مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,508
» آخرین کاربر: fa.soruri
» موضوعات انجمن: 2,741
» ارسالهای انجمن: 11,010

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 19 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 19 مهمان

آخرین موضوعات
طراحی چیدمان شبکه برای طر...
انجمن: طراحی وب
آخرین‌ارسال: magbot
دیروز، 03:43 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 6
آپلود نکردن عکس های با کی...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
27-04-1398، 12:41 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 10
طراحی صفحات وب
انجمن: طراحی وب
آخرین‌ارسال: tarahimodern
24-04-1398، 12:30 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 17
بهترین میزبانی وردپرس برا...
انجمن: Javascript
آخرین‌ارسال: magbot
23-04-1398، 05:06 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 17
30 مجموعه آیکون رایگان بر...
انجمن: HTML
آخرین‌ارسال: magbot
23-04-1398، 05:05 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 17
برای موفقیت کمپین آنلاین ...
انجمن: CSS
آخرین‌ارسال: magbot
22-04-1398، 02:14 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 18
حذف رشته از داخل متن
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
21-04-1398، 03:34 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 16
بورسیه تحصیلی کانادا
انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار
آخرین‌ارسال: giftak
17-04-1398، 10:44 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 33
تحصیل دراسترالیا در یک نگ...
انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار
آخرین‌ارسال: giftak
14-04-1398، 11:13 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 56
ایمن سازی سرویس دهنده وب ...
انجمن: Tomcat
آخرین‌ارسال: Salmesalm
26-03-1398، 01:20 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 40

 
  مشکل با reCAPTCHA
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 12-01-1398، 09:36 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (3)

سلام و عرض ادب و احترام 
به آدرس پایین برین 
https://farhang-novin.com/%D9%86%D8%AD%D...%8C%D8%AA/

من میخوام از این reCAPTCHA برای سایتم قرار بدم . 

به آدرس پایین رفتم و ثبت نام کردم . 
https://www.google.com/recaptcha/admin
به من key داد و طبق آموزش این سایت ، اونو داخل کدم قرار دادم و داخل هاستم قرار دادم . 

الان وقتی که کدم رو داخل هاست قرار میدم و اجرا میکنم ارور پایین رو میده . 
ERROR for site owner: Invalid site key
تو ضمیمه عکسشو گذاشتم 
   
این مشکل از چی میتونه باشه .
من تمام مراحل رو به درستی رفتم . 
حتی گوگل key رو به من داد . 

احساس میکنم مشکلم تو ثبت نام بوده. 
به عکس پایین نگاه بکنین .
عکس رو تو پایین ضمیمه کردم . خواهشا ببینید 
   

تو اینجا من باید reCAPTCHA v2 رو انتخاب بکنم یا reCAPTCHA v3 رو انتخاب بکنم ؟
اگه reCAPTCHA v2 رو انتخاب کردم :
تو reCAPTCHA v2 باید کدوم یک از زیر شاخه هارو انتخاب بکنم ؟

 تو بخش domain هم آدرس سایتم رو با https وارد میکنم . 

دوستان به نظرتون مشکل از کجاست ؟
کسی تابه حال این مشکل براش پیش اومده ؟
ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  ریفریش شدن حالت افقی موبایل در اندروید استودیو
ارسال‌شده توسط: sirwan - 26-12-1397، 08:41 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام
من برای حالت افقی موبایل از layout-land استفاده میکنم اما لایوت افقی نمایش داده نمیشه و فقط عمودی نمایش داده میشه علتش برای اینه که صفحه ریفریش نشه زمانی که کاربر گوشی رو به حالت افقی تغیر داد کد زیر رو در مانیفست اکتیویتی اضافه کردم 

 android:configChanges="orientation|screenSize"

اما اگر این کد رو اضافه میکنم layout-land کار نمی کنه و فقط حالت عمودی نمایش داده میشه 
اگر هم حذفش کنم این کد بالای رو در مانیفست کار میکنه حالت افقی اما صفحه وقتی افقی میشه ریفریش میشه 


نمی دونم چیکار کنم که ریفریش نشه و حالت افقی هم کار کنه 
ممنونتون میشم دوستان راهنمای کنید. لطفا

چاپ این بخش

  چک کردن حالت افقی یا عمودی گوشی در جاوا
ارسال‌شده توسط: sirwan - 26-12-1397، 08:17 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (2)

