مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,508
» آخرین کاربر: fa.soruri
» موضوعات انجمن: 2,741
» ارسالهای انجمن: 11,010

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 19 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 19 مهمان

آخرین موضوعات
طراحی چیدمان شبکه برای طر...
انجمن: طراحی وب
آخرین‌ارسال: magbot
دیروز، 03:43 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 6
آپلود نکردن عکس های با کی...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
27-04-1398، 12:41 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 10
طراحی صفحات وب
انجمن: طراحی وب
آخرین‌ارسال: tarahimodern
24-04-1398، 12:30 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 17
بهترین میزبانی وردپرس برا...
انجمن: Javascript
آخرین‌ارسال: magbot
23-04-1398، 05:06 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 17
30 مجموعه آیکون رایگان بر...
انجمن: HTML
آخرین‌ارسال: magbot
23-04-1398، 05:05 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 17
برای موفقیت کمپین آنلاین ...
انجمن: CSS
آخرین‌ارسال: magbot
22-04-1398، 02:14 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 18
حذف رشته از داخل متن
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
21-04-1398، 03:34 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 16
بورسیه تحصیلی کانادا
انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار
آخرین‌ارسال: giftak
17-04-1398، 10:44 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 33
تحصیل دراسترالیا در یک نگ...
انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار
آخرین‌ارسال: giftak
14-04-1398، 11:13 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 56
ایمن سازی سرویس دهنده وب ...
انجمن: Tomcat
آخرین‌ارسال: Salmesalm
26-03-1398، 01:20 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 40

 
  پنهان کردن تگ h1 و h2
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 13-12-1397، 12:05 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام
یه سوال در مورد سئو برام پیش اومده . 

یکی از حساسیت های گوگل اینه که هیج متنی و هیچ لینکی نباید تو سایت مخفی باشه و تمام اطلاعات سایت باید تو سایت نشون داده بشه . 
حالا من گاهی وقتا تو بعضی از صفحاتم تگ h1 و h2 تو سایتم هستش ولی با css خارجی مخفیش میکنم .
درسته که تو سورس کد صفحه اون تگ هست ولی تو قالب نشون داده نمیشه . 
حالا خواستم ببینم این کار مشکلی ایجاد میکنه . نظر شما در این مورد چیه ؟ آخه خیلی از صفحات اصلا تگ h2 لازم نیست .
از یکی دو نفر از دوستان پرسیدم . یکی گفت باید باشه و یکی گفت مهم نیست . 
ممنون میشم تجربیاتتون رو تو این زمینه بگین .
مرسی 

من یکی از صفحات رو که h1 و h2 رو پنهون کردم رو تو fetch as google قرار دادم . 

به فایل ضمیمه نگاه بکنین .
هیچ اروری رو نداد .



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  ری دایرکت کردن از آدرس بدون www به آدرس با www
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 10-12-1397، 02:35 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

سلام و عرض ادب و احترام 
من میخوام هر کس آدرس سایتم رو بدون www نوشت به آدرس با www برود . 
از چند نفر پرسیدم گفتن که باید از htacces استفاده کنم . 
تو اینترنت هم سرچ کردم کد های  زیادی هستش . 
من پروژم mvc هستش . کد های پایین هم مربوط به mvc پروژه هستش . 
 چه کد هایی رو قبل و بعد این کدها تو فایل htacces قرار بدم که عمل  ری دایرکت به خوبی انجام بشه. 
ممنون از لطفتون

RewriteEngine on

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l

RewriteRule ^(.+)$ index.php?url=$1 [QSA,L]
Options -Indexes

چاپ این بخش

  ست کردن تایپ فیس به spinner
ارسال‌شده توسط: sirwan - 08-12-1397، 06:05 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام من می خوام به spinner تایپ فیس ست کنم 

کد 

String[] spin_time = {"زمان یک", "زمان دو", "زمان سه", "زمان چهار"};

spinner_time = itemView.findViewById(R.id.spinner_time);[/code]

[shcode=java]ArrayAdapter<String> adapter2 = new ArrayAdapter<String>(itemView.getContext(), android.R.layout.simple_dropdown_item_1line, spin_time);
adapter2.setDropDownViewResource(android.R.layout.simple_spinner_dropdown_item);
spinner_time.setAdapter(adapter2);

spinner_time.setOnItemSelectedListener(new AdapterView.OnItemSelectedListener() {
    //5
    @Override
    public void onItemSelected(AdapterView<?> arg0, View arg1, int position, long id) {
    }

