خطا‌‌ها‌ی زیر رخ داد:
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message




مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,474
» آخرین کاربر: -alireza-
» موضوعات انجمن: 2,723
» ارسالهای انجمن: 11,037

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 8 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 8 مهمان

آخرین موضوعات
کار نکردن redirectو query
انجمن: برنامه نویسی سمت سرور وب با PHP مقدماتی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:48 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 5
» بازدید: 1,125
مایکروسافت باید اجازه مرگ...
انجمن: Windows XP
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:46 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 0
امنیت نرم افزار چیست؟
انجمن: نرم افزارهای امنیتی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:42 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 0
آپدیت کردن فایرفاکس در اب...
انجمن: Ubuntu
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:38 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 106
آشنایی با ابزار روت مجیسک...
انجمن: مطالب آموزشی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:35 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 0
انگلیسی رو چطور یاد گرفتی...
انجمن: کانون زبان انگلیسی تخصصی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:26 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 567
استفاده از php پرتابل
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: reza303
25-01-1398، 06:51 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 2
ارسال و دریافت و ادامه ای...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: reza303
24-01-1398، 12:27 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 4
اجرای برنامه های لینوکسی ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: reza303
24-01-1398، 12:20 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 2
مشکل با reCAPTCHA
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
23-01-1398، 12:35 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 45

 
  آموزش گام به گام لاراول
ارسال‌شده توسط: ADMIN - 08-12-1397، 10:32 ق.ظ - انجمن: Laravel - پاسخ‌ها (6)

این آموزش براساس مستندات رسمی سایت LARAVEL تولید شده و با اندکی تغییرات که جهت استفاده‌ی کاربران عزیز ایرانی راحت‌تر باشد، به‌مرور در اختیار علاقمندان قرار می‌گیرد. دقت‌کنید که این آموزش درحال تکمیل تدریجی است و علاوه‌بر محتوای متنی، پس‌از تکمیل به‌صورت آموزش تصویری نیز ازطریق فروشگاه محصولات آموزشی nCIS در اختیار علاقمندان خواهد بود.



سرفصل‌ها:

این فهرست به‌مرور تکمیل خواهد شد.

چاپ این بخش

  درخواست مدارک توسط اینستاگرام
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 07-12-1397، 08:26 ب.ظ - انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام
خسته نباشین

خواهشا دوستانی که زبان انگلیسیشون قوی هست کمک بکنن

سوال من مربوط به این بخش میشه : چون پیج برای سایتم هستش و مدارک مربوط به سایتم رو باید بدم .
پیج اینستا گرامم بلاک شده .
به پشتیبانیش پیام دادم و این پیامارو برام فرستاد

[shcode=plain]Hi,


We won't be able to help you until we receive proof that you're the owner of the account. Without verification that you’re the owner of this account, we can’t be sure we’re helping the right person.

Please reply to this email with an attached digital copy of any of the following documents that match the information on the account:

-Local business license (issued by your city, county, state, etc.)
-Tax filing
-Certificate of Formation
-Articles of Incorporation
-Utility bill

Once we receive one of the documents listed above, we'll review the status of your account.

Thanks,
The Instagram Team


Thanks,[/shcode]



اینستاگرام این مدارک رو از من میخواد تا پیج رو آزاد بکنه .
ولی ما تو ایران اصلا چنین مدارکی رو نداریم آخه .
من برای سایتم یه پیج اینستاگرام زده بودم و همین . اصلا من شرکت نیستم و چیز خاصی ندارم . فقط یه دامین به اسم خودم ثبت کردم  .
من این مدارک رو معنی کردم و هیچ کدومشو ندارم .

میشه نگاه بکنین ببینین درست معنی کردم ؟

ترجمه اول :

[shcode=plain]- Local business license (issued by your city, county, state, etc.)[/shcode]
- مجوز کسب و کار محلی (صادر شده توسط شهرستان، شهرستان، ایالت و غیره)

الان من برای سایتم میتونم یه چنین مدرکی رو جور کنم .
وبسایت های ما که مجوز کسب و کار ندارن .
دامین من ir هستش . چطوری یه مجوز محلی براش جور کنم ؟

ترجمه دوم :

[shcode=plain]- Tax filing[/shcode]
- ثبت مالیات

تو ایران که برای وبسایت ها مالیات نمیریزند .
پس این مدرک رو هم نمیتونم بفرستم .



