مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,575
» آخرین کاربر: Alireza607
» موضوعات انجمن: 2,744
» ارسالهای انجمن: 11,077

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 18 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 18 مهمان

آخرین موضوعات
تبدیل تاریخ شمسی در تابع ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hosien
06-12-1399، 09:16 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 13
select کردن از ۴ جدول در ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hosien
05-12-1399، 03:52 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 53
مقایسه قیمت کالا مثل ترب ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
18-11-1399، 12:01 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 7
» بازدید: 565
درج سطرهای یک فرم در دیتا...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hosien
10-11-1399، 01:38 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 117
قرعه کشی
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: artablog
29-10-1399، 04:23 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 95
تقویم و اعداد فارسی در دل...
انجمن: Snippet های PHP
آخرین‌ارسال: artablog
28-10-1399، 04:18 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 164
رفع مشکل تداخل دیتابیس لو...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: artablog
27-10-1399، 03:07 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 78
query رکورد هایی که ارتبا...
انجمن: MySQL
آخرین‌ارسال: ADMIN
15-10-1399، 12:15 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 118
پولی شدن گوگل مپ برای توس...
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: ADMIN
29-09-1399، 02:07 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 176
دیکد کردن فایل base64
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
02-08-1399، 02:06 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 195

 
  تبدیل تاریخ شمسی در تابع jdate() به timestamp
ارسال‌شده توسط: hosien - 06-12-1399، 09:16 ب.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام وقت بخیر دوستان برای تبدیل  تاریخ شمسی در تابع jdate() به timestamp باید از چه راهی برم؟

ایا خود jdf تابعی داره که بتونم این کار رو انجام بدم؟
متشکر.


چاپ این بخش

  select کردن از ۴ جدول در یک حلقه foreach
ارسال‌شده توسط: hosien - 25-11-1399، 02:41 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

سلام وقت بخیر دوستان. من در قسمت search سایتم میخوام از ۴ جدول کوئری select  بزنم در ۱ حلقه foreach . این کار رو چطور باید انجام  بدم؟
عکس کدهام رو پیوست کردم.
   

چاپ این بخش

  درج سطرهای یک فرم در دیتابیس (حل شد)
ارسال‌شده توسط: hosien - 08-11-1399، 10:52 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

   
   
سلام وقت بخیر دوستان. مشکلی که هست اینه که فرمی دارم که میخوام تمام سطرهای ان در دیتابیس درج شود ولی متاسفانه فقط یک سطر از ان در دیتابیس درج میشود. این کدهای من هست.

<?php

require_once '../main.php';

$time = getCurrentTime();





if(isset($_POST["send"])){



$userid = $_SESSION['user_id'];

$onvanid = $_SESSION['onvan_id'];



for ($i = 1; $i <= 17; $i++) {



if($_POST['group'.$i] == "on"){



$number = $_POST['number'.$i];

$moshakasat =$_POST['moshakasat'.$i];

$tozihat = $_POST['tozihat'.$i];

$branch = $_POST['branch'.$i];



$db = Db::getInstance();

$db->insert("INSERT INTO `form`(`user_id`, `BranchName`, `onvan_id`, `num`, `moshakasat`, `description`, `registerTime`, `lastVisitTime`) VALUES ('$userid' , '$branch' , '$onvanid' , '$number' , '$moshakasat' , '$tozihat' , '$time' , '$time')");

}



header('location:index.php');

exit();



}



}else{

header('location:index.php');

exit();
}

چاپ این بخش

  قرعه کشی
ارسال‌شده توسط: farazsahebdel - 29-10-1399، 12:21 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام

میخواستم یه سیستم قرعه کشی بنویسم به این صورت هست که هر فرد میتونه از هر دسته بندی فقط یدونه انتخاب کنه و هر دسته یک امتیاز محسوب میشه به نظرم شما چطوری بصورت رندم انتخاب کرد افرادی که تعداد بیشتری امتیاز دارن وزن یا شانس بیشتری برای برنده شدن داشته باشن ؟

