مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 858
» آخرین کاربر: SkillsOn
» موضوعات انجمن: 2,467
» ارسالهای انجمن: 10,156

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 13 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 13 مهمان

آخرین موضوعات
SandBox گوگل چیست؟
انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو
آخرین‌ارسال: grmohammad
15 دقیقه قبل
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 1
کیبورد مجازی
انجمن: jQuery
آخرین‌ارسال: abolfazlab
3 ساعت قبل
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 2
نمایش اطلاعات شبیه gmail ...
انجمن: jQuery
آخرین‌ارسال: abolfazlab
4 ساعت قبل
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 3
در بازاریابی شبکه های اجت...
انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو
آخرین‌ارسال: masterina
امروز، 03:11 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 5
تست اپلیکیشن
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: نقی پور
امروز، 02:44 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 6
آیا وقتی بدون قرار داد کا...
انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار
آخرین‌ارسال: ADMIN
08-01-1396، 08:06 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 4
» بازدید: 60
مشکل در کوئری SELECT
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: پیام حیاتی
08-01-1396، 05:12 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 43
image carousel
انجمن: Javascript
آخرین‌ارسال: iwalk477
06-01-1396، 06:09 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 13
چند موضوع برنامه نویسی
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: WeLoveLinux
06-01-1396، 03:24 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 32
مشکل در روتر mvc
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
06-01-1396، 12:18 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 41

 
  SandBox گوگل چیست؟
ارسال‌شده توسط: grmohammad - 15 دقیقه قبل - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - بدون‌پاسخ

سندباکس گوگل چیست؟ گاها بعضی افراد پس از کار بر روی seo سایت خود و استفاده از روش های مختلف تقلب در سئو، سعی می‌کنند تا به صفحات اول گوگل بیایند ولی نتیجه ای نمی‌بینند. دلیل این امر، سندباکس است. سندباکس یا جعبه شنی گوگل، برای جلوگیری از تقلب در امر سئو می‌باشد و زمان آمدن سایت شما به صفحات بالاتر گوگل را بیشتر می‌کند ( این افزایش زمان بسیار متغیر است و طبق سوابق، از ۲ هفته الی ۹ ماه می‌باشد). اما چرا گوگل بعضی سایت ها را در سندباکس خود قرار می‌دهد ؟ کمی بیشتر همراه ما باشید…چرا گوگل بعضی سایت ها را در سندباکس خود قرار می دهد؟

[عکس: google-sandbox.jpg]
دلیل اصلی و مهمی که گوگل سایت ها را در سندباکس خود قرار می‌دهد، همانطور که در ابتدای متن اعلام کردیم، جلوگیری از تقلب در سئو می‌باشد و یکی دیگر از دلایل آن برای جلوگیری از بالا آمدن سریع سایت های تازه کار در نتایج گوگل می‌باشد زیرا در قدیم سایتی که تازه راه اندازی می‎‌شد در یک بازه زمانی بسیار کوتاه حتی می‌توانست به صفحه اول گوگل راه پیدا کند و بعد شاید سایت رو می‌بست و این باعث می‌شد که هرکسی به راحتی بتواند شاید سوء استفاده هایی هم کند و به صورت اسپم کلمه ای را بالا بیاورد ولی اصلاً فعالیتی در آن حوزه نداشته باشد و اهداف دیگری داشته باشد.
از کجا متوجه شویم که آیا در سندباکس گوگل هستیم یا خیر؟شما درون سایت گوگل عبارت site:yoursite.com رو جستجو کنید (بجای yoursite.com آدرس سایت خودتان را وارد کنید). اگر نتیجه ای حاصل نشد بدین معنی است که اصلاً شما درون گوگل هیچ صفحه ای از سایتتان ایندکس نشده و هیچ شانسی برای ورودی گرفتن از گوگل ندارید! ولی اگر نتیجه ای حاصل شد و در کلمات مرتبط جایگاهی نداشتید این یعنی در حال حاضر در سندباکس گوگل هستید و فعلاً باید سعی کنید خودتان را به گوگل ثابت کنید تا از سندباکس خارج شوید.



منبع: طراحان مفتخر

چاپ این بخش

  کیبورد مجازی
ارسال‌شده توسط: abolfazlab - 3 ساعت قبل - انجمن: jQuery - بدون‌پاسخ

سلام
می خواهم مانند سایت بانکها  هرگاه کاربر بروی txtpassword کلیک کرد کیبورد مجازی باشد کنار txtpassword  
این کار بهتر است با سمت کاربر انجام شود و یا سمت سرور و چگونه 
باتشکر

چاپ این بخش

  نمایش اطلاعات شبیه gmail در یک فرم
ارسال‌شده توسط: abolfazlab - 4 ساعت قبل - انجمن: jQuery - بدون‌پاسخ

سلام
فرض کنید یک فرم دارم(کارتابل) یک سطر داریم که داخل آن تعداد نامه های وارده را نمایش می دهد حال می خواهیم مانند gmail یا تلگرام بدون آنکه صفحه رفروش شود اگر نامه وارده جدیدی برای کاربر توسط کاربران دیگر ارسال شد تعداد درصفحه کاربر مورد نظرهم تغییر پیدا کند
حال چگونه می توانم اینکار را بکمک jqueryAjax ویا mvcAjax انجام بدهم
باتشکر

چاپ این بخش

  در بازاریابی شبکه های اجتماعی چگونه از هشتگ استفاده کنیم؟
ارسال‌شده توسط: masterina - امروز، 03:11 ق.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - بدون‌پاسخ

با محبوبیت استفاده از هشتگ ها (hashtag) در میان شبکه های اجتماعی و کمرنگ شدن نقش کلمات کلیدی به عنوان ملاک اصلی رتبه بندی گوگل، اکنون فرصت خوبی است که اگر کسب و کار خود را وارد دنیای آنلاین کرده اید از این ویژگی به نفع خود و به طور مفید بهره ببرید. هرچند برخی معتقد هستند که هشتگ روزی به طور کامل جایگزین کلمات کلیدی در رتبه بندی می شود اما فکر نمی کنم فعلا چنین چیزی رخ دهد.با این حال در اینجا به برخی از نکات مفید جهت استفاده از هشتگ در شبکه های اجتماعی اشاره می کنیم.
 
