موضوعها: 1
اعتبار:
0
تشکرها: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
سلام، من کارشناسی رشته ی نرم افزار،الان فکر میکنم چیزی از برنامه نویسی نمیدونم در عین حالی که برنامه نویسی رو دوس دارم،میخوام از پایه شروع کنم و نمیدونم چکار کنم حاظرم هر برنامه ای رو دنبال کنم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کرد.میشه منو کمک کنید؟ میخواستم آموزش php رو بخرم ولی احساس کردم یه سری مسائل زیر بنایی برنامه نویسی رو یاد ندارم بخاطر این فعلا نخریدمش،حاظرم هزینه هم پرداخت کنم.اگه وقت دارید کمکم کنید.
نا گفته نمونه چند وقتی که دانشجو شما بودم چیزای خوبی یاد گرفتم مخصوصا open gl اما الان یادم رفت،میگم شاید بخاطر این بود که پایه ام ضعیف بوده..با وجودی که اوضاع مالی مساعدی ندارم ولی حاظرم هر چقد شما بدونید هزینه کنم.
موضوعها: 140
اعتبار:
134
تشکرها: 195
3447 بار تشکر شده در 2120 پست
بنظرم اول از همه باید الگوریتم نویسیتون رو تقویت کنید. کتاب مبانی کامپیوتر و الگوریتمها نوشته مهندس جعفرنژاد قمی و مهندس کریمپور رو تهیه و مطالعه کنید و تمریناتش رو حل کنید. مسائل و مثالهای این کتاب از جمع دو عدد شروع میشه و مرحله به مرحله پیچیده تر میشن تا جایی که به مرتب سازی آرایه های چندبعدی و محاسبه دترمینان ماتریس و... هم میرسه. یکی دیگه از امتیازات این کتاب، حل تمرینها در انتهای کتابه که میتونه برای مقایسه راه حل خودتون، مرجع خوبی باشه. تا وقتی الگوریتم نویس خوبی نباشین، یادگیری دستورات برنامه نویسی بی فایده است.
موضوعها: 13
اعتبار:
0
تشکرها: 10
57 بار تشکر شده در 39 پست
خیلی دوست دارم یه آموزش با عنوان " Think Like a Programmer " تو انجمن راه بندازم ... کاری که هیچکی انجام نداده تو انجمن های فارسی !
اعتبار:
134
فکر خیلی خوبیه و قطعاً با استقبال کاربران مواجه خواهد شد. میتونید توی بخش گفتگوی آزاد ایجاد کنید.
اعتبار:
134
10 - 15 صفحه که عملاً میشه مقاله دیگه نه کتاب. هیچی از مطالب مفید کتاب باقی نمیمونه. پیشنهاد میکنم هرکدوم از دوستان یکی از فصلها رو انتخاب و ترجمه کنن و توی تاپیک به ترتیب بگذارن.