مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,538
» آخرین کاربر: کولرگازی
» موضوعات انجمن: 2,724
» ارسالهای انجمن: 10,992

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 27 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 27 مهمان

آخرین موضوعات
نحوه تعریف یک قاعده برای ...
انجمن: Yii 1.1
آخرین‌ارسال: hiphpco
25-05-1398، 10:53 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 23
افزایش سرعت php و بازدهی ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: faaramin
17-05-1398، 04:35 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 6
» بازدید: 2,640
استفاده از php پرتابل
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
16-05-1398، 04:43 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 87
تجربه خرید از فروشگاه بام...
انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار
آخرین‌ارسال: ADMIN
16-05-1398، 04:30 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 10
» بازدید: 10,683
بازیابی یک ستون در لاراول...
انجمن: Laravel
آخرین‌ارسال: ADMIN
07-05-1398، 03:54 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 127
حذف رشته از داخل متن
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
07-05-1398، 03:39 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 86
آپلود نکردن عکس های با کی...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
27-04-1398، 12:41 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 68
شرکت ارسال پیامک ثبت نام ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
10-03-1398، 11:20 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 85
مشکل لاگین روی سرور
انجمن: Yii 2
آخرین‌ارسال: desatir7316
09-03-1398، 09:39 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 126
تجربه خرید از سایت مالتین...
انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار
آخرین‌ارسال: mtcom
08-03-1398، 04:24 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 89

 
  جلوگیری از ارسال دستی مقدار GET
ارسال‌شده توسط: mohsen6500 - 22-05-1397، 11:13 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

سلام
چطوری میشه  از وارد کردن مقدار GET به صورت دستی توسط کاربر جلو گیری کرد
یا اینکه بدونم کاربر خودش وارد کرده تا بهش پیغام خطا بدیم؟!

چاپ این بخش

  خطای base64_decode (حل شد)
ارسال‌شده توسط: mohsen6500 - 22-05-1397، 08:38 ق.ظ - انجمن: Yii 2 - پاسخ‌ها (1)

سلام دوستان خطای base64_decode() رو چطور میشه رفع کرد؟!
[shcode=php]Error
PHP Warning – yiibaseErrorException
base64_decode() has been disabled for security reasons[/shcode]

چاپ این بخش

  محاسبه تعداد روز بین2 تاریخ شمسی
ارسال‌شده توسط: rash44 - 21-05-1397، 02:17 ب.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

با سلام
از طریق کد زیر ، تعداد روز بین 2 تاریخ شمسی را محاسبه میکنم . اما خروجی به صورت دقیق نیست . به فرض اگر 1/1/97 و 29/12/97 به عناون ورودی به کد داده شود ، عدد  362  را در خروجی نمایش می دهد .
لطفا بررسی نمائید

function DateDiff($startDate, $endDate)
{
$startArry = date_parse($startDate);
$endArry = date_parse($endDate);

$start_date = gregoriantojd($startArry["month"], $startArry["day"], $startArry["year"]);
$end_date = gregoriantojd($endArry["month"], $endArry["day"], $endArry["year"]);

return round(($end_date - $start_date), 0);
}

چاپ این بخش

Video فروشگاه اینترنتی کودک دانا
ارسال‌شده توسط: koodakdana - 20-05-1397، 09:13 ق.ظ - انجمن: آگهی محصولات و سایت های تجاری - بدون‌پاسخ

فروشگاه اینترنتی کودک دانا ارائه کننده انواع محصولات سرگرمی، مقالات آموزشی،تربیتی کودکان و نوجوانان مانند(کتاب،فلش کارت، انواع بازی فکری و اسباب بازی) می‌باشد.

تمام محصولات با انواع پست در سراسر کشور در سریع ترین زمان ممکن ارسال می شود.
جهت سفارش محصول می توانید از راه های زیر اقدام کنید.
www.koodakadana.com
https://instagram.com/koodakdana
https://telegram.me/koodakdana_com



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  درگاه پرداخت زرین پال
ارسال‌شده توسط: amir76 - 18-05-1397، 12:57 ق.ظ - انجمن: CodeIgniter - پاسخ‌ها (2)

سلام خدمت اساتید گرامی
بنده از درگاه پرداخت زرین پال برای سایتم استفاده میکنم
مشکلی که دارم در تابع برگشت از درگاه پرداخت هست که مقدار amout رو باید به تابع برگشتی پاس بدم؟

    function PayCredit()
    {
       $this->load->library('zarinpal');
       $merchant_id = "654654-948789-123456";
       $Credit = $this->input->post("Credit");
       $desc = "افزایش اعتبار";
       $call_back = "https://site.com/UserPanel/verifyPayCredit";
       if($this->zarinpal->webgate($merchant_id , $Credit, $desc, $call_back)){
           $authority = $this->zarinpal->getAuthority();
           $this->zarinpal->redirect();
       }
       else{
           $error = $this->zarinpal->getError();
       }
       $this->verifyPayCredit($Credit);
   }


تا اینجا میره به درگاه پرداخت و اوکی هست

مشکل در بخش دوم کدهست که میخواد از درگاه پرداخت برگرده و مقدار credit رو میخواد
من باید به این صورت به این تابع مقدار credit رو ارسال کنم؟ 
        $this->verifyPayCredit($Credit);


تابع برگشتی:
function verifyPayCredit($Credit)
    {
       $this->load->library('zarinpal');
       $merchant_id = "654654-948789-123456";
       $amount = $Credit;
       $authority = $_GET['Authority'];
       $this->load->model('User_model');
       if($_GET['Status'] == 'OK'){
           if($this->zarinpal->verify($merchant_id , $amount, $authority)){
               $refid = $this->zarinpal->getRefId();
               //$data = array(.....);
               if($this->User_model->UpdateCredit($data))
               {
                   $this->load->view('UserPanel/Credit');
               }

           }
           else{
               $error = $this->zarinpal->getError();
               $this->load->view('UserPanel/Credit',$error);
           }
       }
       else{
           echo 'cancel';
       }
   }

چاپ این بخش

  اضافه کردن اینترفیس به AsyncTask
ارسال‌شده توسط: sirwan - 08-05-1397، 02:15 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (5)

سلام دوستان و استادان عزیز 
بنده این کدو دارم که اطلاعات رو با ایسین تسک میگره میخوام یه اینتر فیس بهش اظافه کنم هر چی فکر کردن و سرچ کردن نشد که نشد 
الان اطلاعات رو میگره داخل یه Stringبه اسم دیتا میزاره اما من میخوام اطلاعات رو که گرفت بزاره تو اینتر فیس و بفرسته به صفحه اصلی و داخل onReceived بزاره 
نیازه به راهنمای دارم 

کد ها به درستی کار میکنه فقط من میخوام به جای اضافه کردن در استرینگ با اینتر فیست بفرستم به صفحه اصلی 

public class MainActivity extends AppCompatActivity{


   public static String data="";


   protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
       super.onCreate(savedInstanceState);
       setContentView(R.layout.activity_col);

       send();
   }

   public void send(){
       new AsyncTaskInsertRegister("http://ادرس ", "user_register", "pass_register", "forget_user", "name_fa").execute();
   }

   @Override
   public void onReceived(List<Product> products) {


   }
}


public class AsyncTaskInsertRegister extends AsyncTask {



   public String link="";
   public String user_register;
   public String pass_register;
   public String forget_user;
   public String name_fa;

    public AsyncTaskInsertRegister(String link,String user_register ,String pass_register,String forget_user,String name_fa) {

       this.link = link;
       this.user_register = user_register;
       this.pass_register = pass_register;
       this.forget_user = forget_user;
       this.name_fa = name_fa;
   }

   @Override
   protected Object doInBackground(Object[] params) {

       try {

           String data = URLEncoder.encode("user_register","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(user_register,"UTF8");
           data+="&"+URLEncoder.encode("pass_register","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(pass_register,"UTF8");
           data+="&"+URLEncoder.encode("forget_user","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(forget_user,"UTF8");
           data+="&"+URLEncoder.encode("name_fa","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(name_fa,"UTF8");

