خطا‌‌ها‌ی زیر رخ داد:
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message




مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,474
» آخرین کاربر: -alireza-
» موضوعات انجمن: 2,723
» ارسالهای انجمن: 11,037

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 3 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 3 مهمان

آخرین موضوعات
کار نکردن redirectو query
انجمن: برنامه نویسی سمت سرور وب با PHP مقدماتی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:48 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 5
» بازدید: 1,125
مایکروسافت باید اجازه مرگ...
انجمن: Windows XP
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:46 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 0
امنیت نرم افزار چیست؟
انجمن: نرم افزارهای امنیتی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:42 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 0
آپدیت کردن فایرفاکس در اب...
انجمن: Ubuntu
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:38 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 106
آشنایی با ابزار روت مجیسک...
انجمن: مطالب آموزشی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:35 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 0
انگلیسی رو چطور یاد گرفتی...
انجمن: کانون زبان انگلیسی تخصصی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:26 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 567
استفاده از php پرتابل
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: reza303
25-01-1398، 06:51 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 2
ارسال و دریافت و ادامه ای...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: reza303
24-01-1398، 12:27 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 4
اجرای برنامه های لینوکسی ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: reza303
24-01-1398، 12:20 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 2
مشکل با reCAPTCHA
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
23-01-1398، 12:35 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 45

 
  کاربرد تابع HMAC
ارسال‌شده توسط: pars0076 - 26-05-1397، 07:26 ب.ظ - انجمن: امنیت در PHP - پاسخ‌ها (2)

سلام
در مورد تابع hmac توی سایت php خوندم اما چیز خاصی نفهمیدم!
یعنی چی که یک هش با استفاده از کلید ایجاد میکنه؟
دقیقا کاربرد این تابع چی هست؟ ممنون میشم مثالی از کاربردش بزنید

چاپ این بخش

  چطوری تم و والپیپر بفروشم
ارسال‌شده توسط: desatir7316 - 26-05-1397، 12:24 ق.ظ - انجمن: مطالب آموزشی - بدون‌پاسخ

سلام
خدا قوت همگی، نمی دونم سوالم رو جای درستی پرسیدم یا نه
دوستان دیدین وقتی می ریم قسمت تم و والپیپر گوشی، یه سری تم و والپیپر هست که بعضی ها رایگان و بعضی ها پولی هست، قیمتشون هم به ریال نوشته.
خواستم ببینم من چطوری می تونم توی این قسمت تم و والپیپر بذارم و بفروشم؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.

مدل گوشی، گلکسی اس 8 سامسونگ

چاپ این بخش

  جلوگیری از ارسال دستی مقدار GET
ارسال‌شده توسط: mohsen6500 - 22-05-1397، 11:13 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

سلام
چطوری میشه  از وارد کردن مقدار GET به صورت دستی توسط کاربر جلو گیری کرد
یا اینکه بدونم کاربر خودش وارد کرده تا بهش پیغام خطا بدیم؟!

چاپ این بخش

  خطای base64_decode (حل شد)
ارسال‌شده توسط: mohsen6500 - 22-05-1397، 08:38 ق.ظ - انجمن: Yii 2 - پاسخ‌ها (1)

سلام دوستان خطای base64_decode() رو چطور میشه رفع کرد؟!
[shcode=php]Error
PHP Warning – yii\base\ErrorException
base64_decode() has been disabled for security reasons[/shcode]

چاپ این بخش

  محاسبه تعداد روز بین2 تاریخ شمسی
ارسال‌شده توسط: rash44 - 21-05-1397، 02:17 ب.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

با سلام
از طریق کد زیر ، تعداد روز بین 2 تاریخ شمسی را محاسبه میکنم . اما خروجی به صورت دقیق نیست . به فرض اگر 1/1/97 و 29/12/97 به عناون ورودی به کد داده شود ، عدد  362  را در خروجی نمایش می دهد .
لطفا بررسی نمائید

[shcode=php]function DateDiff($startDate, $endDate)
{
$startArry = date_parse($startDate);
$endArry = date_parse($endDate);

$start_date = gregoriantojd($startArry["month"], $startArry["day"], $startArry["year"]);
$end_date = gregoriantojd($endArry["month"], $endArry["day"], $endArry["year"]);

return round(($end_date - $start_date), 0);
}[/shcode]

چاپ این بخش

Video فروشگاه اینترنتی کودک دانا
ارسال‌شده توسط: koodakdana - 20-05-1397، 09:13 ق.ظ - انجمن: آگهی محصولات و سایت های تجاری - بدون‌پاسخ

فروشگاه اینترنتی کودک دانا ارائه کننده انواع محصولات سرگرمی، مقالات آموزشی،تربیتی کودکان و نوجوانان مانند(کتاب،فلش کارت، انواع بازی فکری و اسباب بازی) می‌باشد.

تمام محصولات با انواع پست در سراسر کشور در سریع ترین زمان ممکن ارسال می شود.
جهت سفارش محصول می توانید از راه های زیر اقدام کنید.
www.koodakadana.com
https://instagram.com/koodakdana
https://telegram.me/koodakdana_com



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  درگاه پرداخت زرین پال
ارسال‌شده توسط: amir76 - 18-05-1397، 12:57 ق.ظ - انجمن: CodeIgniter - پاسخ‌ها (2)

