مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,538
» آخرین کاربر: کولرگازی
» موضوعات انجمن: 2,725
» ارسالهای انجمن: 10,993

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 21 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 21 مهمان

آخرین موضوعات
طراحی سایت با هاست و دامن...
انجمن: گفتگوی عمومی درباره سایت
آخرین‌ارسال: sitedar
دیروز، 12:46 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 5
نحوه تعریف یک قاعده برای ...
انجمن: Yii 1.1
آخرین‌ارسال: hiphpco
25-05-1398، 10:53 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 25
افزایش سرعت php و بازدهی ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: faaramin
17-05-1398، 04:35 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 6
» بازدید: 2,641
استفاده از php پرتابل
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
16-05-1398، 04:43 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 88
تجربه خرید از فروشگاه بام...
انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار
آخرین‌ارسال: ADMIN
16-05-1398، 04:30 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 10
» بازدید: 10,684
بازیابی یک ستون در لاراول...
انجمن: Laravel
آخرین‌ارسال: ADMIN
07-05-1398، 03:54 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 129
حذف رشته از داخل متن
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
07-05-1398، 03:39 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 87
آپلود نکردن عکس های با کی...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
27-04-1398، 12:41 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 69
شرکت ارسال پیامک ثبت نام ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
10-03-1398، 11:20 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 86
مشکل لاگین روی سرور
انجمن: Yii 2
آخرین‌ارسال: desatir7316
09-03-1398، 09:39 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 129

 
  طراحی سایت با هاست و دامنه رایگان
ارسال‌شده توسط: sitedar - دیروز، 12:46 ب.ظ - انجمن: گفتگوی عمومی درباره سایت - بدون‌پاسخ

دارکوب به توجه به پیشنهاد دپارتمان ثبت دامنه و هاستینگ خود خدمات ثبت یک دامنه به همراه هاستینگ 100 مگابایتی را برای کلیه پکیج های طراحی سایت به صورت رایگان انجام می دهد. انجام این تصمیم به منظور رفاه حال مشتریان و رقابت با سایر شرکت های طراحی وب بوده است. دارکوب سعی دارد خدمات طراحی وب سایت خود را با بالاترین کیفیت و پایین ترین هزینه ممکن ارائه نمایید تا از این طریق ضمن جلب رضایت مشتریان و رونق کسب و کار خود تاثیر مثبتی در دیجیتالی شدن کسب و کار شرکت ها در ایران عزیز داشته باشد که در نهایت منجر به رونق بیشتر اقتصادی کشور می گردد.
 خدمات طراحی سایت دارکوب در سه پکیج پیش فرض اولیه ، استاندارد و پیشرفته ارائه می گردد که در پکیج اولیه ثبت دامنه و هاستینگ انجام می گردد و یک سایت بدون درج اطلاعات و همراه با آموزش پنل کاربری، امن سازی وب سایت و یک سال پشتیبانی ارائه می گردد که در این پکیج کارفرما با توجه به آموزشی که در دفتر دارکوب می بیند قادر خواهد بود مطالب و تصاویر وب سایت خود را بارگذاری نمایید. در کنترل پانل مدیریت قابلیت تغییر منوها و زیرمنوهای وب سایت نیز وجود دارد.

طراحی سایت با هاست و دامنه رایگان

چاپ این بخش

  نحوه تعریف یک قاعده برای ادرس
ارسال‌شده توسط: hiphpco - 25-05-1398، 10:53 ب.ظ - انجمن: Yii 1.1 - بدون‌پاسخ

سلام مهندس
میخوام یک قاعده ادرس در yii1.1برای این ادرس
http://user.myadress.ir/user/id
تعریف کنم الان توی ادرس user متغییر و تغییر میکنه میشه راهنمایی کنید

چاپ این بخش

  آپلود نکردن عکس های با کیفیت
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 27-04-1398، 12:25 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام و خسته نباشید 
من وقتی که میخوام عکس 8 مگابایت رو آپلود کنم ، آپلود نمیکنه 
وقتی که$_file رو print_r میکنم یه آرایه ی خالی میاره .

print_r($_FILES);


از کد های زیر هم برای یالا بردن ظرفیت آپلود استفاده کردم ولی باز هم آرایه $_file رو خالی میاره .

ini_set('post_max_size','64M');

ini_set('upload_max_filesize','64M');


پیشنهاد شما برای حل این مشکل چیه ؟

ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  حذف رشته از داخل متن
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 21-04-1398، 03:34 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
به توابع زیر یه نگاه بندازین .