    @Override
    public void onNothingSelected(AdapterView<?> arg0) {
    }
});

استاد شهرکی در گروه اندرید اینگونه پاسخ داد 
یه کلاس ازش مشتق کنین و توی سازنده setTypeface کنین. بعد از کلاس خودتون توی برنامه استفاده کنین
دوستان و استاد شهرکی اگه میشه لطفا با کد توضیح بدید که چیکار کنم ممنونتون میشم

چاپ این بخش

  آموزش گام به گام لاراول
ارسال‌شده توسط: ADMIN - 08-12-1397، 10:32 ق.ظ - انجمن: Laravel - پاسخ‌ها (6)

این آموزش براساس مستندات رسمی سایت LARAVEL تولید شده و با اندکی تغییرات که جهت استفاده‌ی کاربران عزیز ایرانی راحت‌تر باشد، به‌مرور در اختیار علاقمندان قرار می‌گیرد. دقت‌کنید که این آموزش درحال تکمیل تدریجی است و علاوه‌بر محتوای متنی، پس‌از تکمیل به‌صورت آموزش تصویری نیز ازطریق فروشگاه محصولات آموزشی nCIS در اختیار علاقمندان خواهد بود.



سرفصل‌ها:

این فهرست به‌مرور تکمیل خواهد شد.

چاپ این بخش

  درخواست مدارک توسط اینستاگرام
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 07-12-1397، 08:26 ب.ظ - انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام
خسته نباشین

خواهشا دوستانی که زبان انگلیسیشون قوی هست کمک بکنن

سوال من مربوط به این بخش میشه : چون پیج برای سایتم هستش و مدارک مربوط به سایتم رو باید بدم .
پیج اینستا گرامم بلاک شده .
به پشتیبانیش پیام دادم و این پیامارو برام فرستاد

Hi,


We won't be able to help you until we receive proof that you're the owner of the account. Without verification that you’re the owner of this account, we can’t be sure we’re helping the right person.

Please reply to this email with an attached digital copy of any of the following documents that match the information on the account:

-Local business license (issued by your city, county, state, etc.)
-Tax filing
-Certificate of Formation
-Articles of Incorporation
-Utility bill

Once we receive one of the documents listed above, we'll review the status of your account.

Thanks,
The Instagram Team


Thanks,



اینستاگرام این مدارک رو از من میخواد تا پیج رو آزاد بکنه .
ولی ما تو ایران اصلا چنین مدارکی رو نداریم آخه .
من برای سایتم یه پیج اینستاگرام زده بودم و همین . اصلا من شرکت نیستم و چیز خاصی ندارم . فقط یه دامین به اسم خودم ثبت کردم  .
من این مدارک رو معنی کردم و هیچ کدومشو ندارم .

میشه نگاه بکنین ببینین درست معنی کردم ؟

ترجمه اول :

- Local business license (issued by your city, county, state, etc.)
- مجوز کسب و کار محلی (صادر شده توسط شهرستان، شهرستان، ایالت و غیره)

الان من برای سایتم میتونم یه چنین مدرکی رو جور کنم .
وبسایت های ما که مجوز کسب و کار ندارن .
دامین من ir هستش . چطوری یه مجوز محلی براش جور کنم ؟

ترجمه دوم :

- Tax filing
- ثبت مالیات

تو ایران که برای وبسایت ها مالیات نمیریزند .
پس این مدرک رو هم نمیتونم بفرستم .



ترجمه سوم :
- Certificate of Formation
- مقالات اختلاط

من این کلمه رو اصلا متوجه نشدم ؟
منظور از - مقالات اختلاط چیه ؟
از دوستان کسی تا به حال این کلمه رو شنیده ؟


ترجمه چهارم :

- Utility bill
- لایحه سودمند

لایحه ی سودمند چیه ؟
من دوباره این کلمه رو تا به نشنیدم و نمیدونم که دقیقا چیه ؟
لایحه ی سودمد رو چطوری تهیه بکنم ؟




دوستان من اینستاگرام رو برای وبسایتم راه اندازی کرده بودم .
آیا برای یه وبسایت میتونم چنین مدارکی رو جور کنم ؟
آیا برای یک دامین ir میتونم چنین مدارکی رو جور کنم ؟
ممنون