تشابه هشتگ با کلمه کلیدی
• سازماندهی موضوعات
همینطور که کلمات کلیدی در موتورهای جستجو باعث نمایش یک دسته و یک موضوع مرتبط با کی ورد وارد شده می شوند ، هشتگ نیز در شبکه های اجتماعی موضوعات و پست های مرتبط و مورد نظر را نمایش می دهد.
• خلاصه و توضیحات
با جستجوی کلمه کلیدی مورد نظرتان در موتور های جستجو به برخی از جزئیات در رابطه با آن دست پیدا می کنید. هشتگ ها نیز خلاصه ای از یک پست مرتبط با موضوع دلخواه تان را نمایش می دهند.
• دیده شدن
کلمات کلیدی باعث نمایش موضوعات مرتبط با آنچه که کاربر جستجو کرده است می شود و این برای کسب بازدید و ترافیک از طریق موتورهای جستجو است. هشتگ ها نیز در شبکه های اجتماعی چنین وظیفه ای دارند و به طرفداران یک موضوع خاص کمک می کنند تا به اطلاعات،هدف، و کاربر مورد نظر دست پیدا کنند و این یعنی دیده شدن !
• تحقیق و آنالیز
در بازاریابی اینترنتی مهم ترین بخش آنالیز کلمات کلیدی (KWA) است که در واقع کی ورد های سودمند و مناسب کسب و کار مشخص می شود. در شبکه های اجتماعی این هشتگ ها هستند که در آنالیز و تجزیه و تحلیل موضوع ،اطلاعات ارزشمندی را در اختیارتان می گذارند.مانند میزان استفاده از یک هشتگ مرتبط با کسب و کار شما.
مزایای استفاده از هشتگ در کنار SEO
• بهره وری زمانی
حتما می دانید seo پروسه ای زمان بر و مداوم است و این یعنی برای دریافت نتیجه باید کمی صبر داشته باشید. اما با استفاده مناسب از Hashtag  قادر هستید خیلی سریع  پست خود را در معرض دید قرار دهید و علاوه بر آن با لینک دادن به مطالب می توانید ترافیک و افزایش رتبه را داشته باشید. اگر چه هشتگ سرعت خوبی در گسترش و معرفی پست و کسب ترافیک دارد اما عمر آن نسبت به سئو بسیار کوتاه تر است به همین دلیل ترکیب هردو می تواند تلاش های شما را دارای نتایج پایدار کند.
• ایجاد ارتباط
کلمات کلیدی حکم راهنمای کاربران در نتایج موتورهای جستجو را دارند که آنها را به سایت مناسب هدایت می کنند و پس از آن این محتوای مناسب است که بین شما و کاربر رابطه بر قرار می کند. اما هشتگ در واقع یک مکالمه بین برند و مصرف کننده است.یک کمپین هشتگ موفق می تواند ارتباط بین شرکت و مخاطبین را شکل دهد و مصرف کننده را تشویق به گسترش کلمه مورد نظر کند که به آن بازاریابی ویروسی می گوییم.
• اشتراک گذاری
همینطور که گفتم با استفاده درست از هشتگ می توانید یک بازاریابی ویروسی را شکل دهید البته این کار آسانی نیست. گاهی اشتراک گذاری از کنترل خارج می شود و نتایج بازاریابی، معکوس می شود.
برای مثال کمپین هشتگ مارکتینگ McDstories# که قرار بود جهت اشتراک گذاری لحظات خوش مشتری ها در مجموعه فست فود های مک دونالد را در توییتر پوشش دهد تبدیل به یک هشتگ رنت شد که کاربران تجارب منفی مانند اضافه وزن، مسمویت های غذایی را با آن به اشتراک می گذاشتند. این یک فاجعه برای مک دونالد بود!
اما با یک پلن درست وحسابی می توانید مانند بسیاری از شرکت ها یک بازاریابی موفق را تجربه کنید. برای مثال Oreo با هشتگ DailyTwist# توانست بیش از ۴۳۳,۰۰۰,۰۰۰ بازدید و افزایش %۲۸۰ اشتراک گذاری در فیسبوک و۲۳۱ میلیون نشانه گذاری بر روی دیگر رسانه های خود دریافت کند.
نتیجه گیری کلی: هشتگ یک راه ارزان و زود بازده برای بازاریابی محصولات خاص به شمار می آید به شرطی که به آن اهمیت دهید و با برنامه پیش بروید.

چاپ این بخش

  تست اپلیکیشن
ارسال‌شده توسط: نقی پور - امروز، 02:44 ق.ظ - انجمن: Android - بدون‌پاسخ

سلام.من یه برنامه نوشتم وقتی توی انواع گوشی ها(کوچیک،بزرگ،اندروید6،اندروید7،اندروید4،تبلت)داخل جنیموشن تست میکنم دقیقا درسته و اجرا میشه.ولی وقتی همون برنامه رو داخل گوشی های واقعی تست میکنم روی بعضی هاشون میریزه بهم و روی بعضی ها اجرا نمیشه و روی بعضی هاشونم درست اجرا میشه.مشکل چی میتونه باشه؟

چاپ این بخش

  آیا وقتی بدون قرار داد کار می کنم، زمان جدایی باید نامه استعفا بدهم؟
ارسال‌شده توسط: reza_khan2006 - 07-01-1396، 09:19 ق.ظ - انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار - پاسخ‌ها (4)

با سلام و خسته نباشید
خلاصه داستان من
من در سال 94 در یک شرکت کامپیوتری با حقوق یک میلیون و چهارصد مشغول به کار شدم با قرار داد رسمی و سفته ده میلیون تومانی .

سال 95 (سال گذشته) مدیر حرفی از قرار داد کتبی نزد و زبانی روی یک میلیون و هفتصد هزار تومان توافق کردیم. چند ماه خوب بود و کامل داد ولی از  تابستان گفت وضع مالی خرابه و تکه تکه حقوق می داد مثلا یک ماه شصد، یک ماه یک میلیون ماهم چیزی نگفتیم.