$a=strip_tags($this->view->about[0]['comments']);
$b=mb_substr($a,0,160,'utf-8'); 
$this->view->description=$b;

من با استفاده از توابع زیر دارم 160 کاراکتر از متن اصلی جدا میکنم واس تگ description .

حالا وقتی که با توابع بالا جدا میکنم متن زیر رو میاره تو description 


تراورتن به علت داشتن تخلخل، خاصیت عایق حرارتی و صوتی داردو حفره‌های موجود در سنگ تراورتن باعث افزایش مقاومت آن در برابر آتش‌سوزی می‌شود. سنگ تراو

من نمیخوام ‌ تو داخل متنم باش .
با چه تابعی این کار رو بکنم.
منظورم اینه که با چه تابعی ‌ رو از داخل متن حذف بکنم ؟
ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  شرکت ارسال پیامک ثبت نام با php
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 10-03-1398، 11:19 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 

مدیران عزیز انجمن این پست جنبه تبلیغاتی ندارد و من میخوام از تجربه ی دوستان در مورد ارسال پیامک کمک بگیرم .

من یه وب سایت طراحی می کنم که داخل اون کاربران میان و ثبت نام  میکنم .
می خوام بعد از اینکه کاربر ثبت نام کرد یه پیامک به شماره موبایلش  ارسال بشه و بگه که ثبت نامتون کامل شد.

من کدم php هستش و میخوام با php به ماژول های شرکت های پیامکی ( که با api کار می کنن ) وصل بشم و ارسال پیامک بکنم .
تو اینترنت سرچ کردم و شرکت های زیادی هم بودن و همشون هم برای php و وصل شدن با php و ارسال پیامک ماژول داشتن .

میخوام بدونم که دوستان با کدوم یک از این شرکت ها کار کردن و کدها و روش ها و  ماژول های کدوم شرکت ها راحت تر و بی دردسر تر هستش برای وصل شدن و ارسال پیامک.
دوستان شما از کدوم شرکت رازی هستین و قطعی هم نداشته .
من میخوام خیلی سریعتر با php ارسال پیامک کنم بدون اینکه این بخش و آموزش استفاده از وبسرویس وقتمو بگیره.
ممنون از لطفتون 

چاپ این بخش

  مشکل لاگین روی سرور
ارسال‌شده توسط: desatir7316 - 09-03-1398، 12:55 ق.ظ - انجمن: Yii 2 - پاسخ‌ها (1)

سلام خسته نباشید
یه سایت با yii2 advanced طراحی کردم
توی لوکال مشکلی نداره ولی روی هاست می خوام قسمت backend لاگین کنم، error 400 bad request  می ده
البته قسمت front end لاگین نداره

سرچ کردم گفتن که باید csrf رو مساوی false قرار بدم، این کار هم انجام دادم، موقع لاگین، ارور نمی ده ولی مدام صفحه لاگین رو نشون می ده

ممنون می شم راهنمایی کنید

چاپ این بخش

  تجربه خرید از سایت مالتینا | Malltina
ارسال‌شده توسط: mtcom - 08-03-1398، 04:24 ب.ظ - انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار - بدون‌پاسخ

با سلام

مطلبی که مینویسم برگرفته از اولین و آخرین تجربه من از سایت malltina.com هست

بنا به رسالت اجتماعی که بر عهده هر فرد هستش خیلی خوبه که تجارب خوب و بدش از خرید از این فروشگاه ها رو تا جایی که میتونه با دیگران در میان بگذاره تا اونها هم حد اقل در مواردی که تجربه بدی توسط شخصی

کسب شده از آسیب مجدد در امان بمونند و در جایی که تجربه خوبی حاصل شده اونها هم بتونند از مزایای اون بهره مند بشند.

