خطا‌‌ها‌ی زیر رخ داد:
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message
Warning [2] preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'mwsshcode_check("$1","$2")', to be a valid callback - Line: 197 - File: inc/plugins/mwsshcode.php PHP 7.3.4 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/mwsshcode.php 197 preg_replace_callback
/inc/class_plugins.php 139 mwsshcode_run
/inc/class_parser.php 187 pluginSystem->run_hooks
/portal.php 610 postParser->parse_message




مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,474
» آخرین کاربر: -alireza-
» موضوعات انجمن: 2,723
» ارسالهای انجمن: 11,037

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 5 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 5 مهمان

آخرین موضوعات
کار نکردن redirectو query
انجمن: برنامه نویسی سمت سرور وب با PHP مقدماتی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:48 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 5
» بازدید: 1,125
مایکروسافت باید اجازه مرگ...
انجمن: Windows XP
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:46 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 0
امنیت نرم افزار چیست؟
انجمن: نرم افزارهای امنیتی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:42 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 0
آپدیت کردن فایرفاکس در اب...
انجمن: Ubuntu
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:38 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 106
آشنایی با ابزار روت مجیسک...
انجمن: مطالب آموزشی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:35 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 0
انگلیسی رو چطور یاد گرفتی...
انجمن: کانون زبان انگلیسی تخصصی
آخرین‌ارسال: Kids32822
27-01-1398، 10:26 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 567
استفاده از php پرتابل
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: reza303
25-01-1398، 06:51 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 2
ارسال و دریافت و ادامه ای...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: reza303
24-01-1398، 12:27 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 4
اجرای برنامه های لینوکسی ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: reza303
24-01-1398، 12:20 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 2
مشکل با reCAPTCHA
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
23-01-1398، 12:35 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 45

 
  تغیر ارتفاع و طول در جاوا
ارسال‌شده توسط: sirwan - 26-12-1397، 08:11 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام
چطوری یه ایمیج ویو یا کانسترت لایوت یا هر چیزی در جاوا بتونیم ارتفاع یا طولشو تغیر بدیم ؟ چطوری مچ پرنتش کنیم ؟و چطوری رپ کانتنتش کنیم یا چطوری بهش یه مقدارdpبدیم در جاوا ؟
ممنونتون میشم دوستان راهنمای کنید.

چاپ این بخش

  تغییر اندازه تصویر بدون افت کیفیت
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 22-12-1397، 11:00 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
به این کدمن یه نگاه بندازین
من با استفاده از این تابع که نوشتم اندازه تصویرم رو عوض میکنم . 
این تابع انددازه تصویر رو عوض میکنه و به اندازه دلخواه تبدیل میکنه ولی خیلی افت کیفیت داره . 
آیا تابعی به غیر از imagecopyresized برای تغییر اندازه تصویر وجود داره ؟
به طوری که افت کیفیت کم باشه .
 
آیا تو تابع imagecopyresized میشه تنظیماتی انجام داد که کیفیتش رو ببره بالا .
ممنون از لطفتون

[shcode=php]public function resizee($file,$size=900){



$filename = $file;

list($width,$height) = getimagesize($filename);

$w = $width;

$h = $height;

$r = $w / $h;

$ww=$size;

$hh=(int)$ww/$r;







$newwidth =$ww;

$newheight =$hh;

$thumb = imagecreatetruecolor($newwidth, $newheight);





$ext=substr(strrchr($file,'.'), 1);

switch($ext){



case 'jpg':

$source=imagecreatefromjpeg($filename);

imagecopyresized($thumb, $source,0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagejpeg($thumb,$file);

break;





case 'JPG':

$source=imagecreatefromjpeg($filename);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagejpeg($thumb,$file);

break;





case 'jpeg':

$source=imagecreatefromjpeg($filename);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagejpeg($thumb,$file);

break;





case 'JPEG':

$source=imagecreatefromjpeg($filename);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagejpeg($thumb,$file);

break;







case 'png':

$source=imagecreatefrompng($filename);

imagealphablending($source,true);

imagesavealpha($source,true);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagepng($thumb,$file);

break;





case 'PNG':

$source=imagecreatefrompng($filename);

imagealphablending($source,true);

imagesavealpha($source,true);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagepng($thumb,$file);

break;





case 'gif':

$source=imagecreatefromgif($filename);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagegif($thumb,$file);

break;



case 'GIF':

$source=imagecreatefromgif($filename);

