مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 988
» آخرین کاربر: hra.php
» موضوعات انجمن: 2,566
» ارسالهای انجمن: 10,564

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 12 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 12 مهمان

آخرین موضوعات
نصب و راه اندازی جنی موشن
انجمن: مطالب آموزشی
آخرین‌ارسال: sana ebadi
7 ساعت قبل
» پاسخ‌ها: 6
» بازدید: 27
حذف نام Model‌ از پارامتر...
انجمن: Yii 2
آخرین‌ارسال: hra.php
8 ساعت قبل
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 19
تشخیص نصب بودن Google pla...
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: ADMIN
دیروز، 05:35 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 37
نصب و راه اندازی اندروید ...
انجمن: مطالب آموزشی
آخرین‌ارسال: sana ebadi
02-05-1396، 12:25 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 67
پرداخت درگاه بانک ملت
انجمن: Yii 2
آخرین‌ارسال: masihfathi
30-04-1396، 07:12 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 83
جدول واسط
انجمن: MySQL
آخرین‌ارسال: ADMIN
29-04-1396، 07:06 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 70
آموزش کدایگنایتر CodeIgni...
انجمن: CodeIgniter
آخرین‌ارسال: ADMIN
29-04-1396، 02:56 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 36
» بازدید: 4,763
نمایش تعداد فاکتورهای ثبت...
انجمن: Yii 2
آخرین‌ارسال: rollover
27-04-1396، 07:06 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 43
جستجو در لیست ویو
انجمن: Yii 2
آخرین‌ارسال: senator_x
27-04-1396، 06:44 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 67
تقویم جلالی
انجمن: Yii 2
آخرین‌ارسال: ADMIN
27-04-1396، 12:00 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 186

 
Heart نصب و راه اندازی جنی موشن
ارسال‌شده توسط: sana ebadi - 7 ساعت قبل - انجمن: مطالب آموزشی - پاسخ‌ها (6)

به نام خدا
در پست مربوط به معرفی چند شبیه ساز ، در رابطه با جنی موشن صحبت کردیم و گفتیم که بعد این شبیه ساز یکی از رقبای اصلی AVD هست . و در این پست  قرار هست که این شبیه ساز را نصب و راه اندازی کنیم و در پست بعدی اتصال آن به اندروید استودیو را آموزش خواهیم داد.
پس با ما همراه باشید.

برای استفاده و نصب این شبیه ساز نیاز به  Oracle VM VirtualBox داریم . این نرم افزار محصول شرکت اوراکل هست (Oracle) . که کار این نرم افزار این هست که سیستم عامل های دیگری را روی سیستم عامل فعلی سیستم ما راه اندازی می کند. مثلا سیستم عامل فعلی سیستم من ویندوز هستش و من میخواهم با نصب این نرم افزار سیستم عامل اندروید را شبیه سازی کنم . یا حتی لینوکس و  ویندوز را کنار هم داشته باشم و ..

خب برای دانلود این نرم افزار به سایت اصلی مراجعه کنید (استفاده از VPN فراموش نشود :دی)!
https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads
و یا سایت های داخلی :
https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads
 
در سایت اصلی با پنجره ای مانند تصویر زیر رو به رو خواهید شد که نسبت به سیستم عامل سیستمتون آن را دانلود کنید.
 
[عکس: virtual11-300x203.png]
 
بعد از آن باید آیکونی مانند زیر داشته باشید که با اجرای آن ، نصب آن به آسانی و راحتی اجرا می شود:
 
[عکس: virual1.png]
 
مراحل نصب مانند تصاویر زیر دنبال خواهد شد :
اولین پنجره مانند همیشه خوش آمد گویی هست و با زدن  Next به مرحله ی بعدی بروید :
 
[عکس: virtyal2-300x230.png]
 
در پنجره ی بعدی مانند تصویر زیر از شما مسیر دهی برای نصب را میخواهد که با زدن Brows می توانید این مسیر را به مسیر دلخواه تغییر بدهید :
 
[عکس: virtual3-300x230.png]
 
در این پنجره هم با یک سری چک باکس رو به رو خواهید شد که طبق نیاز خودتان آنها را انتخاب کنید :
 
[عکس: virtual4-300x238.png]
 
بعد از آن ، پنجره ی زیر نمایان خواهد شد که یک اخطار برای دسترسی به اینترنت و . می دهد که با زدن گزینه ی Next به مرحله ی بعدی بروید :
 
[عکس: virtual5-300x239.png]
 
با باز شدن پنجره ی زیر  و زدن Install  , نصب آغاز می شود :
 
[عکس: virtual6-300x237.png]
 
و بعد از آن با کامل شدن نوار سبز رنگ و باز شدن پنجره ی آخر نشان از آن است که نصب به پایان رسیده است :
 [عکس: virtual7-300x237.png]
[عکس: virtual8-300x235.png]
 
خب در اینجا نصب به پایان رسید و با باز کردن VirtualBox ، پنجره ی زیر باز می شود:
 
[عکس: virtual10-300x226.png]
 

چاپ این بخش

  حذف نام Model‌ از پارامترهای درون URL
ارسال‌شده توسط: hra.php - 8 ساعت قبل - انجمن: Yii 2 - بدون‌پاسخ

با سلام به همه دوستان

به طور عادی وقتی شما یک فرم ایجاد میکنید و مقادیری را از طریق GET به کنترلر ارسال میکنید ,‌ URL شما به شکل زیر خواهد شد و نام مدل شما پشت هر پارامتر و به صورت آرایه ای خواهد آمد

domain.co/fa/search?FormٔName[educationLevel]=1&FormٔName[salaryMin]=2

اما اگر بخواهید url شما به شکل زیر باشد به چه شکل باید عمل کنید؟
domain.co/fa/search?educationLevel=1&salaryMin=2

برای این کار کافیست در مدل خود , متد زیر را به همین شکل وارد کنید و مقدار خالی برگردانید
کد:
   public function formName()
   {
       return '';
   }


دقت بفرمایید که هر مقداری که درون return‌نوشته شود به عنوان نام فرم پشت پارامترهای مقادیر ارسالی قرار میگیرد پس با خالی گذاشتن آن , مقادیر به صورت دلخواهد شما نمایش داده خواهند شد


سربلند و موفق باشید

چاپ این بخش

  تشخیص نصب بودن Google play service و حالتهای ممکن در دریافت جواب
ارسال‌شده توسط: fotros67 - 04-05-1396، 10:36 ب.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (3)

میخوام بدونم کدوم یکی از این حالتها بیشتر اتفاق میافته و آیا لازمه همه اینها رو بزارم بمونه؟
کار این تابع اینه که چک میکنه که الان وضعیت گوگل پلی سرویس در چه حالتی هست که اگر SUCCESS اتفاق بیافته میتونیم کارهای مربوط به پوش نوتیفیکیشن رو انجام بدیم

هنوز حالتهای دیگه هم داره که تو این تابع نیست:

GoogleApiAvailability avail;
 int PLAY_SERVICE_STATUS = avail.isGooglePlayServicesAvailable(this);
 checkPlayService(PLAY_SERVICE_STATUS);

private void checkPlayService(int PLAY_SERVICE_STATUS)
    {
        switch (PLAY_SERVICE_STATUS)
        {
            case ConnectionResult.API_UNAVAILABLE:
                //API is not available
                break;
            case ConnectionResult.NETWORK_ERROR:
                //Network error while connection
                break;
            case ConnectionResult.RESTRICTED_PROFILE:
                //Profile is restricted by google so can not be used for play services
                break;
            case ConnectionResult.SERVICE_MISSING:
                //service is missing
                break;
            case ConnectionResult.SIGN_IN_REQUIRED:
                //service available but user not signed in
                break;
            case ConnectionResult.SUCCESS:
                break;
        }
    }

چاپ این بخش

Lightbulb نصب و راه اندازی اندروید استودیو
ارسال‌شده توسط: sana ebadi - 02-05-1396، 12:20 ب.ظ - انجمن: مطالب آموزشی - پاسخ‌ها (3)

به نام خدا
در این پست قرار هست که نحوه ی نصب محیط توسعه ی  زبان برنامه نویسی اندروید  را  آماده کنیم . پس با ما همراه باشید.

