مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,177
» آخرین کاربر: omidaskari
» موضوعات انجمن: 2,653
» ارسالهای انجمن: 10,889

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 24 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 1 کاربر عضو | 23 مهمان
mahsakhorrami

آخرین موضوعات
مشکل در ارسال ایمیل
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: پیام حیاتی
امروز، 02:04 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 7
ارسال اس ام اس در همون لح...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
29-11-1396، 12:40 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 18
فناوری بالا تر از ajax
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
29-11-1396، 12:13 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 13
چک کد ملی کاربر
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
29-11-1396، 12:03 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 14
افزایش سئو با نرم افزار (...
انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو
آخرین‌ارسال: behi16
28-11-1396، 09:47 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 4
» بازدید: 32
خطا در نصب windowbuilder ...
انجمن: Java
آخرین‌ارسال: Mohsen_S_02
25-11-1396، 12:03 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 20
مشکل فارسی نوشتن در برنام...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: php
24-11-1396، 12:59 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 7
» بازدید: 72
درخواست نمونه کد برای چک ...
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: ADMIN
23-11-1396، 08:51 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 24
نمایش خطای اعتبارسنجی به ...
انجمن: Yii 2
آخرین‌ارسال: ADMIN
23-11-1396، 08:13 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 213
خرید مادربرد،cpu و رم
انجمن: راهنمایی برای خرید
آخرین‌ارسال: rezafake
23-11-1396، 11:02 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 7
» بازدید: 1,182

 
  مشکل در ارسال ایمیل
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - امروز، 02:04 ق.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام
قسمتی برای بازگرداندن پسورد کاربر از طریق ایمیل در سایت ایجاد کردم اما ایمیل ارسال نمی شود.
این کدها:

//receive user

if (isset($_POST['sub_receive_pass']) && !empty($_POST['txtEmail'])) {



    $email = htmlentities($_POST['txtEmail']);

    $safe_email = mysqli_real_escape_string($conn, $email);





    //search pass

    $sel_user = "select * from users where u_email = '$safe_email'";



    $run_user = mysqli_query($conn, $sel_user);

    $check_user = mysqli_num_rows($run_user);

    $main_email = "";



    if ($check_user > 0) {

        mysqli_set_charset($conn, "utf8");

        $sql = "SELECT * FROM users where u_email = '$safe_email'";

        $result = mysqli_query($conn, $sql);

        while ($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {

            $main_email = $row["u_email"];

            $pass = $row["u_pass"];



            //send email

            $headers = "MIME-Version: 1.0" . "\r\n";

            $headers .= "Content-type:text/html;charset=UTF-8" . "\r\n";

            // More headers

            $headers .= 'From: <webmaster@example.com>' . "\r\n";

            $headers .= 'Cc: myboss@example.com' . "\r\n";

            $subject = "Password key";

            $descrip = "";

            //mail("payam.hayati@yahoo","$subject","$descrip","From : $email","$headers");

            mail("$main_email", "$subject", "$descrip", "Password : $pass", "$headers");

            echo "<script>alert('Password sent to your email')</script>";

            echo "<script>window.open('forget.php', '_self')</script>";

            return;

        }

    } else {

        echo "<script>alert('This email is not registered in the system!')</script>";

        echo "<script>window.open('forget.php', '_self')</script>";

    }

}

if (isset($_POST['sub_receive_pass']) && empty($_POST['txtEmail'])) {

    echo "<script>alert('Enter your email address')</script>";

    echo "<script>window.open('forget.php', '_self')</script>";
} 

تشکر

چاپ این بخش

  ارسال اس ام اس در همون لحظه
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 29-11-1396، 12:40 ق.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام 
به عکسی که براتون میفرستم نگاه بکنین .
الآن وقتی که میریم داخل سایت های مهم مثل دی جی کالا و زرین پال ثبت نام بکنیم . وقتی که شماره موبایل رو وارد میکنیم . میره داخل یه صفحه ای و مینویسه که حداکثر  60 ثانیه یه کد براتون اس ام اس میشه که اونو اینجا وارد بکنین و ثبت نامتون کامل بشه . 
حالا 
من خودمم با پنل اس ام اس کار کردم و کمترین وقتی که طول میکشه تا یه متن اس ام اس بشه 10 دقیقه هستش . ( یعنی زودتر از اون نمیشه )
میخوام بدونم که اینا از چه نوع پنل اس ام اسی استفاده میکنن . 
در این مورد اطلاعی دارین ؟ 
شرکتی در این مورد میشناسین که سرویش خوب باشه . 
خواهشا شرکت هایی که تو زمینه ی پنل اس ام اس بهترین هستن رو معرفی بکنین 
ممنون



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  فناوری بالا تر از ajax
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 29-11-1396، 12:13 ق.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام
به این آدرس برید و به عکسی که میفرستم حتما نگاه کنین . 
https://www.digikala.com/search/category...arpet?type[0]=7325
این سایت دیجی کالا هستش . تو این صفحه بالای محصولات میبینین که نوشته : 
مرتب سازی بر اساس : پر بازدید ترین ، جدیدترین ، پرفروش ترین و ....
حالا 
وقتی که روی هر کدوم از اینا کلیک میکنیم 
بدون اینکه سایت دوباره لود بشه محصولات مرتب میشه 
تو این لحظه -> آدرس url هم عوض میشه کلمه sortby بهش اضافه میشه . 
میخواستم بدونم این فناوری جدیده که شبیه ajax و اطلاعات رو از url میخونه و براساس اون qury اجرا میشه .
منظور من اینه که : 
وقتی که کاربر روی هر کدوم از دکمه های بهترین و جدیدترین کلیک میکنه -> آدرس url عوض میشه و اطلاعات سایت بدون لود شدن دوباره -> طبق اون url  جدید مرتب میشن . 
اسم این فناوری چیه ؟
آیا این یه زبان جدیده .
میشه یه خلاصه بهم توضیحات بدین 
ممنون میشم .



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  چک کد ملی کاربر
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 29-11-1396، 12:03 ق.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام و عرض ادب و احترام 
خوب هستین 
به عکسی که میفرستم نگاه کنین 
وقتی که میرم و تو سایت هایی مثل دی جی کالا عضو میشم :
تو صفحه ثبت نام ، یکی از فیلد هاش کد ملی هستش . 
وقتی که نام و نام خانوادگی و کد ملی رو اشتباه میزنی میگه که اشتباه است ولی وقتی که نام خانوادگی با کدملی رو درست میزنی میگه که درسته . 
الان دیجی کالا به کجا وصله ؟
آیا دیجی کالا به ثبت احوال وصله یا چی ؟
از کجا میفهمه که تو کاربر واقعی هستی یا نه ؟
ممنون مرسی



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

Sad خطا در نصب windowbuilder در اکلیپس
ارسال‌شده توسط: Mohsen_S_02 - 25-11-1396، 12:03 ب.ظ - انجمن: Java - بدون‌پاسخ

سلام خدمت دوستان ، 
بنده پلاگین Windowsbuilder رو از داخل اکلیپس نصب کردم ، حالا وقتی رو آیکونش کلیک می کنم با این خطا مواجه میشم 

[عکس: h8ss6.jpg]
[عکس: ns5mr.jpg]

این هم متن خطای دومی : 

The selected wizard could not be started.
Plug-in org.eclipse.wb.swing was unable to load class org.eclipse.wb.internal.swing.wizards.frame.NewJFrameWizard.
An error occurred while automatically activating bundle org.eclipse.wb.core.java (1036).

کی دو روز هستش  دنبال برطرف کردن این مشکل هستم اما نشده ، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

چاپ این بخش

  افزایش سئو با نرم افزار ( خواهشا همه نظر بدن )
ارسال‌شده توسط: olampiad - 24-11-1396، 12:03 ب.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - پاسخ‌ها (4)

سلام
به این لینک برین

http://www.apprayan.com/%D9%86%D8%B1%D9%...%AA%D9%86/

یکی از دوستام یکی دو روزه این نرم افزار رو به من معرفی کرده .
میگه که بازدید سایت رو فوق العاده می بره بالا و باعث میشه سئو سایت خود به خود افزایش پیدا کنه
آیا این کار شدنیه ؟
من خودم تو این قزیه گیر کردم
اگه اینطور باشه که همه یه نرم افزار میخرن و علم سئو میره زیر سوال .
از یه طرفم میترسم گوگل بفهمه و سایت رو شوت بکنه (اون موقع دیگه هیچ کاری نمیشه کرد)
خواهشا دوستان نظراتتون رو بگین

چاپ این بخش

  اموزش ساخت ربات تلگرام با زبان php
ارسال‌شده توسط: rezaphp2016 - 23-11-1396، 12:28 ق.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

به نام خدا
با آموزش صفر تا 100 برنامه نویسی ربات تلگرام در خدمت دوستان گرامی هستم. در این آموزش سعی دارم چند پروژه ربات تلگرام با با زبان محبوب PHP و یک پروژه هم با فریمورک محبوب لاراول برای ساخت ربات تلگرام پیاده‌سازی کنم.
در ابتدا باید بدانید برای یادگیری این آموزش‌ها به‌شدت پیشنهاد میگردد یک دوره آموزش مقدماتی تا متوسط زبان PHP را بگذرانید. در غیر اینصورت 80 درصد مطالب را به هیچ عنوان متوجه نخواهید شذ.
در پروژه ابتدایی و هر پروژه دیگری که ایجاد میکنم تماماً به وسیله شئ‌گرایی کدنویسی خواهد شد. لذا درک شئ‌گرایی بسیار مهم است!
برای اولین پروژه، پروژه سیستم نظرسنجی در گروه برای دوستان پیاده‌سازی خواهم کرد. 

در ابتدا باید بدانیم تلگرام چطور با سرور ما ارتباط برقرار می‌کند. ما به دو روش میتوانیم بوسیله کدنویسی با تلگرام ارتباط برقرار کنیم. یکی اینکه مداوم به تلگرام درخواست داده و اون نیز به ما جواب بدهد. مثلاً من یک درخواست را بواسطه یک لینک در URL مرورگر خودم اجرا میکنم و خروجی آنرا مورد بررسی قرار میدهم که این URL را میتوانم در برنامه‌نویسی استفاده کنم که این URL حاوی کوئری‌استرینگ‌هایی است که از قبل برای تلگرام تعریف شده است:

https://api.telegram.org/bot[token]/sendMessage?chat_id=-233445544545&text=salam

که در اینجا chat_id و text از قبل تعریف شده هستند.

روش دوم این است که خود تلگرام اطلاعات را برای ما ارسال کند. یعنی ما طی انجام مراحل که بعد توضیح داده خواهد شد تلگرام را وادار میکنیم که جایی که ربات ما مشغول به فعالیت هست (مثل گروه تلگرام) را برای هر فعالیتی که انجام میشود، به اسکریپت PHP ما ارسال کند!

در قسمت اول آموزش ما به‌صورت ارسال و درخواست از API تلگرام، رباتی را ایجاد میکنیم و آنرا مورد بررسی قرار میدهیم.

ادامه دارد...

چاپ این بخش

  درخواست نمونه کد دریافت عکس از سرور به گالری
ارسال‌شده توسط: UnKnown - 21-11-1396، 11:10 ق.ظ - انجمن: Android - بدون‌پاسخ

با سلام و خسته نباشید 
لطفا نمونه کد دریافت عکس از سرور و نمایش در گالری را توضیحی و نمونه کد بزارید
با تشکر

چاپ این بخش

  درخواست نمونه کد برای چک کردن ورژن برنامه و دانلود از سرور
ارسال‌شده توسط: UnKnown - 21-11-1396، 11:00 ق.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (2)

با سلام و خسته نباشبد
نمونه کد برای بروز رسانی برنامه 
ورژن با سرور چک کنه و در شرایط محیا بودن فایل و  از سرور دانلود کنه و نصب انجام شود
باتشکر

چاپ این بخش

  موتور های قالب
ارسال‌شده توسط: sm_pakdel - 18-11-1396، 10:47 ق.ظ - انجمن: CodeIgniter - بدون‌پاسخ

کدایگنایتر از چه موتور های قالبی پشتیبانی میکنه ؟

بهترینشون کدومه ؟

کلا استفاده از موتور قالب چه مزایایی داره؟

آیا برای یه سیستم ماژولار که از hmvc استفاده میکنه پیشنهاد میکنید یا خیر؟

چاپ این بخش