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

imagegif($thumb,$file);

break;



}

}
[/shcode]

چاپ این بخش

  اضافه کردن عنصر به string
ارسال‌شده توسط: sirwan - 20-12-1397، 01:33 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام 
من یه استرینگ دارم 
[shcode=java]String[] spin_time = {"زمان یک", "زمان دو", "زمان سه", "زمان چهار"};[/shcode]
در سمت سرور یک جیسون اری بر میگردونم که داخلش جیسون ابجکت هست به صورت زیر 
[shcode=java][{"1":"text1","2":"text2","3":"text3","4":"text4","5":"text5","6":"text6"}][/shcode]
و من در سمت سرور در اندروید به صورت زیر اطلاعاتو می گیرم 
[shcode=java]try {
JSONObject object = factors.getJSONObject(0);     
   for (int i = 0; i < object.length(); i++) {
object.getString(i + "")
   }          
} catch (JSONException e) {
   e.printStackTrace();
}[/shcode]

حالا سوال من اینجاست چگونه ابجکت استرینک رو به استرینگ اضافه کنم ؟

که به صورت زیر باشه 
[shcode=java]String[] spin_time = {"text1","text2","text3","text4","text5","text6"};[/shcode]

چاپ این بخش

  انتقال مکان نما به فیلد بعد توسط کلید Enter
ارسال‌شده توسط: rash44 - 20-12-1397، 11:02 ق.ظ - انجمن: Javascript - بدون‌پاسخ

با سلام
در فایل پیوست 2 فایل html قرار دارد که در آنها از طریق کلید Enter کنترل به فیلد بعدی منتقل می شود .

2 تا مشکل دارم که اگر دوستان و اساتید عزیز لطف کنند و راهنمائی کنند ممنون میشم

مشکل اول :
زمانی که کنترل به دکمه Submit میرسه و کلید Enter فشار داده میشه ، دکمه اعمال نمیشه و داده های موجود در فرم به action ارسال نمی شوند و مجددا کنترل به فیلد بعدی انتقال داده میشه

مشکل دوم :
در فایل شماره 2 که در پیوست موجود می باشد ، یک از فیلدها را hidden کردم و زمانی که جابجائی بین فیلد ها به این فیلد مخفی میرسه دیگه با فشار دادن Enter به فیلد بعدی منتقل نمیشه و همین جا گیر میکنه



فایل‌های پیوست
.zip   Demo.zip (اندازه 33.97 KB / تعداد دانلود: 0)
چاپ این بخش

  Enable gzip compression
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 13-12-1397، 01:08 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
من تو سایت https://gtmetrix.com (سایتی برای تست سرعت لود سایت) آدرس سایتم رو وارد کردم و به Enable gzip compression گیر داد و گفت که gzip سایت باید فعال بشه .
تو اینترنت خیلی سرچ کردم 
روش های مختلفی رو توضیح دادن .
همونطور که متوجه شدم باید یه کدی رو تو htacces قرار بدم تا gzip فعال بشه . 
تو پایین دو تا آموزش گذاشتم . 
هر کدوم یه روشی رو توضیح میده . 

https://mizbanfa.net/blog/cms/wordpress/...-gtmetrix/


https://mizfa.com/blog/enable-gzip-compression/


به نظر شما من از کدوم روش گفته شده تو این آموزش ها استفاده کنم . 
باور کنین من قصدم از ایجاد تاپیک فقط اینه که بهترین روش رو انتخاب بکنیم . 
دوستان در این مورد تجربه ای دارین ؟
ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  Leverage browser caching
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 13-12-1397، 12:52 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (2)

سلام و عرض ادب و احترام 
من تو سایت https://gtmetrix.com (سایتی برای تست سرعت لود سایت) آدرس سایتم رو وارد کردم و به Leverage browser caching گیر داد و گفت که کش سایت و مرورگر مشکل داره . 
تو اینترنت خیلی سرچ کردم 
روش های مختلفی رو توضیح دادن .

https://mizbanfa.net/blog/cms/wordpr...hing-gtmetrix/

https://mizfa.com/blog/leverage-browser-caching/

https://www.netaram.com/%D8%B1%D9%81...hing-gtmetrix/

تو این آموزش ها سه چاهارتا روش گفتن ولی نگفتن که کدوم بهتر و بهینه تره .
نگفتن که کدوم پرکاربرد تر و محبوب تره . 
به نظر شما من از کدوم روش گفته شده تو این آموزش ها استفاده کنم . 