خب قبل از اینکه بخوایم خود اندروید استادیو را نصب کنیم باید قبل از آن یک سری پیش نیاز هم نصب بشه . یعنی برای اینکه اندروید قادر به اجرا شدن باشد نیاز به یک ماشین واسط دارد که Java Runtime Environment ) JRE ) نام دارد و برای کامپایل کردن (compile) نیاز به
(JDK  (Java SE Development Kit دارد .  که با نصب JDK ، ماشین واسط یعنی JRE هم نصب خوهد شد .
ابتدا JDK را از سایت رسمی جاوا یعنی اوراکل دانلود کنید ولی به دلایل مساعل تحریم یک سری مشکلات خواهیم داشت و می توانید از سایت های داخل نیز اقدام به دانلود کنید .
لینک اصلی :   Java SE Development Kit 8u131
 لینک سایت  داخلی :  Java SE Development Kit 8u131
 
 خب از لینک های فوق طبق شرایط سیستم عامل سیستم تون  JDK را دانلود کنید.
بعد از دانلود با یک فایل نصبی که پسوند .exe  دارد سر و کار دارید با دبل کلیک کردن یا کلیک راست و انتخاب Run as administrator شروع به نصب خواهید کرد . نصب ساده ای دارد و سعی میکنم که با تصاویر فرایند کامل نصب رو پیش ببرم .
 

[عکس: jdk2-300x232.png]
 
بعد از اینکه پنجره ی فوق ظاهر شد Next  رو بزنید و پنجره ی زیر باز خواهد شد و در اینجا باید دایرکتوری مناسبی به فایل نصبی تون بدین ولی دایرکتوری پیش فرض آن هم خوب هست ولی طبق نیاز شما و جهت دسترسی آسان تر ،  با زدن Change میشه به راحتی این کار رو انجام داد.
 
[عکس: jdk3-300x232.png]


 
بعد پنجره ی زیر باز خواهد شد که یک  بگذارید تا اخر کامل بشه که مرحله ی بعدی شروع شه.
  
[عکس: jdk4-300x225.png]
 
بعد از اون پنجره ی زیر باز میشه که از شما میخواد که فایل JRE  هم آدرس دهی کنید البته در صورت تمایل با زدن Change میتونید اینکارو بکنید ولی میشه این مسیر را هم به صورت پیش فرض قرار داد.
 
[عکس: jdk5-300x233.png]
 
بعد از این که Next  رو زدین پنجره ی های زیر باز میشن که نشون میدن فرایند نصب در حال تمام شدن هست و تصویر دوم نشان از این هست که فرایند نصب به اتمام رسیده است . و میشه با زدن Close پنجره رو بست و در صورت تمایل می تونید  با زدن Next Steps به سایت مورد نظر وصل شین و یک سری اطلاعات رو بخونید .
 
[عکس: jdk6-300x223.png]
 


 [عکس: jdk7-300x229.png]
خب در اینجا نصب  JDK با موفقیت  به اتمام میرسد .

چاپ این بخش

  پرداخت درگاه بانک ملت
ارسال‌شده توسط: darya21 - 28-04-1396، 10:12 ب.ظ - انجمن: Yii 2 - پاسخ‌ها (3)

سلام دوستان وقتتون بخیر 
برای پرداخت از درگاه بانک ملت استفاده میکنم 
زمانی که به طور عادی یه فرم میزارم و csrf میفرستم به اکشن pay درست عمل میکنه 
مشکل وقتیه که ابتدا اطلاعات  به یه اکشن دیگ ارسال میشن  و بعد داخل همون اکشن ریدایرکت میشه به اکشن pay ، تو این حالت یه صفحه سفید میاد دیگ به درگاه وصل نمیشه 
ممنون میشم راهنمایی کنید که این مشکل چطوری حل کنم 
راه های مختلفی رفتم اما متاسفانه جوابی نگرفتم 

return $this->redirect(['pay', 'id' => $order->idOrder]);

چاپ این بخش

  جدول واسط
ارسال‌شده توسط: farazsahebdel - 28-04-1396، 10:57 ق.ظ - انجمن: MySQL - پاسخ‌ها (3)

سلام

فرق بین جدول واسط یعنی 2 جدول n به n رو که یک به n می کنیم توسط جدول واسط روش بهتری هست یا یک جدول دارای فیلدی باشه که آی دی های جدول دیگر رو مثلا 5,25,30,50,59 ذخیره کنه و بعد توسط زبان برنامه نویسی اون رو از هم جدا کنه سوالاتی که پیش میاد :