الان که جمع می کنم بر اساس حقوق ماهی 1.7 میلیون تا آخر ماه مهر به من پول داده و عیدی هم نداده. خودم حدس می زنم که می خواهد در اداره کار بگوید که حقوق من یک میلیون تومان بوده است.

حالا بعد از عید بهش گفتم که من با این وضعیت نمی توانم ادامه بدهم ولی می گوید مجبوری چند ماه بیایی تا من نیروی جایگزین شما را پیدا کنم؟

سوال اول این که با توجه به عدم وجود قرار داد کتبی آیا من مجبورم برای ایشون کار کنم و در صورت عدم ادامه می تواند برای من ترک کار بزند؟
با توجه به شفاهی بودن میزان حقوق در زمان دعوا آیا می توانم مبلغ یک میلیون و هفتصد را ثابت کنم؟

توضیحات شرکت ما کوچک و خصوصی است. نه سیستم حضور و غیاب دارد. حقوق ها از طریق اینترنت بانک پرداخت می شود و فیش کاغذی وجود ندارد. دبیر خانه ندارد یعنی جایی که نامه تحویل بدهیم و شماره بخورد

با تشکر از سایت خوب تان

چاپ این بخش

  image carousel
ارسال‌شده توسط: iwalk477 - 06-01-1396، 06:09 ب.ظ - انجمن: Javascript - بدون‌پاسخ

سلام دوستان اینجا کسی با image carousel ار کرده؟
ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید بعضی از بخش های کد مشکل برخوردم

چاپ این بخش

  چند موضوع برنامه نویسی
ارسال‌شده توسط: WeLoveLinux - 06-01-1396، 03:24 ب.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام.
برنامه زير مجموعه:
ابتدا مجموعه اي از ورودي دريافت مي نمائيم. مثلا 1 و 2 و 3
سپس زير مجموعه هايش را (به غير از خود مجموعه و تهي) داخل مجموعه جديدي ميريزيم: 1 & 2 & 3 & 1 و 2 & 1 و 3 & 2 و 3
سپس اعضاء داخل هر کدام از اين زير مجموعه ها را با هم جمع مي کنيم و داخل مجموعه جديدي ميريزيم: 1 & 2 & 3 & 3 & 4 & 5
سپس تعداد اعضاء غير مشترک را جمع کرده (يعني کل اعضاء منهاي اعضاء مشترک) و نمايش مي دهيم: 5
حال بنده موفق شدم اين برنامه را با مقداري سرچ و تقلب، به زبان شيرين PHP بنويسم ولي در فهم کامل آن و همچنين نوشتن آن به زبان C# مشکل دارم. لطفا مرا ياري دهيد.
برنامه: http://s8.picofile.com/file/8290418792/Subsets.txt.html
مشکلات:
1) لطفا اين خط را توضيح دهيد، ممنون.

$b = sprintf("%0" . $num . "b", $i);
2) لطفا در صورت امکان به جاي اين توابع آماده اي که استفاده کردم، برنامه از خود بنويسيد. خيلي ممنون.
$Total[] = array_sum($subsets[$i]);
$unique = array_unique($Total);
3) لطفا در صورت امکان بعد از انجام مرحله 2، همين برنامه را به زبان شيرين C# بنويسيد. خيلي خيلي مچکرم.
واقعا ممنون از دوستاني که انشاالله لطف خواهند کرد، جواب دهند. خيلي خيلي خيلي سپاسگذارم. واقعا لطف مي کنيد. بازم ممنون.