دوستان در این مورد تجربه ای دارین ؟
ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  Optimize images
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 13-12-1397، 12:17 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
من تو سایت https://gtmetrix.com (سایتی برای تست سرعت لود سایت) آدرس سایتم رو وارد کردم و به Optimize images گیر داد و گفت که تصاویر بهینه و فشرده نیست . 

تو اینترنت خیلی سرچ کردم 
دو تا روش پیدا کردم

یک :
استفاده از نرم افزار فتوشاپ و فشرده سازی با save for web 

دو : 
نوشتن کلمه compress image و استفاده کردن از سایت هایی که این کار رو انجام میدن . 


من می خوام بدونم که روش دیگه ای هم وجود داره ؟
دوستان نرم افزار و سایت بهتری یا روش بهتری پیشنهاد میکنند ؟
دوستان در این مورد تجربه ای دارین ؟
ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  پنهان کردن تگ h1 و h2
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 13-12-1397، 12:05 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام
یه سوال در مورد سئو برام پیش اومده . 

یکی از حساسیت های گوگل اینه که هیج متنی و هیچ لینکی نباید تو سایت مخفی باشه و تمام اطلاعات سایت باید تو سایت نشون داده بشه . 
حالا من گاهی وقتا تو بعضی از صفحاتم تگ h1 و h2 تو سایتم هستش ولی با css خارجی مخفیش میکنم .
درسته که تو سورس کد صفحه اون تگ هست ولی تو قالب نشون داده نمیشه . 
حالا خواستم ببینم این کار مشکلی ایجاد میکنه . نظر شما در این مورد چیه ؟ آخه خیلی از صفحات اصلا تگ h2 لازم نیست .
از یکی دو نفر از دوستان پرسیدم . یکی گفت باید باشه و یکی گفت مهم نیست . 
ممنون میشم تجربیاتتون رو تو این زمینه بگین .
مرسی 

من یکی از صفحات رو که h1 و h2 رو پنهون کردم رو تو fetch as google قرار دادم . 

به فایل ضمیمه نگاه بکنین .
هیچ اروری رو نداد .



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  ری دایرکت کردن از آدرس بدون www به آدرس با www
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 10-12-1397، 02:35 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

سلام و عرض ادب و احترام 
من میخوام هر کس آدرس سایتم رو بدون www نوشت به آدرس با www برود . 
از چند نفر پرسیدم گفتن که باید از htacces استفاده کنم . 
تو اینترنت هم سرچ کردم کد های  زیادی هستش . 
من پروژم mvc هستش . کد های پایین هم مربوط به mvc پروژه هستش . 
 چه کد هایی رو قبل و بعد این کدها تو فایل htacces قرار بدم که عمل  ری دایرکت به خوبی انجام بشه. 
ممنون از لطفتون

[shcode=plain]RewriteEngine on

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l

RewriteRule ^(.+)$ index.php?url=$1 [QSA,L]
Options -Indexes[/shcode]

چاپ این بخش

  ست کردن تایپ فیس به spinner
ارسال‌شده توسط: sirwan - 08-12-1397، 06:05 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام من می خوام به spinner تایپ فیس ست کنم 

کد 
[shcode=java]String[] spin_time = {"زمان یک", "زمان دو", "زمان سه", "زمان چهار"};[/shcode]

[shcode=java]spinner_time = itemView.findViewById(R.id.spinner_time);[/code]

[shcode=java]ArrayAdapter<String> adapter2 = new ArrayAdapter<String>(itemView.getContext(), android.R.layout.simple_dropdown_item_1line, spin_time);
adapter2.setDropDownViewResource(android.R.layout.simple_spinner_dropdown_item);
spinner_time.setAdapter(adapter2);[/shcode]

[shcode=java]spinner_time.setOnItemSelectedListener(new AdapterView.OnItemSelectedListener() {
//5
@Override
public void onItemSelected(AdapterView<?> arg0, View arg1, int position, long id) {
}

@Override
public void onNothingSelected(AdapterView<?> arg0) {
}
});[/shcode]

استاد شهرکی در گروه اندرید اینگونه پاسخ داد 
یه کلاس ازش مشتق کنین و توی سازنده setTypeface کنین. بعد از کلاس خودتون توی برنامه استفاده کنین
دوستان و استاد شهرکی اگه میشه لطفا با کد توضیح بدید که چیکار کنم ممنونتون میشم

چاپ این بخش