سلام
در جاوا چگونه بفهمیم در حال حاظر گوشی ما افقی هست یا عمودی ؟
این کد زیر رو دارم اما مشکلش اینه که اگر کاربر برای بار اولین بار با حالت افقی اکتیویتی رو باز میکنه حالت افقی کار نمیکنه باید ابتدا با حالت عمودی اکتیوتی رو باز کنه بعد گوشیو به افقی تغیر بده تغیرات انجام میشه 

    @Override
   public void onConfigurationChanged(Configuration newConfig) {
       super.onConfigurationChanged(newConfig);
     
       if (newConfig.orientation == Configuration.ORIENTATION_PORTRAIT) {


       } else {

       }
   }

و وقتی که کاربر رویه یه دکمه آن کلیک لیسنر کرد چطوری به حالت افقی تبدیلش کنیم ؟ مثلا در  میدیا پلیر ها یه دکمه مربعی هست و قتی روش کلیک میشه افقی میشه

ممنونتون میشم دوستان راهنمای کنید.

چاپ این بخش

  تغیر ارتفاع و طول در جاوا
ارسال‌شده توسط: sirwan - 26-12-1397، 08:11 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام
چطوری یه ایمیج ویو یا کانسترت لایوت یا هر چیزی در جاوا بتونیم ارتفاع یا طولشو تغیر بدیم ؟ چطوری مچ پرنتش کنیم ؟و چطوری رپ کانتنتش کنیم یا چطوری بهش یه مقدارdpبدیم در جاوا ؟
ممنونتون میشم دوستان راهنمای کنید.

چاپ این بخش

  تغییر اندازه تصویر بدون افت کیفیت
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 22-12-1397، 11:00 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
به این کدمن یه نگاه بندازین
من با استفاده از این تابع که نوشتم اندازه تصویرم رو عوض میکنم . 
این تابع انددازه تصویر رو عوض میکنه و به اندازه دلخواه تبدیل میکنه ولی خیلی افت کیفیت داره . 
آیا تابعی به غیر از imagecopyresized برای تغییر اندازه تصویر وجود داره ؟
به طوری که افت کیفیت کم باشه .
 
آیا تو تابع imagecopyresized میشه تنظیماتی انجام داد که کیفیتش رو ببره بالا .
ممنون از لطفتون

public function resizee($file,$size=900){



$filename = $file;

list($width,$height) = getimagesize($filename);

$w = $width;

$h = $height;

$r = $w / $h;

$ww=$size;

$hh=(int)$ww/$r;







$newwidth =$ww;

$newheight =$hh;

$thumb = imagecreatetruecolor($newwidth, $newheight);





$ext=substr(strrchr($file,'.'), 1);

switch($ext){



case 'jpg':

$source=imagecreatefromjpeg($filename);

imagecopyresized($thumb, $source,0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagejpeg($thumb,$file);

break;





case 'JPG':

$source=imagecreatefromjpeg($filename);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagejpeg($thumb,$file);

break;





case 'jpeg':

$source=imagecreatefromjpeg($filename);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagejpeg($thumb,$file);

break;





case 'JPEG':

$source=imagecreatefromjpeg($filename);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagejpeg($thumb,$file);

break;







case 'png':

$source=imagecreatefrompng($filename);

imagealphablending($source,true);

imagesavealpha($source,true);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagepng($thumb,$file);

break;





case 'PNG':

$source=imagecreatefrompng($filename);

imagealphablending($source,true);

imagesavealpha($source,true);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagepng($thumb,$file);

break;





case 'gif':

$source=imagecreatefromgif($filename);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagegif($thumb,$file);

break;



case 'GIF':

$source=imagecreatefromgif($filename);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagegif($thumb,$file);

break;



}

}

چاپ این بخش

  اضافه کردن عنصر به string
ارسال‌شده توسط: sirwan - 20-12-1397، 01:33 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام 
من یه استرینگ دارم 

String[] spin_time = {"زمان یک", "زمان دو", "زمان سه", "زمان چهار"};
در سمت سرور یک جیسون اری بر میگردونم که داخلش جیسون ابجکت هست به صورت زیر 
[{"1":"text1","2":"text2","3":"text3","4":"text4","5":"text5","6":"text6"}]
و من در سمت سرور در اندروید به صورت زیر اطلاعاتو می گیرم 
try {
    JSONObject object = factors.getJSONObject(0);      
    for (int i = 0; i < object.length(); i++) {
        object.getString(i + "")
    }          
} catch (JSONException e) {
    e.printStackTrace();
}

