلاً با همین وضع بسازین تا سر فرصت قالب اختصاصی انجمن رو هم مثل سایت آکادمی آماده کنم.
موضوعها: 5
اعتبار:
0
تشکرها: 43
0 بار تشکر شده در 0 پست
بهتر نیست یکم انجمن رو تر و تمیز کنید. فکر میکنم اینکه همه چیز رو بخوان تحت پوشش قرار بدین به بی نظمی دچا میشه.
به نظر بهتره تالارهای غیر فعال رو برای مدتی(تا زمانی که به تالارهای اصلی سرو سامان دادن بشه) غیر فعال کنین. چون وارد تالار که میشی گیج میشه آدم بس که گزینه گذاشتین.
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
انجمن بنظرم به حد کافی مرتب هست. اینکه انجمن غیرفعال زیاده درسته ولی علامت بی نظمی نیست. مواردی هم که گذاشتم، آیتمهایی هست که به نوعی خودم هم توی اونها سررشته دارم و کم کم سرم خلوت بشه خودت میتونم در حدی که از این سکوت در بیان فعالشون کنم.
ساختار انجمن به حد کافی قابل فهم هست و فکر نمیکنم جایی برای گیج شدن باشه. هر کسی میتونه به راحتی بخش مربوط به خودش رو پیدا کنه.