مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,581
» آخرین کاربر: vanglass
» موضوعات انجمن: 2,753
» ارسالهای انجمن: 11,108

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 29 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 29 مهمان

آخرین موضوعات
join جدول sqlserver با jo...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
21-07-1401، 02:43 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 1,681
رمزنگاری با کلید ثابت
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
21-07-1401، 02:41 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 893
محدود کردن اطلاعات وارد ش...
انجمن: Yii 2
آخرین‌ارسال: hosien
22-04-1401، 08:25 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 1,783
جلوگیری از ارسال دوباره ا...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hosien
05-02-1401، 12:24 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 1,950
ارتباط وب سایت با نرم افز...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
01-02-1401، 04:14 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 2,029
yii2 in cpanel
انجمن: آموزش ساخت وبلاگ با فریمورک Yii
آخرین‌ارسال: ADMIN
12-12-1400، 11:35 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 1,974
ترکیبی اعداد و حروف در فی...
انجمن: برنامه نویسی سمت سرور وب با فریمورک Yii نسخه 2
آخرین‌ارسال: ADMIN
02-05-1400، 10:38 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 2,441
عدم ورود کاربر با چند سیس...
انجمن: برنامه نویسی سمت سرور وب با فریمورک Yii نسخه 2
آخرین‌ارسال: ADMIN
05-04-1400، 09:52 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 2,584
عدم نمایش روت و خطای ۴۰۴ ...
انجمن: سرور لینوکس و پنل های وابسته
آخرین‌ارسال: ADMIN
27-01-1400، 01:00 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 2,437
نمایش ندادن پیغام موفقیت ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hosien
26-12-1399، 09:09 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 2,601

 
  رمزنگاری با کلید ثابت
ارسال‌شده توسط: rash44 - 18-07-1401، 11:06 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

با سلام
جهت رمزنگاری یک شماره کارت 16 رقمی با کلید ثابت  2C7D202B960A96AA (استفاده در درگاه پرداخت بانک ملت) به چه صورت باید اقدام نمود؟

نمونه خروجی رمزنگاری شماره کارت طبق توضیحات فوق :
701EE799BCB9B5D4

چاپ این بخش

  join جدول sqlserver با join جدول mysql
ارسال‌شده توسط: hosien - 23-05-1401، 04:32 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام وقت بخیر دوستان. من تو یک پروژه ای 2 دیتابیس دارم که یکی mysql  هست و یک دیتابیس sqlserver هست که میخوام یک جدول از sqlserver با یک جدول از mysql با هم join شوند. چطور باید انجام شود؟

البته لازم به ذکر هست که زبان برنامه نویسی این پروژه php  میباشد و اتصال php با دیتابیس sqlserver از طریق درایور ODBC و متد sqlsrv_connect() انجام شده و مشکلی نیست فقط نیاز به join 2 جدول از mysql و sqlserver  می باشد. متشکر

چاپ این بخش

  محدود کردن اطلاعات وارد شده توسط کاربر
ارسال‌شده توسط: loeim - 06-04-1401، 10:51 ب.ظ - انجمن: Yii 2 - پاسخ‌ها (1)

با سلام

من یه فرم دارم که اطلاعاتی توسط کاربر دریافت میشه، چطور می تونم کاری کنم که کاربر سورس نتونه توی فرم تایپ کنه مثلا اسکریپت یا کد html و غیره

چاپ این بخش

  جلوگیری از ارسال دوباره اطلاعات فرم با ریلود شدن صفحه
ارسال‌شده توسط: hosien - 31-01-1401، 10:34 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (3)

سلام وقت بخیر دوستان. من یک فرم ثبت نام در سایتم دارم که بعد از ثبت اطلاعات وقتی که صفحه ریلود (F5) میشود دوباره همان اطلاعات میخواد به مرورگر فرستاده شود. چه کاری باید انجام شود که با ریلود کردن صفحه این عمل صورت نگیرد؟؟

چاپ این بخش

  ارتباط وب سایت با نرم افزار یک شرکت در شبکه محلی
ارسال‌شده توسط: hosien - 06-12-1400، 09:44 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (3)

سلام وقت بخیر دوستان. 

یک سوال داشتم.

سناریو به این شکل است: یک نرم افزار اتوماسیون اداری در شبکه محلی یک شرکت است که میخوام از اطلاعات دیتابیس این نرم افزار برای یک وب سایت استفاده کنم.یعنی میخوام یک صفحه وب ایجاد کنم که داخل ان یک فرم باشد و کاربر بعد از پر کردن فرم , اطلاعات در دیتابیس نرم افزار اتوماسیون شرکت ثبت شود.

راهکار چیست؟

مرسی

چاپ این بخش

  ترکیبی اعداد و حروف در فیلدها
ارسال‌شده توسط: loeim - 20-04-1400، 09:26 ب.ظ - انجمن: برنامه نویسی سمت سرور وب با فریمورک Yii نسخه 2 - پاسخ‌ها (1)

باسلام
من می خوام برای فیلدهای که کاربر وارد می کنند pattern تعریف کنم که فقط حروف فارسی و اعداد را بتواند وارد کند و اگر حروف انگلیسی یا کاراکترهای خاصی مثل !@#$% را وارد کرد خطا بگیرد
من این کد را نوشتم جواب دادم

[['name'], 'match', 'pattern' => '/[x{0600}-x{06FF}x]{1,32}/u'],
اما این کد وقتی جواب میده که حروف انگلیسی، اعداد یا کاراکترهای خاص را به تنهایی وارد کنم اما اگر همراه با حروف فارسی مثلاً «سلام !@#» بنویسم قبول می کنه و خطا نمی گیره
بنظرتون باید چکار کنم؟

چاپ این بخش

Question عدم ورود کاربر با چند سیستم همزمان در Yii2
ارسال‌شده توسط: loeim - 25-03-1400، 08:03 ب.ظ - انجمن: برنامه نویسی سمت سرور وب با فریمورک Yii نسخه 2 - پاسخ‌ها (1)

با سلام؛ من چندتا سؤال دارم در خصوص کاربران و مدیریت نشست های کاربر

1- چطور می تونم کاربر را محدود کنم به اینکه فقط با یک سیستم بتواند وارد شود و همزمان با یک نام کاربری با دو سیستم نشه وارد شد.

2- چطور می توانم برای کاربرام زمان ورود تعیین کنم مثلاً بگم کاربر user1 از ساعت 8 لغایت 13 فقط می تونه وارد بشه یا اصلا از ساعت 8 مورخ 1400/03/20 لغایت 8 مورخ 1400/03/22 نتونه وارد پنل کاربری خود بشه

3- چطور IP کاربر را قفل کنیم با این IP نتونه بیاد برای مثلا مدت محدود

اگر دوستان مثال عملی دارن لینک بدن یا توضیح بدن ممنون میشم
با تشکر

چاپ این بخش

  عدم نمایش روت و خطای ۴۰۴ در سرور مجازی لینوکس
ارسال‌شده توسط: sirwan - 14-01-1400، 09:47 ب.ظ - انجمن: سرور لینوکس و پنل های وابسته - پاسخ‌ها (2)

سلام
یه سرور مجازی لینوکس روش لاراول نصب شده و فقط روت صفحه اصلی کار میکنه domin.ir
اما هر روت دیگری رو نمایش نمیده مثلا روت domin.ir/gg
و خطای زیر رو میده
Not Found
The requested URL /gg was not found on this server.
و خطای روت ۴۰۴ بدون قالب سفید هست یعنی با خطای ۴۰۴ لاراول که بگراندش آبیه و استایل داره فرق میکنه یعنی به خاطر این نداشتن قالب خطا احساس میکنم خطا از سروره
زیاد سرچ کردن تو گوگل به نتیجه نرسیدم لذا خواهشا خوب و زیاد توضیح بدید علتشو لطفا
از دوستان خواهش مندم کمک کنید یه نفر رو تو پونیشا پول بهش دادیم که لاراول و وب سرویس و ... برامون نصب کنه که ما این قسمتو تست نکردیم که خطا داده و پول رو واریز کردیم و پروژه مونده رو هوا
استاد شهرکی دستم به دامنت کمک کن

چاپ این بخش

  نمایش ندادن پیغام موفقیت آمیز با Refresh (حل شد)
ارسال‌شده توسط: hosien - 22-12-1399، 04:15 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

سلام دوستان میخوام با refresh  شدن صفحه پیغام  "اطلاعات شما با موفقیت امیز ثبت شد" نیاد  فقط در صورت کلیک رو دکمه ثبت این پیغام بیاد که میاد و درست عمل میکنه.

<?php
require_once '../main.php';
if(isset($_POST["send"])){
    $userid = $_SESSION['user_id'];
    $step = $_POST["step"];
    $branch = $_POST['branch'];
    $codebranch = $_POST['codebranch'];
    $time = time();
    $db = Db::getInstance();
    $db->insert("INSERT INTO `Interface_form`(`user_id`,`BranchName`,`codebranch`, `date`) VALUES ('$userid' ,'$branch','$codebranch', '$time')");
    $formid = $db->last();
    for ($i = 1; $i <= $step; $i++) {
        if($_POST['group'.$i] == "on"){
            $number = $_POST['number'.$i];
            $moshakasat =$_POST['moshakasat'.$i];
            $tozihat = $_POST['tozihat'.$i];
            $onvan = $_POST['onvan'.$i];
            $records = $db->insert("INSERT INTO `form`(`form_id` , `onvan_id`, `num`, `moshakasat`, `description`) VALUES ('$formid' , '$onvan' , '$number' , '$moshakasat' , '$tozihat')");                                              
        }
    }
    $_SESSION['success_message'] = 'اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.';
    header('location:index.php');
    exit();
}else{
    header('location:index.php');
    exit();
}
?>

چاپ این بخش

  عدم استفاده پی اچ پی از همه ریسورس های سیستم
ارسال‌شده توسط: masiha68 - 14-12-1399، 10:02 ق.ظ - انجمن: کارآیی اسکریپت های PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام
بعد از مدتها ...
من به یه مشکل اساسی خوردم
من یه لپ تاب با رم 32 (ddr4)و هارد اس اس دی و  16 کور سی پی یو دارم.
phpmemory limiy  رو گذاشتم روی 16 گیگ
سیستمم هم ویندوز 10 هست و روش ابونتو 18 به صورت ساب سیستم نصب کردم
الان سیستمم برای پردازش هاش از حدود 1 گیگ از رم استفاده می کنه.به نظرتون دلیل این مشکل چیه؟

چاپ این بخش