چاپ این بخش

  فایل robots.txt
ارسال‌شده توسط: olampiad - 30-11-1397، 02:17 ب.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام استاد خسته نباشین
یه سوالی برام پیش اومده :
ما تو فایل robots.txt به ربات ها میگیم که به چه فایل هایی دسترسی داشته باشن و به چه فایل ها یا صفحاتی دسترسی نداشته باشن .
حالا ما باید بیایم برای دونه دونه از صفحاتمون allow بزنیم و بگیم که به این صفحات دسترسی داشته باشه .
این کار یکم سخت نیست .
میشه به ربات ها بگیم که فقط به فلان فایل و صفحه دسترسی نداشته باشن و بعدش به همه صفحات دسترسی داشته باشن ؟


یا اصلا من میخوام ربات به همه ی فایل های ما و صفحات ما دسترسی داشته باشه فقط دستور allow * رو بزنم ؟


الان برای یه سایتی این فایل رو نوشتن :


User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php


به ربات ها گفتن که به wp-admin دسترسی نداشته باشن و به /wp-admin/admin-ajax.php دسترسی داشته باشن . پس تکلیف بقیه ی صفحاتتون و محتویات سایت چی میشه ؟
واقعیتش من یکم گیج شدم و نمیدونم که چیکار کنم .


ما تو سایت مپ هم به گوگل تمام لینک ها و صفحاتمون رو معرفی میکنیم . پس robots.txt به چه درد میخوره ؟


ممنون

چاپ این بخش

  title در سئو
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 11-11-1397، 07:07 ب.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
من یه فیلم آموزش سئو نگاه میکردم که تو اون گفته که title صفحه اصلی سایت از دو بخش تشکیل بشه بهتره . 
برای مثال 
شهر مجازی سنگ ایران | ماشین آلات و معدن سنگ
دی جی کالا | خرید و فروش آنلاین کالا
آپارات | فیلم خبری و طنز و آموزشی 

بخش اول عنوان صفحه 
بخش دوم کلمات کلیدی و اطلاعات مهم در مورد عنوان

من سایت های بزرگ و حرفه ای رو هم نگاه کردم ولی چنین کاری رو انجام ندادن . 
اکثرا برای صفحه یدونه عنوان انتخاب کردن . 
نظر شما در این مورد چیه ؟
به نظر شما بهتره که عنوان سایت از یک بخش تشکیل شده باشه یا از دو بخش  ؟ 
ممنون

چاپ این بخش

  چطور میتونم بررسی کنم یک وکتور بین دو وکتور دیگه قرار گرفته است یا نه؟
ارسال‌شده توسط: YN97 - 02-11-1397، 03:11 ب.ظ - انجمن: مباحث عمومی بازی‌های رایانه‌ای - پاسخ‌ها (3)

چطور میتونم بررسی کنم یک وکتور بین دو وکتور دیگه قرار گرفته است یا نه؟



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  قیمت دقیق برای این سئو
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 19-10-1397، 01:00 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
خسته نباشین 
من تازه سئو یاد گرفتم 
برام یه پروژه سئو افتاده :
دقیق نمدونم چه قیمتی برای این کار بدم . 
تو قیمت دادن راهنماییم میکنید . 
طرف میخواد وقتی کلمات زیر نوشته شد سایتش بالا بیاد و گزینه اول نشون داده بشه : 

کوهنوردی
بیسیم 
فروش بیسیم 
خرید بیسیم 
انواع بیسیم 

حالا :
مشتری به من گفته سایت من چه مدت با این کلمات گزینه اول بالا میاد ؟
آیا قیمت رو با استفاده از زمان تعیین میکنن . 
مثلا سایت مشتری یه هفته با این کلمه اول باشه یا  یک ماه یا یک سال 
میشه یه راهنمایی دقیق در این مورد بکنین . 
ممنون

چاپ این بخش

  استفاده از متغیر javascrip در php
ارسال‌شده توسط: rash44 - 11-10-1397، 02:27 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

با سلام
در صفحه یک کد JavaScript وجود دارد .

var response = invocation.responseText;

نیاز است که مقدار موجود در متغیر response را در یک متغیر php ( در صفحه جاری ) ذخیره کنم .
جهت حل این مورد باید به چه صورتی اقدام شود ؟
ممنون

چاپ این بخش