           URL url = new URL(link);
           URLConnection conection = url.openConnection();

           conection.setDoOutput(true);
           OutputStreamWriter writer=new OutputStreamWriter(conection.getOutputStream());
           writer.write(data);
           writer.flush();


           BufferedReader reader = new BufferedReader(new InputStreamReader(conection.getInputStream()));
           StringBuilder builder=new StringBuilder();

           String line=null;
           while ((line=reader.readLine())!=null){
               builder.append(line);

           }


           //اطلاعات در خط زیر گرفته میشود.
           MainActivity.data=builder.toString();
        } catch (Exception e) {

       }
       return "";
   }

   public interface OnResultcalback<T> {
       void onReceived(T t);
   }


}

چاپ این بخش

  ثبت نام با کد فعال سازی
ارسال‌شده توسط: amir76 - 08-05-1397، 01:20 ق.ظ - انجمن: CodeIgniter - پاسخ‌ها (4)

سلام
من برای ثبت نام کاربر یک sms بهش ارسال میکنم، و میخوام زمانی که کد ارسال شده رو وارد کرد لاگین بشه...
من باید اطلاعات رو بگیرم و یک status code بهش بدم اگر کد درست زد بعد مثلا status code از 0 به 1 تغییر پیدا کنه؟
یا نه موقعی که اطلاعات بفرستم صفحه ای که میخوام کد تایید رو بزنه اونجا با setuser یک یوزر جدید بسازم و ریدایرکت کنم به کنترلر داشبوردش؟
ممنون

چاپ این بخش

  کرش کردن با والی
ارسال‌شده توسط: sirwan - 02-05-1397، 12:39 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام دوستان 
من اطلاعات رو با والی میگرم گه گاهی کرش میکنه 
میخوام والی رو حذف کنم و از ایسین تسک استفاده کنم 
به نظر شما مشکل با این حل میشه؟

چاپ این بخش

  گرفتن اطلاعات گوشی کاربر
ارسال‌شده توسط: sirwan - 02-05-1397، 12:29 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (3)

سلام
با چه کدی میشه اطلاعات کاربر مثل نام گوشی (مثل تلگرام که اطلاعات گوشی کاربر رو میگره در قسمت نشست های فعال نمایش داده میشود  )
با چه کدی میشه اونا رو گرفت؟
آیا هر گوشی  هم ای پی داره؟میشه اونم با یه کد گرفت ؟
ایا هر بار که کاربر درخواستی به سرور ارسال کرد ما این اطلاعات گوشی هم بفرستیم به سرور با گرفتن اطلاعات مثل نام گوشی و... باعث مشکلی در اپ نمیشه مثل هنگ کردن و کرش و...؟
ممنون میشم دوستان کمک کنید.

چاپ این بخش

  چاپ روی A5
ارسال‌شده توسط: rash44 - 02-05-1397، 09:15 ق.ظ - انجمن: CSS - پاسخ‌ها (2)

با سلام
یک فاکتور دارم که اطلاعات اون از دیتابیس دریافت و نمایش داده میشه .
برای چاپ فاکتور روی A5 به این صورت عمل کردم .

استایل صفحه :

<style>
page[size="A5"] {
  width: 14.8cm; 
  height: 21cm;
}
page[size="A5"][layout="portrait"] {
  width: 21cm;
  height: 14.8cm;  
}
.scaled {
  transform: scale(70%);
}
</style>
بدنه صفحه :
<page size="A5">
<div align="center" class="scaled">

محتویات فاکتور


</div></page>
در زمان چاپ اگر scale مرورگر را روی 70% قرار بدم همه چیز اوکی هست و فاکتور در یک صفحه قرار می گیره .
با توجه به کلاس scaled در استایل صفحه ، به صورت پیش فرض scale مرورگر روی 70% قرار نداره و اگر قبلا روی گزینه دیگری تنظیم شده باشه scale روی همون عدد قبلی قرار داره و کاربر باید به صورت دستی scale را تنظیم کنه و روی 70 قرار بده .
آیا راه حلی هست که بشه scale صفحه را به صورت ثابت نگه داشت ؟

چاپ این بخش