چاپ این بخش

  رفع مشکل تداخل دیتابیس لوکال هاست با سایر برنامه های ویندوزی + نرم افزار
ارسال‌شده توسط: artablog - 27-10-1399، 03:07 ب.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام
خودم تو مغازم از برنامه حسابداری تیزپرداز استفاده میکنم دیتابیس نرم افزار تیزپرداز mySql هست من تا وقتی که مشکل رو حل نکرده بودم همیشه این درد سر رو داشتم وقتی همزمان تیزپرداز و ومپ سرور رو اجرا میکردم دیتابیس این دو تا تداخل میکردن و نرم افزار تیزپرداز با خطای دیتابیس مواجه میشد این مورد حتی در نرم افزار اسکایپ هم بود نمیتونستم همزمان از این برنامه ها در کنار هم استفاده کنم  ممکنه برنامه های دیگه ایی هم باشن که دیتابیسشون  Mysql  باشه و شما رو به درد سر بندازه چند روز پیش این مشکل رو حل کردم اومدم اینجا به اشتراک بذارم تا اگه کسی این مشکل رو داشت حل کنه.
خیلی ساده پورت پیشفرض دیتابیس ومپ یا هر سرور دیگه ایی رو به پورت دیگری تغییر دهید مثلا 3306 و من به 3309 تغییر دادم والسلام.

ضمنا یه نرم افزار کم حجم نوشتم اینجا میذارم برای تعمیر دیتابیس  mySql  خیلی به درد بخوره (رمز نصب 9917)

عکس از نرم افزار تعمییر دیتابیس
[عکس: Capture.PNG]



فایل‌های پیوست
.zip   Table Repair Tool Install.zip (اندازه 415.09 KB / تعداد دانلود: 0)
چاپ این بخش

  query رکورد هایی که ارتباط ندارند
ارسال‌شده توسط: farazsahebdel - 15-10-1399، 11:25 ق.ظ - انجمن: MySQL - پاسخ‌ها (1)

سلام

من دوتا جدول دارم که بصورت چند به چند توسط یک جدول واسط به هم متصل هستن می خواستم از هر کدوم از جدول ها رکورد هایی رو پیدا کنم که ارتباط ندارند به اون یکی رکورد ها در اون یکی جدول

چاپ این بخش

  پولی شدن گوگل مپ برای توسعه دهندگان
ارسال‌شده توسط: sirwan - 28-09-1399، 12:42 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (3)

سلام
من چندین سوال دارم در مورد گوگل مپ ممنونتون میشم راهنمای کنید.
من میخواهم در اندروید استدیو با زبان جاوا از گوگل مپ استفاده کنم. 
من میخواهم از این امکانات گوگل مپ استفاده کنم 
1-اضافه کردن مارکر توسط کاربر 
2-گرفتن موقعیت ها از سرور سایت و نمایش رویه نقشه به صورت مارکر 
3-گرفتن موقعیت کاربر از اپلیکشن 
4-نمایش موقعیت کاربر رویه نقشه
5-داشتن دو حالت در نقشه 5-1-حالت ماهواره ای 5-2- حالت نقشه 
توجه:من نمی خواهم از نمای خیابانی گوگل مپ استفاده کنم من نمی خواهم از مسیر یابی استفاده کنم 
در گروه تلگرامی این سوال رو از استاد شهرکی پرسیدم و استاد جواب دادن 

نقل قول:محدودیت درخواست داره در روز اگه از ۵۰۰۰ رد بشه پولی میشه

و اما سوال ها 
با توجه با این دو تا سایت 
https://cloud.google.com/maps-platform/pricing
http://localguides.ir/2018/06/11/introdu...-platform/
این 200 دلاری که گوگل میده ماهنه و فعال میکنه شامل اون کمتر از 5000 تاست؟ یا بعد از اون 5000 تا که پولی میشه ما 200 دلار در اکانتمون داریم باهاش فعال میشه ؟
و همینطور نمایش نقشهاون چیزی که من ازش فهمیدیم Dynamic Maps نمایش نقشه فقط برای وب جاوا اسکریپت پولیه با قیمت 7 دلار فکر کنم ولی برای اندروید رایگانه؟
ولی فکر کنم گرفتن موقعیت کاربر پولیه درسته ؟ 
دوستان با توجه به این سواد اینگلیسی من چیزی از این قیمت ها نمی فهمم 
الان من برای گرفتن این امکانات چقدر باید پول بدهم ؟ماهانه است یا سالانه ؟بر اساس چقدر درخواست است؟ 
سوال بعدیم اینه همونطور که خرید اکانت گوگل پلی اسونه ایا خرید اکانت نقشه هم راحته ؟دردسر زیادی نداره ؟ ادرس خونه و...نمیخواد ؟احتمال قطع شدن رو در اینده به خاطر تحریم داره ؟ 
آیا میشه تعداد درخواستی های api خودمون رو در گوگل ببینیم ؟ 
استاد و دوستان خواهشا کمک کنید

چاپ این بخش

  تقویم و اعداد فارسی در دل PHP !
ارسال‌شده توسط: nimaakbari - 08-09-1399، 03:15 ب.ظ - انجمن: Snippet های PHP - پاسخ‌ها (3)

شاید خیلی ها ندوند (منم تا امروز نمی دونستم!) ولی PHP از ورژن ۵٫۳ به بعد با استفاده از ICU از تقویم فارسی پشتیبانی می کند.

اول باید ببنید که extension مربوط به internationalization فعال هست یا نه برای این کار این دستور را اجرا کنید.

echo '<pre>' . print_r(get_loaded_extensions(),true) . '</pre>' . PHP_EOL;
لیست تمام extension ها را به صورت یک آرایه بر می گرداند؛ intl مربوط به extension مورد نظر ماست!
اگر intl نبود، باید فایل php.ini را ویرایش کنید و کامنت این خط را بر دارید.
extension=intl;
سرور را ریستارت کرده؛ بعد از فعال سازی این extension حالا می توانید از کلاس IntlDateFormatter استفاده کنید.
به عنوان مثال این تکه کد[/align]
$date_format='EEEE، d MMMM Y';
$fmt = new IntlDateFormatter("fa_IR@calendar=persian", IntlDateFormatter::FULL, IntlDateFormatter::FULL,
"Asia/Tehran", IntlDateFormatter::TRADITIONAL,$date_format);
echo $fmt->format(intval(time()));
تاریخ امروز ره به این صورت نمایش می دهد.
کد:
یکشنبه، ۲۸ دی ۱۳۹۹
برای اطلاع از فرمت تاریخ ICU می توانید به این لینک مراجعه کنید.
اعداد فارسی

با استفاده از کلاس NumberFormatter که از همان intl استفاده می کند، می توانید این کار را انجام دهید؛ تکه کده زیر عداد 1399را با اعداد فارسی چاپ می کند.
$persianNumberFormatter=new NumberFormatter("fa_IR",NumberFormatter::IGNORE);
echo $persianNumberFormatter->format(1399);
یک از مقادیر جالبی که آرگمان style$ می گیرد، NumberFormatter::SPELLOUT هست. اگر آرگمان دوم را در کد بالا با این عوض کنید.
خروجی عبارت زیر را می گیرید.
کد:
یک هزار و سیصد و نود و نه
دیگه چی از این بهتر؟!



فایل‌های پیوست
.php   index.php (اندازه 705 بایت / تعداد دانلود: 2)
چاپ این بخش

  دیکد کردن فایل base64
ارسال‌شده توسط: mohsen... - 01-08-1399، 11:14 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام 
وقت بخیر 
یه فایلی دارم میخواستم دیکد کنم 
هر چی تو اینترنت دنبال دیکد کردن گشتم و چندین سایت انلاین برای دیکد رفتم نتونستم فایل مورد نظرم رو دیکد کنم علاوه بر اون چندین اموزش دیکد هم در اینترنت دیدم بازم نتونستم راهکاری برای دیکد کردن پیدا کنم 
میشه یکی لطف کنه نرم افزار یا سایت یا اموزش جامعی در این مورد برام بفرسته 
ممنون

چاپ این بخش

  مشکل در تعریف Goal برای گزارش گیری از تریگرهای تگ منیجر
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 18-06-1399، 12:11 ب.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - بدون‌پاسخ

سلام
من یه تریگر کلیک در گوگل تگ منیجر ایجاد کردم، الان می خوام گزارش هاش رو در آنالیتیکس بگیرم اما با اینکه مشخصات رو درست وارد می کنم، goal فعال نمیشه.
(در قسمت real اطلاعات به درستی نمایش داده می شوند)



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش