مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,609
» آخرین کاربر: prettyu1990
» موضوعات انجمن: 2,718
» ارسالهای انجمن: 10,962

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 19 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 19 مهمان

آخرین موضوعات
نسخه جدید گوگل وبمستر تول...
انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو
آخرین‌ارسال: olampiad
26-10-1398، 03:55 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 7
PHP یا ASP.NET
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: peymans
12-10-1398، 12:40 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 19
» بازدید: 4,176
دستوری شبیه به header در ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: olampiad
05-09-1398، 01:04 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 105
نحوه ریسپانسیو بودن دیجی ...
انجمن: CSS
آخرین‌ارسال: olampiad
29-08-1398، 12:35 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 98
آیا با php میتوان تشخیص د...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: olampiad
29-08-1398، 12:26 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 93
هر آدرسی که زد فقط با htt...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: olampiad
29-08-1398، 12:08 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 83
فونت استفاده شده در سایت ...
انجمن: CSS
آخرین‌ارسال: olampiad
28-08-1398، 06:38 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 87
بخشی از فیلم های آموزشی د...
انجمن: Linux
آخرین‌ارسال: mousa
04-08-1398، 11:37 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 110
ارسال json به وب سرویس re...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: rash44
09-07-1398، 03:45 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 141
فونت های استفاده شده در ا...
انجمن: CSS
آخرین‌ارسال: olampiad
24-06-1398، 11:16 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 149

 
  نسخه جدید گوگل وبمستر تولز
ارسال‌شده توسط: olampiad - 26-10-1398، 03:55 ب.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - بدون‌پاسخ

سلام
خسته نباشین
به تصویری که میفرستم نگاه کنین .
نسخه جدید گوگل وبمستر تولز خیلی خیلی عوض شده ، تو نسخه جدید واقعا گیج میشم.
یه چند تا سوال داشتم در مورد نسخه جدید

بخش crawl error تو crawl تو نسخه قبلی ، تو کدوم قسمت از نسخه جدید هستش؟

بخش manual action تو search traffic تو نسخه قبلی ، تو کدوم قسمت از نسخه جدید هستش ؟

بخش html improvment تو search appearance تو نسخه قبلی ، تو کدوم قسمت از نسخه جدید هستش ؟



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  دستوری شبیه به header در جاوا اسکریپت
ارسال‌شده توسط: olampiad - 05-09-1398، 01:04 ق.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
عذر خواهی میکنم بابت اینکه این سوال رو تو این انجمن میپرسم
من باید این تیکت رو تو انجمن جاوا اسکریپت می نوشتم ولی گفتم شاید بچه های php بیشتر به این کد وارد باشن و معادل این کد با اسم header تو php هستش .
من میخوام وقتی که کاربر روی یک چیز کلیک کرد یا مثلا موس رو روی یک چی بردو یا ... ، با کمک کد جاوا اسکریپت به صفحه جدید و آدرس جدید هدایت بشه . ( چطوری وقتی روی یک لینک کلیک میکنیم صفحه جدی باز میشه ، حالا میخوام خود جاوا اسکریپت مثل لینک عمل کنه و اتومات به صفحه جدید و آدرس جدید بفرسته )
میخوام بدونم معادل دستور header در javascript وجود داره ؟
ممنون

چاپ این بخش

  نحوه ریسپانسیو بودن دیجی کالا و فرق آن با سایت های دیگر
ارسال‌شده توسط: olampiad - 29-08-1398، 12:35 ق.ظ - انجمن: CSS - بدون‌پاسخ

سلام و خسته نباشید


الان وقتی با مرورگر کامپیوتر وارد دیجی کالا میشی و هر چقدر هم اندازه مرورگر رو تغییر میدی و سایز مرورگر رو پایین میاری قالب دیجی کالا اصلا حالت ریسپانسیو رو به خودش نمیگیره
ولی
وقتی با گوشی وارد سایت میشی کاملا ریسپانسیو هستش و کد ها مختص موبایل هستش .
من میخوام بدونم این رو چطوری تشخیص میده ؟

وقتی با مرورگر کامپیوتر وارد سایت های ریسپانسیو دیگه میشی و اندازه مرورگر رو تغییر میدی و سایز مرورگر رو پایین میاری قالب سایت حالت ریسپانسیو رو به خودش میگیره.
ولی دیجی کالا اینطور نیست.