دوستان بنده اولای برج ۱۱ بهمن سال ۱۳۹۷ یه سفارش ثبت کردم یک دارو رو بسته ۲۴۰ تاییش رو که در ایران ۸۰ تاییش موجود بود اون تاریخ قیمتش بسته ای ۴۹ هزار تومن بود تو داروخونه ها رو گفتم نمونه ۲۴۰ تاییش رو بذار از سایت آمازون بگیرم شاید بهتر باشه رفتم سایت malltina.com و ثبت سفارش کردم و 180 هزار تومن پول رو هم واریز کردم توی همه جای سایتشون نوشتن تحویل ۱۵ تا ۲۰ روز کاری و گفتم خوب نهایتا ۱ ماهه ۴۵ روزه میرسه دارو دستم گذشت و گذشت شد دو ماه و نیم تماس گرفتم گفتم شما زدید ۱۵ تا ۲۰ روز کاری گفتن نه اون ماله اکسپرس فلان ممکنه تحویل عادی تا ۵۰ ۶۰ روزم بکشه که ماله من ۳ ماه شده بود خلاصه با هزار وعده و وعید چندین بار من تماس گرفتم ایمیل زدم پیام دادم هر بار میگفتن چند روز دیگه میاد تو گمرکه فلانه خلاصه تو این مدت من بی دارو مونده بودم مادرم مشکل داشت به دارو نیاز شدید داشت و با هزار بدبختی از بازار آزاد و گرفتاری این داروخونه اون داروخونه دارو رو تهیه میکردم یه سره زنگ میزدم هر بار یه ربع نیم ساعت حرف زدن و هیچی خلاصه بالاخره بعد از ۵ ماه باز هم پشتیبانی میگفت صبر کنید چند روز دیگه من براتون کالا رو میگیرم و اینها دیگه من خیلی پیگیری کردم و عصبانی بودم گفتن باشه خرداد ماه سال ۱۳۹۸ تازه مشکلی نداره بدون هیچ در نظر گرفتن اینهمه زجر و گرفتاری من همون پول خودم رو ریختن به حساب !!! حالا ببینید دارویی که برج ۱۱ بهمن ۹۷ ۸۰ تاییش ۴۹ هزار تومن بود الان شده ۹۵ هزار تومن یعنی من برای تهیه این دارو باید 285 هزار تومن بدم تا بشه یه بسته ۲۴۰ تایی ولی شرکت همون پول رو ریخته به حسابه من دوستان این تجربه خرید من ازین سایت بود که ادعا میکنه بزرگترین و معتبرترین سایت خرید از amazon هست دیگه قضاوت با خود شما .........

چاپ این بخش

  بازیابی یک ستون در لاراول از طریق رابطه چند به چند
ارسال‌شده توسط: eniak - 02-03-1398، 06:43 ب.ظ - انجمن: Laravel - پاسخ‌ها (1)

سلام 
دو جدول role و permission دارم که رابطه چند به چند دارند و جدول میانی اونها role_permission هست.
حالا میخوام تابعی بنویسم که به ازای هر role بیاد و permission متعلق به اون که در جدول میانی ثبت شده‌اند رو برام بازگردانی کنه.
در نهایت میخوام به صورت جداگانه به فیلدهای permission بازگردانی شده دسترسی داشته باشم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

چاپ این بخش

  مشکل نمایش داده های فارسی لاراول
ارسال‌شده توسط: eniak - 02-03-1398، 06:39 ب.ظ - انجمن: Laravel - بدون‌پاسخ

سلاک دوستان
من از تیل pivot در لاراول داده ها رو بازیابی کردم.بعدش فیلد مورد نظرم رو به طریق زیر 
return $role->permission[0]->get('title');
بازیابی میکنم ولی چون فارسی هستند به صورت زیر به من نمایش داده میشن.
{"title":"u0645u0634u0627u0647u062fu0647 u0645u062du0635u0648u0644"},{"title":"u062du0630u0641 u0645u062du0635u0648u064
چطور این مشکل نمابش رو حل کنم

چاپ این بخش

  انتخاب دیتابیس
ارسال‌شده توسط: eniak - 01-03-1398، 03:57 ب.ظ - انجمن: سایر پایگاه‌های داده - بدون‌پاسخ

سلام دوستان
به نظرتون بهترین دیتابیس برای طراحی یک شبکه اجتماعی یا یک سیستم وبلاگدهی با یک میلیون کاربر چیه
Mysql تا چه حد جوابگو هست

چاپ این بخش