مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,562
» آخرین کاربر: Somaye Bahrami
» موضوعات انجمن: 2,737
» ارسالهای انجمن: 11,054

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 27 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 1 کاربر عضو | 26 مهمان
nimaakbari

آخرین موضوعات
تقویم و اعداد فارسی در دل...
انجمن: تاپیکهای آموزشی
آخرین‌ارسال: nimaakbari
8 ساعت قبل
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 4
دیکد کردن فایل base64
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
02-08-1399، 02:06 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 92
خطا در نصب windowbuilder ...
انجمن: Java
آخرین‌ارسال: ADMIN
25-06-1399، 01:46 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 1,195
مشکل با bindParam در upda...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
22-06-1399، 03:43 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 190
سوال در مورد htmlentitie...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
22-06-1399، 03:40 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 160
مشکل در تعریف Goal برای گ...
انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو
آخرین‌ارسال: پیام حیاتی
18-06-1399، 12:11 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 164
مشکل با بعضی دستورات در م...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
08-06-1399، 08:15 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 11
» بازدید: 405
فرق use با require_once؟
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
06-06-1399، 10:38 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 8
» بازدید: 385
مقایسه قیمت کالا مثل ترب ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
30-05-1399، 02:03 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 295
مشکل در تبدیل تاریخ شمسی ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
23-05-1399، 09:57 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 11
» بازدید: 564

 
  تقویم و اعداد فارسی در دل PHP !
ارسال‌شده توسط: nimaakbari - 8 ساعت قبل - انجمن: تاپیکهای آموزشی - بدون‌پاسخ

شاید خیلی ها ندوند (منم تا امروز نمی دونستم!) ولی PHP از ورژن ۵٫۳ به بعد با استفاده از ICU از تقویم فارسی پشتیبانی می کند.

اول باید ببنید که extension مربوط به internationalization فعال هست یا نه برای این کار این دستور را اجرا کنید.

echo '<pre>' . print_r(get_loaded_extensions(),true) . '</pre>' . PHP_EOL;
لیست تمام extension ها را به صورت یک آرایه بر می گرداند؛ intl مربوط به extension مورد نظر ماست!
اگر intl نبود، باید فایل php.ini را ویرایش کنید و کامنت این خط را بر دارید.
;extension=intl
اگر از XAMPP استفاده می کنید دقت کنید که آدرس فولدر PHP موجود در XAMPP را در PATH سیستم قرار دهید.
سرور را ریستارت کرده؛ بعد از فعال سازی این extension حالا می توانید از کلاس IntlDateFormatter استفاده کنید.
به عنوان مثال این تکه کد
$date_format='EEEE، d MMMM Y';
$fmt = new IntlDateFormatter("fa_IR@calendar=persian", IntlDateFormatter::FULL, IntlDateFormatter::FULL,
"Asia/Tehran", IntlDateFormatter::TRADITIONAL,$date_format);
echo $fmt->format(intval(time()));
تاریخ امروز ره به این صورت نمایش می دهد.
کد:
شنبه، ۸ آذر ۱۳۹۹
برای اطلاع از فرمت تاریخ ICU می توانید به این لینک مراجعه کنید.
اعداد فارسی

با استفاده از کلاس NumberFormatter که از همان intl استفاده می کند، می توانید این کار را انجام دهید؛ تکه کده زیر عداد 1399را با اعداد فارسی چاپ می کند.
$persianNumberFormatter=new NumberFormatter("fa_IR",NumberFormatter::IGNORE);
echo $persianNumberFormatter->format(1399);
یک از مقادیر جالبی که آرگمان style$ می گیرد، NumberFormatter::SPELLOUT هست. اگر آرگمان دوم را در کد بالا با این عوض کنید.
خروجی عبارت زیر را می گیرید.
کد:
یک هزار و سیصد و نود و نه
دیگه چی از این بهتر؟!

چاپ این بخش

  دیکد کردن فایل base64
ارسال‌شده توسط: mohsen... - 01-08-1399، 11:14 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام 
وقت بخیر 
یه فایلی دارم میخواستم دیکد کنم 
هر چی تو اینترنت دنبال دیکد کردن گشتم و چندین سایت انلاین برای دیکد رفتم نتونستم فایل مورد نظرم رو دیکد کنم علاوه بر اون چندین اموزش دیکد هم در اینترنت دیدم بازم نتونستم راهکاری برای دیکد کردن پیدا کنم 
میشه یکی لطف کنه نرم افزار یا سایت یا اموزش جامعی در این مورد برام بفرسته 
ممنون

چاپ این بخش

  مشکل در تعریف Goal برای گزارش گیری از تریگرهای تگ منیجر
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 18-06-1399، 12:11 ب.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - بدون‌پاسخ

سلام
من یه تریگر کلیک در گوگل تگ منیجر ایجاد کردم، الان می خوام گزارش هاش رو در آنالیتیکس بگیرم اما با اینکه مشخصات رو درست وارد می کنم، goal فعال نمیشه.
(در قسمت real اطلاعات به درستی نمایش داده می شوند)



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  سوال در مورد htmlentities و htmlspecialchars
ارسال‌شده توسط: abdollah110110 - 11-06-1399، 09:49 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام

آیا htmlentities و htmlspecialchars فرق خاصی باهمدیگه دارن؟
استفاده از کدومشون بهتره؟

متشکرم.

چاپ این بخش

  مشکل با bindParam در update رکورد
ارسال‌شده توسط: abdollah110110 - 10-06-1399، 03:32 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام
یه کوئری دارم:

UPDATE categories SET name=:name WHERE (id=:id)
و یه آرایه:
Array
(
   [name] => PHP
   [id] => 2
)
اینارو به عنوان پارامتر به متد bind میفرستم.
مشکل اینه که مقدار id برای name ثبت میشه در حالی که باید مقدار name برای فیلد  name ثبت بشه و مقدار id برای id.
متد bind اینه:
public function bind( $sql, $params = [] ) {
$this->stmt = $this->pdo->prepare( $sql );
if ( count( $params ) > 0 ) {
foreach ( $params as $field => $value ) {
$this->stmt->bindParam( ":{$field}", $value, $this->pdoParamType( $value ) );
}
}
$this->stmt->execute();
}
از bindParam نمیشه داخل foreach استفاده کرد؟
لطفاً راهنمایی کنید.
متشکرم.

چاپ این بخش

  مشکل با بعضی دستورات در متد construct
ارسال‌شده توسط: abdollah110110 - 06-06-1399، 09:58 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (11)

سلام
در متد construct بعضی از دستورات اجرا نمیشن انگار اصلا نوشته نشدن و باعث خطا میشن، مثل این دستور:

$this->model = new Model();
و این دستور:
$this->connect();
برای همین در چند متد مجبور به نوشتن چندباره این دستورات میشم.
برای کانکت به دیتابیس از msyqli استفاده کردم.
میدونید دلیل این مشکل چی هست؟
متشکرم.

چاپ این بخش

Question فرق use با require_once؟
ارسال‌شده توسط: abdollah110110 - 03-06-1399، 05:20 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (8)

سلام دوستان
فرق بین استفاده از use در namespace با require_once چیست؟
متشکرم

چاپ این بخش

  مشکل با حروف فارسی در خروجی اکسل
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 16-05-1399، 12:59 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

سلام 
دوستان برای نمایش صحیح کاراکترهای فارسی در خروجی اکسل در انجمن ها گفته شده که "اول فایل اکسلتون کاراکترهای BOM رو درج کنید تا UTF-8 بشه." ، اما من متوجه نشدم در کدام قسمت و به چه شکل باید اضافه بشه،
کاراکترهای BOM :

xEFxBBxBF

 این کدهای بنده :
mysqli_set_charset($conn, 'utf8');
$setSql = "SELECT `w_id`, `w_time`, `w_date_gorge`, `w_from`, `w_sum` FROM `whatsapp`";  
$setRec = mysqli_query($conn, $setSql);  
 
$columnHeader = '';  
$columnHeader = "ID" . "t" . "Time" . "t" . "Date" . "t" . "Seller" . "t" . "Sumation" . "t";  
 
$setData = '';  
 
while ($rec = mysqli_fetch_row($setRec)) {  
   $rowData = '';  
   foreach ($rec as $value) {  
       $value = '"' . $value . '"' . "t";  
       $rowData .= $value;  
   }  
   $setData .= trim($rowData) . "n";  
}  
 
header("Content-type: application/octet-stream");  
header("Content-Disposition: attachment; filename=User-2.xls");  
header('Content-Transfer-Encoding: binary');
header("Pragma: no-cache");  
header("Expires: 0");  

echo chr(255).chr(254).iconv("UTF-8", "UTF-16LE//IGNORE", $columnHeader . "n" . $setData . "n");

exit();

چاپ این بخش

  مشکل در تبدیل تاریخ شمسی به timestamp
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 14-05-1399، 01:13 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (11)

سلام
من از کتابخانه jdf استفاده می کنم، در جدول DB یک فیلد دارم به نام dtime که timestamp ها در آن ذخیره شده اند، کاربر در فرم یک تاریخ شمسی وارد می کند، مثلا :
۱۳۹۹/۰۵/۱۴
چطور می تونم این تاریخ را به timestamp تبدیل کنم که بتوانم بر اساس آن در ستون timestamp ها جستجو کنم؟

از مثال تابع jmktime استفاده کردم اما نتیجه نگرفتم.

$getTime = jmktime($D1);

چاپ این بخش

  مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 14-05-1399، 10:31 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام
دوستان من از jdf استفاده می کنم، تابع تبدیل میلادی به شمسی تاریخ رو به شکل صحیح تبدیل نمیکنه ،

$tm_grog = gregorian_to_jalali($y, $mf, $df, $mod);
خروجی نمونه :
1399-5-4
در صورتی که باید بدین شکل باشه :
1399-05-04
چطور می تونم اصلاح کنم؟

چاپ این بخش