دیجی کالا از کجا میفهمه که تو کامپیوتری یا موبایل ؟
اینو چطوری تشخیص میده؟

ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  آیا با php میتوان تشخیص داد که با گوشی از سایت بازدید می کند یا کامپیوتر
ارسال‌شده توسط: olampiad - 29-08-1398، 12:26 ق.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام و خسته نباشید
آیا با php میتوان تشخیص داد که کاربر با گوشی از سایت بازدید می کند یا با کامپیوتر ؟
من میخوام با php چم کنم که کاربر با چه سیستمی از سایت بازدید میکند ؟
اگه با گوشی بازدید میکند بعضی کدهارو echo کند اگه با موبایل بازدید می کند بعضی کدهارو echo کند.
آیا php می تونه چنین کاری رو انجام بده ؟

الان وقتی با مرورگر کامپیوتر وارد دیجی کالا میشی و هر چقدر هم اندازه مرورگر رو تغییر میدی و سایز مرورگر رو پایین میاری قالب دیجی کالا اصلا حالت ریسپانسیو رو به خودش نمیگیره
ولی
وقتی با گوشی وارد سایت میشی کاملا ریسپانسیو هستش و کد ها مختص موبایل هستش .

من میخوام بدونم این رو چطوری تشخیص میده ؟
ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  هر آدرسی که زد فقط با https شروع بشه
ارسال‌شده توسط: olampiad - 29-08-1398، 12:08 ق.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام و عرض ادب و احترام
من میخوام که کاربر هر نوع آدرسی از سایتم رو زد فقط با آدرس https://www.lebaskarealvand.ir/ سایتم بیاد بالا .
بعض وقتا آدرس رو با www میزنه برای مثال http://www.lebaskarealvand.ir/
بعض وقتا آدرس رو بدون www میزنه برای مثال lebaskarealvand.ir
بعضی وقتا آدرس رو با https میزنه برای مثال https://www.lebaskarealvand.ir/
بعضی وقتا آدرس رو بدون https میزنه برای مثال http://www.lebaskarealvand.ir/

در هر صورت :
من میخوام که کاربر هر نوع آدرسی از سایتم رو زد فقط با آدرس https://www.lebaskarealvand.ir/ سایتم بیاد بالا .
من شنیدم که آین کار برای سئو خیلی مفید هستش.
از لحاظ سئو سایت باید فقط یک url داشته باشه و آدرس های دیگه باز نکنه .

برای این کار از کد پایین استفاده می کنم ولی کد پایین همه ی آدرس هارو به یک url <احد هدایت نمیکنه
برای این کار شما چه کدی رو پیشنهاد میدین ؟
به نظر شما این کار از لحاظ سئو اصولی هستش ؟

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^lebaskarealvand.ir [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://www.lebaskarealvand.ir/$1 [L,R=301]

ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  فونت استفاده شده در سایت دیجی کالا
ارسال‌شده توسط: olampiad - 28-08-1398، 06:38 ب.ظ - انجمن: CSS - بدون‌پاسخ

سلام و عرض ادب و احترام
به عکسی که براتون آپلود میکنم نگاه کنین
فونت استفاده شده در این قسمت سایت دیجی کالا چی نام داره ؟
منظورم فونت استفاده شده در منو سایت دی جی کالا هستش  .
ممنون از لطفتون



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  بخشی از فیلم های آموزشی دوره +Linux یا LPIc 1 - Exam 101
ارسال‌شده توسط: mousa - 04-08-1398، 11:37 ق.ظ - انجمن: Linux - بدون‌پاسخ

[عکس: i-f.png]فیلم آموزش فارسی Intro Linux و همچنین معرفی مباحث مطرح در این دوره

[عکس: i-f.png]فیلم آموزش فارسی آشنایی با تنظیمات تجهیزات سخت افزاری در سیستم عامل لینوکس



فایل‌های پیوست
.pdf   lpic-1 - 101.pdf (اندازه 893.84 KB / تعداد دانلود: 0)
چاپ این بخش

  ارسال json به وب سرویس rest
ارسال‌شده توسط: rash44 - 09-07-1398، 03:45 ب.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

با سلام خدمت شما

داده json زیر را میخوام از طریق CURL یا ... به یک وب سرویس از نوع REST ارسال کنم .
لطفا بگید این دیتا را از طریق POST به چه صورت در CURL قرار بدم . ممنون از شما

Data

کد:
{
"customerNumber":null,
"merchantNumber":null,
"terminalNumber":null,
"ExportTo":0,
"serviceColumns":[
    {
          "filterTitle":"تاریخ اول","filterType":60,"conditionType":32,"conditionValue":"1398/07/01","columnKey":"stracedt","columnName":"STraceDt","isMandatory":true,"FixedValue":null
    },{
          "filterTitle":"تاریخ دوم","filterType":60,"conditionType":22,"conditionValue":"1398/07/09","columnKey":"stracedt","columnName":"STraceDt","isMandatory":true,"FixedValue":null
    },{
          "filterTitle":"شماره","filterType":0,"conditionType":0,"conditionValue":"","columnKey":"pan","columnName":"Pan","isMandatory":false,"FixedValue":null
   },{
          "filterTitle":"پیگیری","filterType":0,"conditionType":0,"conditionValue":"","columnKey":"rrn","columnName":"RRN","isMandatory":false,"FixedValue":null
   },{
         "filterTitle":"مبلغ اول","filterType":50,"conditionType":32,"conditionValue":"","columnKey":"originalamount","columnName":"OriginalAmount","isMandatory":false,"FixedValue":null
   },{
         "filterTitle":"مبلغ دوم","filterType":50,"conditionType":22,"conditionValue":"","columnKey":"originalamount","columnName":"OriginalAmount","isMandatory":false,"FixedValue":null
  }
],
"UserName":"remp",
"Password":"K0ec0264d81ecb443c55623a64e5I=",
"RepWebserviceKey":"4f22779572c8193180cf1530330ec25b",
"CustomerKey":"723bcf136c3ea1029591aae9c74b",
"RepRelationKey":"0e82371a86c9b61f7ba532e7876acdb9",
"CanSplitFun":false,
"OfsetCount":-1,
"FetchCount":-1
}


CURL

$data = array(

/////////////////
);
$payload = json_encode($data);

// Prepare new cURL resource
$ch = curl_init('https://test.com');
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLINFO_HEADER_OUT, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $payload);

// Set HTTP Header for POST request 
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array(
   'Content-Type: application/json',
   'Content-Length: ' . strlen($payload))
);

$result = curl_exec($ch);
curl_close($ch);

چاپ این بخش

  فونت های استفاده شده در این اسلایدر ها
ارسال‌شده توسط: olampiad - 24-06-1398، 11:16 ق.ظ - انجمن: CSS - بدون‌پاسخ

سلام و عرض ادب و احترام
خسته نباشین
به این عکس ها یه نگاه بندازین
به نوشته های این عکس ها یه نگاه بندازین
خیلی شیک و حرفه ای هستن
تو این عکس ها از چه فونت هایی استفاده شده ؟
اسم فونت استفاده شده چیه ؟
ممنون از لطفتون



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
           
چاپ این بخش

  نحوه تعریف یک قاعده برای ادرس
ارسال‌شده توسط: hiphpco - 25-05-1398، 10:53 ب.ظ - انجمن: Yii 1.1 - بدون‌پاسخ

سلام مهندس
میخوام یک قاعده ادرس در yii1.1برای این ادرس
http://user.myadress.ir/user/id
تعریف کنم الان توی ادرس user متغییر و تغییر میکنه میشه راهنمایی کنید

چاپ این بخش