حالا سوال من اینجاست چگونه ابجکت استرینک رو به استرینگ اضافه کنم ؟

که به صورت زیر باشه 
String[] spin_time = {"text1","text2","text3","text4","text5","text6"};

چاپ این بخش

  انتقال مکان نما به فیلد بعد توسط کلید Enter
ارسال‌شده توسط: rash44 - 20-12-1397، 11:02 ق.ظ - انجمن: Javascript - بدون‌پاسخ

با سلام
در فایل پیوست 2 فایل html قرار دارد که در آنها از طریق کلید Enter کنترل به فیلد بعدی منتقل می شود .

2 تا مشکل دارم که اگر دوستان و اساتید عزیز لطف کنند و راهنمائی کنند ممنون میشم

مشکل اول :
زمانی که کنترل به دکمه Submit میرسه و کلید Enter فشار داده میشه ، دکمه اعمال نمیشه و داده های موجود در فرم به action ارسال نمی شوند و مجددا کنترل به فیلد بعدی انتقال داده میشه

مشکل دوم :
در فایل شماره 2 که در پیوست موجود می باشد ، یک از فیلدها را hidden کردم و زمانی که جابجائی بین فیلد ها به این فیلد مخفی میرسه دیگه با فشار دادن Enter به فیلد بعدی منتقل نمیشه و همین جا گیر میکنه



فایل‌های پیوست
.zip   Demo.zip (اندازه 33.97 KB / تعداد دانلود: 0)
چاپ این بخش

  Enable gzip compression
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 13-12-1397، 01:08 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
من تو سایت https://gtmetrix.com (سایتی برای تست سرعت لود سایت) آدرس سایتم رو وارد کردم و به Enable gzip compression گیر داد و گفت که gzip سایت باید فعال بشه .
تو اینترنت خیلی سرچ کردم 
روش های مختلفی رو توضیح دادن .
همونطور که متوجه شدم باید یه کدی رو تو htacces قرار بدم تا gzip فعال بشه . 
تو پایین دو تا آموزش گذاشتم . 
هر کدوم یه روشی رو توضیح میده . 

https://mizbanfa.net/blog/cms/wordpress/...-gtmetrix/


https://mizfa.com/blog/enable-gzip-compression/


به نظر شما من از کدوم روش گفته شده تو این آموزش ها استفاده کنم . 
باور کنین من قصدم از ایجاد تاپیک فقط اینه که بهترین روش رو انتخاب بکنیم . 
دوستان در این مورد تجربه ای دارین ؟
ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  Leverage browser caching
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 13-12-1397، 12:52 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (2)

سلام و عرض ادب و احترام 
من تو سایت https://gtmetrix.com (سایتی برای تست سرعت لود سایت) آدرس سایتم رو وارد کردم و به Leverage browser caching گیر داد و گفت که کش سایت و مرورگر مشکل داره . 
تو اینترنت خیلی سرچ کردم 
روش های مختلفی رو توضیح دادن .

https://mizbanfa.net/blog/cms/wordpr...hing-gtmetrix/

https://mizfa.com/blog/leverage-browser-caching/

https://www.netaram.com/%D8%B1%D9%81...hing-gtmetrix/

تو این آموزش ها سه چاهارتا روش گفتن ولی نگفتن که کدوم بهتر و بهینه تره .
نگفتن که کدوم پرکاربرد تر و محبوب تره . 
به نظر شما من از کدوم روش گفته شده تو این آموزش ها استفاده کنم . 

دوستان در این مورد تجربه ای دارین ؟
ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  Optimize images
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 13-12-1397، 12:17 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
من تو سایت https://gtmetrix.com (سایتی برای تست سرعت لود سایت) آدرس سایتم رو وارد کردم و به Optimize images گیر داد و گفت که تصاویر بهینه و فشرده نیست . 

تو اینترنت خیلی سرچ کردم 
دو تا روش پیدا کردم

یک :
استفاده از نرم افزار فتوشاپ و فشرده سازی با save for web 

دو : 
نوشتن کلمه compress image و استفاده کردن از سایت هایی که این کار رو انجام میدن . 


من می خوام بدونم که روش دیگه ای هم وجود داره ؟
دوستان نرم افزار و سایت بهتری یا روش بهتری پیشنهاد میکنند ؟
دوستان در این مورد تجربه ای دارین ؟
ممنون از لطفتون

چاپ این بخش