سلام خدمت اساتید گرامی
بنده از درگاه پرداخت زرین پال برای سایتم استفاده میکنم
مشکلی که دارم در تابع برگشت از درگاه پرداخت هست که مقدار amout رو باید به تابع برگشتی پاس بدم؟
[shcode=php]    function PayCredit()
   {
       $this->load->library('zarinpal');
       $merchant_id = "654654-948789-123456";
       $Credit = $this->input->post("Credit");
       $desc = "افزایش اعتبار";
       $call_back = "https://site.com/UserPanel/verifyPayCredit";
       if($this->zarinpal->webgate($merchant_id , $Credit, $desc, $call_back)){
           $authority = $this->zarinpal->getAuthority();
           $this->zarinpal->redirect();
       }
       else{
           $error = $this->zarinpal->getError();
       }
       $this->verifyPayCredit($Credit);
   }[/shcode]


تا اینجا میره به درگاه پرداخت و اوکی هست

مشکل در بخش دوم کدهست که میخواد از درگاه پرداخت برگرده و مقدار credit رو میخواد
من باید به این صورت به این تابع مقدار credit رو ارسال کنم؟ 
[shcode=php]        $this->verifyPayCredit($Credit);

[/shcode]

تابع برگشتی:
[shcode=php]function verifyPayCredit($Credit)
   {
       $this->load->library('zarinpal');
       $merchant_id = "654654-948789-123456";
       $amount = $Credit;
       $authority = $_GET['Authority'];
       $this->load->model('User_model');
       if($_GET['Status'] == 'OK'){
           if($this->zarinpal->verify($merchant_id , $amount, $authority)){
               $refid = $this->zarinpal->getRefId();
               //$data = array(.....);
               if($this->User_model->UpdateCredit($data))
               {
                   $this->load->view('UserPanel/Credit');
               }

           }
           else{
               $error = $this->zarinpal->getError();
               $this->load->view('UserPanel/Credit',$error);
           }
       }
       else{
           echo 'cancel';
       }
   }[/shcode]

چاپ این بخش

  اضافه کردن اینترفیس به AsyncTask
ارسال‌شده توسط: sirwan - 08-05-1397، 02:15 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (5)

سلام دوستان و استادان عزیز 
بنده این کدو دارم که اطلاعات رو با ایسین تسک میگره میخوام یه اینتر فیس بهش اظافه کنم هر چی فکر کردن و سرچ کردن نشد که نشد 
الان اطلاعات رو میگره داخل یه Stringبه اسم دیتا میزاره اما من میخوام اطلاعات رو که گرفت بزاره تو اینتر فیس و بفرسته به صفحه اصلی و داخل onReceived بزاره 
نیازه به راهنمای دارم 

کد ها به درستی کار میکنه فقط من میخوام به جای اضافه کردن در استرینگ با اینتر فیست بفرستم به صفحه اصلی 

[shcode=php]
public class MainActivity extends AppCompatActivity{


   public static String data="";


   protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
       super.onCreate(savedInstanceState);
       setContentView(R.layout.activity_col);

       send();
   }

   public void send(){
       new AsyncTaskInsertRegister("http://ادرس ", "user_register", "pass_register", "forget_user", "name_fa").execute();
   }

   @Override
   public void onReceived(List<Product> products) {


   }
}
[/shcode]


[shcode=php]
public class AsyncTaskInsertRegister extends AsyncTask {



   public String link="";
   public String user_register;
   public String pass_register;
   public String forget_user;
   public String name_fa;

    public AsyncTaskInsertRegister(String link,String user_register ,String pass_register,String forget_user,String name_fa) {

       this.link = link;
       this.user_register = user_register;
       this.pass_register = pass_register;
       this.forget_user = forget_user;
       this.name_fa = name_fa;
   }

   @Override
   protected Object doInBackground(Object[] params) {

       try {

           String data = URLEncoder.encode("user_register","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(user_register,"UTF8");
           data+="&"+URLEncoder.encode("pass_register","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(pass_register,"UTF8");
           data+="&"+URLEncoder.encode("forget_user","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(forget_user,"UTF8");
           data+="&"+URLEncoder.encode("name_fa","UTF8")+"="+URLEncoder.encode(name_fa,"UTF8");

           URL url = new URL(link);
           URLConnection conection = url.openConnection();

           conection.setDoOutput(true);
           OutputStreamWriter writer=new OutputStreamWriter(conection.getOutputStream());
           writer.write(data);
           writer.flush();


           BufferedReader reader = new BufferedReader(new InputStreamReader(conection.getInputStream()));
           StringBuilder builder=new StringBuilder();

           String line=null;
           while ((line=reader.readLine())!=null){
               builder.append(line);

           }


           //اطلاعات در خط زیر گرفته میشود.
           MainActivity.data=builder.toString();
        } catch (Exception e) {

       }
       return "";
   }

   public interface OnResultcalback<T> {
       void onReceived(T t);
   }


}
[/shcode]

چاپ این بخش

  ثبت نام با کد فعال سازی
ارسال‌شده توسط: amir76 - 08-05-1397، 01:20 ق.ظ - انجمن: CodeIgniter - پاسخ‌ها (4)

سلام
من برای ثبت نام کاربر یک sms بهش ارسال میکنم، و میخوام زمانی که کد ارسال شده رو وارد کرد لاگین بشه...
من باید اطلاعات رو بگیرم و یک status code بهش بدم اگر کد درست زد بعد مثلا status code از 0 به 1 تغییر پیدا کنه؟
یا نه موقعی که اطلاعات بفرستم صفحه ای که میخوام کد تایید رو بزنه اونجا با setuser یک یوزر جدید بسازم و ریدایرکت کنم به کنترلر داشبوردش؟
ممنون

چاپ این بخش

  کرش کردن با والی
ارسال‌شده توسط: sirwan - 02-05-1397، 12:39 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام دوستان 
من اطلاعات رو با والی میگرم گه گاهی کرش میکنه 
میخوام والی رو حذف کنم و از ایسین تسک استفاده کنم 
به نظر شما مشکل با این حل میشه؟

چاپ این بخش