ترجمه سوم :
[shcode=plain]- Certificate of Formation[/shcode]
- مقالات اختلاط

من این کلمه رو اصلا متوجه نشدم ؟
منظور از - مقالات اختلاط چیه ؟
از دوستان کسی تا به حال این کلمه رو شنیده ؟


ترجمه چهارم :

[shcode=plain]- Utility bill[/shcode]
- لایحه سودمند

لایحه ی سودمند چیه ؟
من دوباره این کلمه رو تا به نشنیدم و نمیدونم که دقیقا چیه ؟
لایحه ی سودمد رو چطوری تهیه بکنم ؟




دوستان من اینستاگرام رو برای وبسایتم راه اندازی کرده بودم .
آیا برای یه وبسایت میتونم چنین مدارکی رو جور کنم ؟
آیا برای یک دامین ir میتونم چنین مدارکی رو جور کنم ؟
ممنون

چاپ این بخش

  فایل robots.txt
ارسال‌شده توسط: olampiad - 30-11-1397، 02:17 ب.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام استاد خسته نباشین
یه سوالی برام پیش اومده :
ما تو فایل robots.txt به ربات ها میگیم که به چه فایل هایی دسترسی داشته باشن و به چه فایل ها یا صفحاتی دسترسی نداشته باشن .
حالا ما باید بیایم برای دونه دونه از صفحاتمون allow بزنیم و بگیم که به این صفحات دسترسی داشته باشه .
این کار یکم سخت نیست .
میشه به ربات ها بگیم که فقط به فلان فایل و صفحه دسترسی نداشته باشن و بعدش به همه صفحات دسترسی داشته باشن ؟


یا اصلا من میخوام ربات به همه ی فایل های ما و صفحات ما دسترسی داشته باشه فقط دستور allow * رو بزنم ؟


الان برای یه سایتی این فایل رو نوشتن :


[shcode=plain]User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php[/shcode]


به ربات ها گفتن که به wp-admin دسترسی نداشته باشن و به /wp-admin/admin-ajax.php دسترسی داشته باشن . پس تکلیف بقیه ی صفحاتتون و محتویات سایت چی میشه ؟
واقعیتش من یکم گیج شدم و نمیدونم که چیکار کنم .


ما تو سایت مپ هم به گوگل تمام لینک ها و صفحاتمون رو معرفی میکنیم . پس robots.txt به چه درد میخوره ؟


ممنون

چاپ این بخش

  title در سئو
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 11-11-1397، 07:07 ب.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
من یه فیلم آموزش سئو نگاه میکردم که تو اون گفته که title صفحه اصلی سایت از دو بخش تشکیل بشه بهتره . 
برای مثال 
شهر مجازی سنگ ایران | ماشین آلات و معدن سنگ
دی جی کالا | خرید و فروش آنلاین کالا
آپارات | فیلم خبری و طنز و آموزشی 

بخش اول عنوان صفحه 
بخش دوم کلمات کلیدی و اطلاعات مهم در مورد عنوان

من سایت های بزرگ و حرفه ای رو هم نگاه کردم ولی چنین کاری رو انجام ندادن . 
اکثرا برای صفحه یدونه عنوان انتخاب کردن . 
نظر شما در این مورد چیه ؟
به نظر شما بهتره که عنوان سایت از یک بخش تشکیل شده باشه یا از دو بخش  ؟ 
ممنون

چاپ این بخش

  چطور میتونم بررسی کنم یک وکتور بین دو وکتور دیگه قرار گرفته است یا نه؟
ارسال‌شده توسط: YN97 - 02-11-1397، 03:11 ب.ظ - انجمن: مباحث عمومی بازی‌های رایانه‌ای - پاسخ‌ها (3)

چطور میتونم بررسی کنم یک وکتور بین دو وکتور دیگه قرار گرفته است یا نه؟



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  قیمت دقیق برای این سئو
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 19-10-1397، 01:00 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
خسته نباشین 
من تازه سئو یاد گرفتم 
برام یه پروژه سئو افتاده :
دقیق نمدونم چه قیمتی برای این کار بدم . 
تو قیمت دادن راهنماییم میکنید . 
طرف میخواد وقتی کلمات زیر نوشته شد سایتش بالا بیاد و گزینه اول نشون داده بشه : 

کوهنوردی
بیسیم 
فروش بیسیم 
خرید بیسیم 
انواع بیسیم 

حالا :
مشتری به من گفته سایت من چه مدت با این کلمات گزینه اول بالا میاد ؟
آیا قیمت رو با استفاده از زمان تعیین میکنن . 
مثلا سایت مشتری یه هفته با این کلمه اول باشه یا  یک ماه یا یک سال 
میشه یه راهنمایی دقیق در این مورد بکنین . 
ممنون

چاپ این بخش

  استفاده از متغیر javascrip در php
ارسال‌شده توسط: rash44 - 11-10-1397، 02:27 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

با سلام
در صفحه یک کد JavaScript وجود دارد .