1- این فیلد باید چه نوعی باشه که بعد از مدتی کم نیاره در حد میلیونی ؟
2- اگر روش دوم یعنی همین فیلد برای حل این مشکل در نظر گرفته شود چقدر بار سیستم می شود هم از نظر حافظه و هم از نظر پردازش؟
3- اگر روش اول همون جدول واسط در نظر گرفته شود تعداد متوالی این جداول چقدر بار سیستم می شود هم از نظر حافظه و هم از نظر پردازش؟ (سیستم بزرگی در نظر گرفته شود در حد 20 و یا بیشتر جدول واسط در یک دیتابیس)
4- روش استاندارد کدوم هست ؟

لطفا جواب کامل را بدهید.
با تشکر

چاپ این بخش

  نمایش تعداد فاکتورهای ثبت شده بدون رفرش کردن صفحه
ارسال‌شده توسط: rollover - 27-04-1396، 07:06 ب.ظ - انجمن: Yii 2 - بدون‌پاسخ

با سلام
Idea با فرض اینکه مدیر پنل قبلا لاگین کرده و سفارشات خرید(فاکتورها) دونه دونه توسط مشتری ها توی دیتابیس ثبت میشن و من میخوام اینطرف بدون اینکه مدیر پنل صفحه رو رفرش کنه به محض رسیدن یه فاکتور متوجه اون بشه و بره سراغش و پردازشش کنه. این کارو با روش long polling ajax انجام دادم ولی خیلی از منابع سخت افزاری رو میگیره. یه روش های دیگه ای هم مثلا webrtc که دقیقا نمیدونم چیه.  اینجا یه دمو از چت با این تکنولوژی هست.
کسی تا حالا اینکارو کرده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. Big Grin

چاپ این بخش

Lightbulb جستجو در لیست ویو
ارسال‌شده توسط: senator_x - 27-04-1396، 06:44 ب.ظ - انجمن: Yii 2 - بدون‌پاسخ

عرض سلام و ادب
من یک سری اطلاعات رو از وب سرویس میگیرم و بعد از مطابق دادن با دیتابیس خودم اونهارو در لیست ویو نشون میدم.(مثال : شناسه پرواز های امروز با قیمت هاش)
درحال حاضر اگر جستجویی روی این لیست ویو انجام بدم مجدد فراید گرفتن اطلاعات از وب سرویس تکرار میشه، من میخوام زمانی که از جستجو استفاده می کنم (مثال : پروازهای زیر 100 هزارتومن) مجدد درخواست به وب سرویس ندم و صرفا مدلی که ایجاد شده رو فیلتر سازی کنم.آیا باید پاسخی که از سمت سرویس دارم رو ذخیره کنم و مجدد استفاده کنم یا راهی برای حفظ آن وجود دارد؟
چه فرایندی (سناریو) رو باید انجام بدم؟

چاپ این بخش

  ساخت یک سبد خرید خرید با استفاده از کوکی
ارسال‌شده توسط: w13rasol - 24-04-1396، 05:32 ب.ظ - انجمن: تمرین های عملی یادگیری PHP - بدون‌پاسخ

سلام لطفا به من کمک کنید
مشکل  ساخت یک سبد خرید خرید   با استفاده از کوکی هست وقتی بر روی لینک" افزودن به سبد" خرید کلیک می کنم id محصول به دیتابیس اضافه نمیشه در واقع خواستم با استفاده از کوکی یک عدد تصادفی و رندم برای محصول انتخاب شده  توسط کاربر به دیستا بیس اضافه بشه ولی  کار رخ نمیده


این هم تمام فایل به همراه دیتابیس:
http://s8.picofile.com/file/8300614126/test.rar.html

چاپ این بخش

  ساختن قسمت متحرک
ارسال‌شده توسط: tabesh - 24-04-1396، 10:59 ق.ظ - انجمن: CSS - بدون‌پاسخ

سلام خدمت دوستان
میخواستم یک قسمت را در سایت طوری درست کنم که وقتی اسکرول میکنم پایین اون قسمتم بیاد پایین
و وقتی اسکرول میکنم بالا دوباره بره بالا و کلا از دید کاربر مخفی نشه و همه جا باشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید

چاپ این بخش