چاپ این بخش

  مشکل در روتر mvc
ارسال‌شده توسط: lashboy - 04-01-1396، 09:32 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی
دوستان بنده این روتینگ رو نوشتم ولی الان یه امکان جدید میخام بهش اضافه بشه هرکاری میکنم نمیتونم
میخام که اگر یک فایل  کنترلر وجود نداشت بررسی کنه که پوشه ای با همون نام ارسال وجود داره یا خیر اگر وجود داشتپارامتر های بعد از اون رو به عنوان کنترلر متد و پارامتر در نظر بگیره مثلا

localhost/test/post/new/1
مثلا ببینه اگر کنترلر test  تویه همون پوشه کنترلر هام وجود  نداشت بررسیکنه که پوشش هست یا خی  اگر پوشش وجود داشت  این ها بشن به ترتیب کنتلر و متد و..
post کنترلر
new متد
1 پارامتر

فایل روترم :
<?php

function ruter()
{
   global $config;

   $controller = $config['default_controller'];
   $method = $config['default_method'];
   $paramss = array();
   if (isset($_GET['url'])) {
       $link = explode('/', $_GET['url']);
       $controller = $link[0];
       switch ($controller) {
           case 'page':
               if (is_numeric($link[1])) {
                   $controller = 'main';
                   $method = 'page';
                   array_shift($link);
                   $paramss = (isset($link[0]) ? $link : $paramss);
               } else {
                   $controller = 'page';
                   $method = 'index';
                   array_shift($link);
                   $paramss = (isset($link[0]) ? $link : $paramss);
               }
               break;
           case 'admin':
           case 'modir':
               $controller = 'admin-test';
               array_shift($link);
               $method = (isset($link[0]) ? $link[0] : $method);
               array_shift($link);
               $paramss = (isset($link[0]) ? $link : $paramss);
                break;
           default:
               array_shift($link);
               $method = (isset($link[0]) ? $link[0] : $method);
               array_shift($link);
               $paramss = (isset($link[0]) ? $link : $paramss);
               break;
       }

   }
   if (method_exists($controller, $method)) {
       $obj = new $controller;
       call_user_func_array(array($obj, $method), $paramss);
   } else {
       $controller = $config['error_controller'];
       require_once(APP_DIR . 'controllers/' . $controller . '.php');
       $method = 'index';
   }

}

?>



فایل آوتولود
<?php
function __autoload($className)
{
        $path = APP_DIR . 'controllers/' . $className . '.php';
       if (file_exists($path)) {
           require_once $path;

       }
       else if(file_exists(APP_DIR.'class/'.$className.'.php')) {
           $path =APP_DIR.'class/'.$className.'.php';
           require $path;
       }
       else {
           $path = APP_DIR . 'controllers/error.php';
           require $path;

       }


}


?>

چاپ این بخش

  آپلود حرفه ای فیلم ها
ارسال‌شده توسط: olampiad - 03-01-1396، 12:51 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
عیدتون هم مبارک
امیدوارم سال خوب و پر از موفقیتی داشته باشین.

من تو اینترنت دنبال سوالم گشتم ولی پیداش نکردم.
ابتدا به این سایت ها سر بزنید.

http://www.aparat.com
https://www.youtube.com

میدونم که خیلی هاتون به این سایت ها سر زدید و با این سایت ها کار کردید.
همونطور که میدونید آپلود فیلم تو این سایت های خیلی حرفه ای هستش .
نمایش فیلم ها هم در این سایت ها خیلی حرفه ای هستش و خیلی خوب و طبق روش های حرفه ای نمایش داده می شه .
منم میخوام یه چنین چیزی بسازم .

سوالاتی که دارم اینه که :

آیا برای ساخت چنین آپلود حرفه ای فیلم ، از کلاس خاصی یا تابع خاصی تو php استفاده میشه .
منظورم از آپلود حرفه اینه که مثلا روی فیلم واتر مارک یا همون لوگو میزنه ، با نمودار نشون میده که چقدر از فیلم آپلود شده و ...

در مورد نمایش هم باید بگم که فیلم هارو با چه تکنولوژی نمایش میدن
مثلا به این صفحه برید
http://www.aparat.com/v/bc37U

الآن اینجا این نمایشگر فیلم رو خودشون تخصصی نوشتن یا آمادش تو اینترنت وجود داره ؟
از چه تکنولوژی برای نمایشش استفاده میکنن .
ممنون

چاپ این بخش