مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 834
» آخرین کاربر: golicando
» موضوعات انجمن: 2,434
» ارسالهای انجمن: 10,059

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 18 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 18 مهمان

آخرین موضوعات
پرداخت درون برنامه ای باز...
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: نقی پور
10 ساعت قبل
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 9
آموزش جامع Laravel
انجمن: Laravel
آخرین‌ارسال: hamo
دیروز، 12:51 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 44
» بازدید: 25,197
ست کردن اداپتر ریسایکلر و...
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: ADMIN
دیروز، 12:32 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 7
» بازدید: 45
محدود کردن captcha
انجمن: Yii 2
آخرین‌ارسال: ابوالفضل زیارت بان
05-12-1395، 05:58 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 31
ترافیک وب سرویس (حل شد)
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: ADMIN
02-12-1395، 02:36 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 5
» بازدید: 59
مشکل در برقراری شرط برای ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: پیام حیاتی
01-12-1395، 10:37 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 5
» بازدید: 51
نصب اپ روی genymotion (حل...
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: ADMIN
01-12-1395، 05:00 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 20
خطا MethodNotAllowedHttpE...
انجمن: Laravel
آخرین‌ارسال: ilbeygi.m
01-12-1395، 08:29 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 41
اجرا نشدن query delete
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: lovelyalone20
30-11-1395، 10:57 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 6
» بازدید: 36
خواندن شناسه پرداخت و شنا...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
29-11-1395، 12:43 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 70

 
  پرداخت درون برنامه ای بازار
ارسال‌شده توسط: نقی پور - 10 ساعت قبل - انجمن: Android - بدون‌پاسخ

سلام من میخوام از پرداخت درون رنامه ای بازار استفاده کنم،به طوریکه هرکس هروقت این برنامه رو دانلودکرد تا30روز براش رایگان باشه بعد30روز باید براش پول پرداخت کنه.از چه راهی باید استفاده کنم؟

چاپ این بخش

  ست کردن اداپتر ریسایکلر ویو
ارسال‌شده توسط: lovelyalone20 - 04-12-1395، 10:29 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (7)

سلام خدمت اساتید گرامی
من ی تب لایوت دارم داخلOnTabItemSelected
کلاس async رو که داخل فرگمنت ویوپیجر هست رو نیو کردم
 داخل متد on post هم اداپتر ریسایکلر رو ست کردم ولی وقتی روی اون تب کلیک میکنم کرش میکنه و ارورش مربوط به ست کردن اداپتر هست
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه 
تشکر قبلی

چاپ این بخش

  مشکل در برقراری شرط برای کوئری Select (حل شد)
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 01-12-1395، 09:52 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (5)

این کدهای بنده هست :

<?php
                                if (isset($_SESSION['login_user'])) {
                                   echo '
                                   <table class=""">
                                       <tr>
                                         <th>شناسه</th>
                                         <th>عنوان</th>
                                       </tr>
                                       ';
                                   $user_email = $_SESSION['login_user'];
                                   //echo $user_email;
                                   $sql = "select * from ticket where t_useremail = '$user_email'";
                                   $result = mysqli_query($conn, $sql);
                                   while ($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
                                       echo "<tr>";
                                       echo "<td>" . $row['t_id'] . "</td>";
                                       echo "<td>" . $row['t_title'] . "</td>";
                                       echo "</tr>";
                                   }
                                   echo '</table>';
                               }
                               ?>

چیزی چاپ نمیشه ، محتوای سشن رو تست کردم وجود داره اما در شرط کوئری اعمال نمیشه .
تصویر جدول :
[عکس: joomlaforum.ir_14874817091.jpg]

چاپ این بخش

  نصب اپ روی genymotion (حل شد)
ارسال‌شده توسط: onlygod2016 - 30-11-1395، 09:37 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

با سلام و عرض ادب
میخواستم ببینم راهی وجود داره که روی genymotion یک اپلیکیشن مثل root explorer نصب کنیم؟

چاپ این بخش

  خطا MethodNotAllowedHttpException هنگام استفاده از تگ اسکریپت
ارسال‌شده توسط: ilbeygi.m - 30-11-1395، 12:59 ب.ظ - انجمن: Laravel - پاسخ‌ها (2)

با سلام و خسته نباشید
بنده وقتی میخوام یک تگ اسکریپت رو از طریق فرم به کنترلر بفرستم ارور

نقل قول:
MethodNotAllowedHttpException in RouteCollection.php line 218

میده.
تگ اسکریپتی هم ک میفرستم اینه : 
<div id="14871610107379120"><script type="text/JavaScript" src="https://www.aparat.com/embed/NIM3h?data[rnddiv]=14871610107379120&data[responsive]=yes"></script></div>

کد اشتراک فیلم اپارات هست که میخوام توی دیتابیس ذخیره کنم و بعد نشونش بدم.

ممنون میشم کمک کنید.

سپاس

چاپ این بخش

  SwitchButton (حل شد)
ارسال‌شده توسط: نقی پور - 28-11-1395، 10:06 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام
من میخوام ازSwitchButtonداخل یکی از صفحه هام استفاده کنم ولی میگه توی اندروید زیر API 14 اجرا نمیشه چه راه حلی دارید؟

چاپ این بخش

  مشکل در مسیریابی
ارسال‌شده توسط: Alireza - 27-11-1395، 02:53 ب.ظ - انجمن: Yii 2 - پاسخ‌ها (2)

سلام من این رول رو در URL Manager گذاشتم

'<action:(.*)>' => 'site/<action>',

حالا اگه من کنترلر سایت رو نزنم و فقط اکشن مربوطه رو بزنم واسم میاره .
اما مشکلی که دارم اینه که اگه آدرس
site.com/user/index
رو بزنم خطای 404 میگیرم

چطور میتونم اینو اصلاح کنم؟

چاپ این بخش

  مشکل در اجرا اپ import شده
ارسال‌شده توسط: amir76 - 27-11-1395، 11:34 ق.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

سلام

من یک پروژه ای رو از یکی از دوستان گرفتم و داخل Android Studio وارد میکنم...
ولی موقع gradle build این پیام رو میده...(عکس پیوست شد)
مشکل رو چطوری حل کنم؟



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  ترافیک وب سرویس (حل شد)
ارسال‌شده توسط: lovelyalone20 - 27-11-1395، 02:03 ق.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (5)

$conn = mysqli_connect($servername, $username, $password, $dbname); 
  mysqli_query($conn,"SET NAMES utf8");
$id=$_POST['id'] ;

$stack = array();
$jsonrecive = json_decode($id);
for($i=1;$i<=count($jsonrecive)  ;$i++){
array_push($stack,$jsonrecive[$i]);
}

if($id!=null) {

for($i=0;$i<=count($stack) ;$i++) {

$sql = "SELECT * FROM  listajnas WHERE id='$stack[$i] ' ";
$result=mysqli_query($conn,$sql);


if ($result->num_rows >0) {
 
 while($row[] = $result->fetch_assoc()) {
 
 $tem = $row ;
 
 }
 
} 

} 


 $json = json_encode($tem);

 echo $json;
$conn->close();
} 

else{
print' 1';

چاپ این بخش

  اجرا نشدن query delete
ارسال‌شده توسط: lovelyalone20 - 27-11-1395، 01:33 ق.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (6)

سلام
علت اجرا نشدن کوری دیلیت داخل این کد چیه؟؟ 

public class Dataman extends SQLiteOpenHelper {
    public Dataman(Context context) {
        super(context, "mydb", null, 1);
    }


    @Override
    public void onCreate(SQLiteDatabase db) {
        String q = " CREATE TABLE ST(" +
                " name  VARCHAR (50)" +
                ");";


        db.execSQL(q);
    }

    @Override
    public void onUpgrade(SQLiteDatabase db, int i, int i1) {
        db.execSQL("DROP TABLE IF EXISTS ST");
        onCreate(db);
    }

    public boolean addfav(String name) {
        boolean result;
        try {
            String q = "INSERT INTO ST(name)" +
                    " VALUES (' " + name + " ')";
            SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase();
            db.execSQL(q);
            db.close();
            result = true;
        } catch (Exception e) {
            result = false;
        }
        return result;
    }

   /* public boolean upstudent(student student){
        boolean result;
        try {
            String q = "UPDATE ST" +
                    "SET name='"+student.name+"'" +
                    "WHERE id=4";
            SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase();
            db.execSQL(q);
            db.close();
            result = true;
        }
        catch (Exception e){
            result =false;
        }

        return result;
    }*/


    public List<String> getfav() {
   // favor favor = new favor();
        List<String> all=new ArrayList<>();
        try {

            String q = "SELECT * FROM ST " ;
            SQLiteDatabase db = this.getReadableDatabase();
            Cursor cursor = db.rawQuery(q, null);
            while (cursor.moveToNext()) {
                String name=cursor.getString(cursor.getColumnIndex("name"));
                all.add(name);
               // favor.name = cursor.getString(1);

            }
            db.close();
            cursor.close();
        } catch (Exception e) {

    }
        return all;
    }

    public boolean delfav(String name) {
        boolean result;
        try {
            String q = "DELETE FROM ST WHERE name= '"+ name+"'";
            SQLiteDatabase db = this.getWritableDatabase();
            db.execSQL(q);
            db.close();
            result = true;
        } catch (Exception ex) {
            result = false;
        }
        return result;
    }
}

قبلن ممنون

چاپ این بخش