[shcode=jscript]var response = invocation.responseText;[/shcode]

نیاز است که مقدار موجود در متغیر response را در یک متغیر php ( در صفحه جاری ) ذخیره کنم .
جهت حل این مورد باید به چه صورتی اقدام شود ؟
ممنون

چاپ این بخش

  آپدیت کردن فایرفاکس در ابونتو 16.04
ارسال‌شده توسط: شهاب1024 - 11-09-1397، 11:03 ب.ظ - انجمن: Ubuntu - پاسخ‌ها (2)

#مشکل در آپدیت کردن فایرفاکس
سلام دوستان
ببخشید #سوال دارم:
من از ابونتو
16.04
استفاده میکنم و فایرفاکس من خیلی قدیمی است. روی ورژن 59 مانده در حالیکه آخرین ورژن آن ۶۳ است.
من چندین راه برای اپدیت کردن فایرفاکس انجام دادم اما از هیچ کدام به نتیجه نرسیدم.
اولین راه:
فایرفاکس رو باز کردم وارد
help ->about fierfox
شدم و منتظر ماندم تا اتوماتیک آپدیت شود اما نشد.
راه دوم:
دستورات زیر را در ترمینال اجرا کردم:
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install firefox
اما باز هم اپدیت نمیشود زیرا وقتی بعدش دستور
apt show firefox
را میزنم باز هم ورژن قدیمی درون مخزن است.
راه سوم:
راه سومی که رفتم این بود که فایرفاکس اخرین ورژن را نصب کردم اما مشکل این است که این فایرفاکس جدید به
launcher
نمی آید و من هرچه سعی میکنم فایرفاکس جدید را
lock
کنم میسر نمی شود که اینجا هم بن بست دیگری برای من است.

حالا تنها راه حلی که به ذهن خودم میرسد این است که بروم اسکریپت نویسی لینوکس یاد بگیرم و اسکریپتی بنویسم که بتواند وب استورم و فایرفاکس جدید را برایم باز کند تا هربار که سیستم را باز میکنم مجبور نباشم به داخل فولدر های این برنامه ها بروم و دستی اجرایشان کنم.
اما این کار راه حل ایده آل مشکل نیست . گفتم از اعضای این گروه سوال بپرسم شاید دوستی لطف کرده گره این مشکل را باز کند و به من راهی نشان دهد که بتوانم فایرفاکس را آپدیت کنم.

خیلی ممنون

چاپ این بخش

  نحوه ی صحیح نمایش عکس
ارسال‌شده توسط: شهاب1024 - 10-09-1397، 11:22 ب.ظ - انجمن: CSS - پاسخ‌ها (1)

سلام عرض میکنم خدمت اعضای محترم انجمن
ببخشید یک سوال داشتم:

من یک
carousel
دارم که تعدادی عکس رو نمایش میده. زیر این عکس ها هم یک سری متن دارم.
مشکل اینه که وقتی کاربر عکس های مختلفی که درون carousel هست رو میبینه به دلیل اینکه ارتفاع عکس ها متغیره نوشته های زیر هم جابجا میشن هی میرن بالا هی میان پایین.
من برای رفع این مشکل به ذهنم رسید که به عکس ها
height
بدم مثلا بگم ارتفاعشون ۵۰۰ پیکسله. اما این باعث میشه که عکس ها کشییییدگی داشته باشن و خیلی زشت نمایش داده بشن.

حالا رویکرد درست چیه؟ ایا من میتونم از سرور انتظار داشته باشم که عکس هایی که برام میفرسته همه یک اندازه باشن؟
ایا باید با سی اس اس مشکل رو حل کنم؟
این عکس ها رو درواقع کاربر خودش اپلود کرده و حالا باید بتونه ببینه و کاربر ممکنه عکساش هراندازه ای داشته باشن.

خیلی ممنون بابت راهنمایی یا هرگونه لینک و فیدبک

چاپ این بخش

  مشکل در فراخوانی تابع
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 21-08-1397، 05:13 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام
این کدهای بنده هست :
[shcode=java]package com.example.payam.myapplication;

import android.os.Bundle;
import android.support.v7.app.AppCompatActivity;
import android.view.View;
import android.widget.EditText;
import android.widget.TextView;

public class MainActivity extends AppCompatActivity {

   @Override
   protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
       super.onCreate(savedInstanceState);
       setContentView(R.layout.activity_main);
   }

   public void searchClick(View v) {
       TextView txtResult = (TextView) findViewById(R.id.result);
       EditText txtWord = (EditText) findViewById(R.id.editText1);
       if(txtWord.getText().length()>0){
           txtResult.setText("Bingo" + txtWord.getText());
       }
   }

}[/shcode]

تابع را نمی توانم فراخوانی کنم، با خطای تصویر مواجه می شم



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش