سلام
دوستان لیستی از افزونه هایی که من در حین برنامه نویسی ازشون استفاده میکنم رو اینجا براتون میزارم باشد که رستگار شویم :D
البته من از فایرفاکس استفاده میکنم و افزونه هایی که معرفی میشه برای فایرفاکسه.
firebug
این که اوجب واجباته و دیگه همه باید بدونن افزونه شماره 1 توسعه دهنده های وب چیه ...
JsonView
با این افزونه میتونید json ها رو در مرورگر زیبا تر ببینید.
colorZilla
میتونید کد رنگ هر المنت سایت رو که میخواید در سریعترین زمان ممکن به دست بیارید
wapplayzer
این افزونه تکنولوژی هایی که تو هر سایت استفاده شده رو به شما معرفی میکنه.
restClient
وب سرویس های مختلف رو همراه با ارسال هدر و authentication میتونید با این افزونه هندل کنید.
Abadis
البته این زیاد ربطی به برنامه نویسی نداره. ولی واسه خوندن مقاله ها و داکیومنت ها یه مترجم خوب تا فایرفاکس خیلی به کار میاد
اگه افزونه / addon / plugin خوبی واسه فایرفاکس / کروم یا هر مرورگر دیگه ای سراغ دارید زیر همین پست معرفی کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنن
ممنون
دوستان لیستی از افزونه هایی که من در حین برنامه نویسی ازشون استفاده میکنم رو اینجا براتون میزارم باشد که رستگار شویم :D
البته من از فایرفاکس استفاده میکنم و افزونه هایی که معرفی میشه برای فایرفاکسه.
firebug
این که اوجب واجباته و دیگه همه باید بدونن افزونه شماره 1 توسعه دهنده های وب چیه ...
JsonView
با این افزونه میتونید json ها رو در مرورگر زیبا تر ببینید.
colorZilla
میتونید کد رنگ هر المنت سایت رو که میخواید در سریعترین زمان ممکن به دست بیارید
wapplayzer
این افزونه تکنولوژی هایی که تو هر سایت استفاده شده رو به شما معرفی میکنه.
restClient
وب سرویس های مختلف رو همراه با ارسال هدر و authentication میتونید با این افزونه هندل کنید.
Abadis
البته این زیاد ربطی به برنامه نویسی نداره. ولی واسه خوندن مقاله ها و داکیومنت ها یه مترجم خوب تا فایرفاکس خیلی به کار میاد
اگه افزونه / addon / plugin خوبی واسه فایرفاکس / کروم یا هر مرورگر دیگه ای سراغ دارید زیر همین پست معرفی کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنن
ممنون