مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,556
» آخرین کاربر: cppew333
» موضوعات انجمن: 2,723
» ارسالهای انجمن: 10,988

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 25 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 25 مهمان

آخرین موضوعات
ذخیره سشن در دیتابیس
انجمن: Snippet های PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
29-03-1399، 08:27 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 39
» بازدید: 8,979
ذخیره سشن در دیتابیس در P...
انجمن: Snippet های PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
27-03-1399، 01:59 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 68
چک کردن اتصال به سرور
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: ADMIN
19-03-1399، 11:01 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 9
» بازدید: 1,792
رفع خطای null Pointer Exc...
انجمن: Android
آخرین‌ارسال: ADMIN
17-03-1399، 02:26 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 377
مصاحبه استخدام php
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
17-03-1399، 02:22 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 93
سلام علیکی با دوستان برنا...
انجمن: گفتگوی عمومی درباره سایت
آخرین‌ارسال: ADMIN
25-01-1399، 01:36 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 228
چطور میتونم مطمئن بشم یه ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
17-12-1398، 01:20 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 228
نحوه تعریف یک قاعده برای ...
انجمن: Yii 1.1
آخرین‌ارسال: ADMIN
20-11-1398، 11:20 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 432
هر آدرسی که زد فقط با htt...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
20-11-1398، 11:19 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 396
دستوری شبیه به header در ...
انجمن: Javascript
آخرین‌ارسال: ADMIN
20-11-1398، 11:15 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 443

 
  ذخیره سشن در دیتابیس در PHP7 و بالاتر
ارسال‌شده توسط: ADMIN - 27-03-1399، 09:58 ق.ظ - انجمن: Snippet های PHP - پاسخ‌ها (3)

قبلاً توی این تاپیک روشی ذخیره‌سازی سشن توی دیتابیس رو در نسخه‌های PHP قبل از 7 یعنی 5 و پایین‌تر توضیح داده بودم اما پیرو توضیحات یکی از دوستان، متوجه شدم که توی PHP7 به بالا یه مقدار روش کار عوض شده و روش قبلی جوابگو نیست و باید بهینه‌سازی و بروزرسانی خاصی انجام بشه. خوب توی این تاپیک قصد دارم این روش رو توضیح بدم.

چاپ این بخش

  رفع خطای null Pointer Exception
ارسال‌شده توسط: hosien - 06-03-1399، 12:04 ق.ظ - انجمن: Android - پاسخ‌ها (1)

       
.txt   MainActivity.txt (اندازه 15.78 KB / تعداد دانلود: 0)
.txt   activity_profile_gallery.txt (اندازه 20.46 KB / تعداد دانلود: 0)
.txt   activity_profile_gallery.txt (اندازه 20.46 KB / تعداد دانلود: 0) سلام وقت بخیر . 
برای پیاده سازی Bottom Navigation view در پروژه به این مشکل برخوردم که وقتی میخوام برای هر ایتم در Bottom Navigation view یک فرگمنت جدا بگذارم. یعنی با کلیک بر روی هر ایتم فرگمنت مربوط به خو را نمایش دهد.
جزییات بیشتر : حال در Main Activity در متد onNavigationItemSelected یک switch نوشتم که داخل هر case  یک شی از نوع کلاس Fragment ای که ساخته ام , هست. و در داخل متد سازنده کلاسی که از نوع (مشتق شده) Fragment است یک شی از کلاسی که قرار است ان فایل xml ای که برای نمایش هر ایتم هست را رندر کند قرار داده ام. ولی هنگامی که روی ایتم های Bottom Navigation view کلیک میشود برنامه crash کرده و خارج میشود و  خطای null Pointer Exception میدهد.



فایل‌های پیوست
.txt   FragmentCategory.txt (اندازه 1.29 KB / تعداد دانلود: 0)
.txt   ProfileGallery.txt (اندازه 1.92 KB / تعداد دانلود: 0)
چاپ این بخش

  مصاحبه استخدام php
ارسال‌شده توسط: milad_d993 - 05-03-1399، 01:40 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام خدمت همه دوستان.
ی مقاله در این مورد توی ویرگول بود ک 20 سوال رو لیست کرده بود
اگه شما تجربه دارید لطفا سوالاتی برای برنامه نویس php مطرح میشه. سوالات تئوری و عملی. اینجا فهرست کنید
خیلی ممنون از جوابهاتون

چاپ این بخش

  سلام علیکی با دوستان برنامه نویس
ارسال‌شده توسط: vahid - 19-01-1399، 10:17 ب.ظ - انجمن: گفتگوی عمومی درباره سایت - پاسخ‌ها (1)

با سلام خدمت آقای شهرکی و سایر دوستان عزیز
هنگام خوندن یک متنی یک کلمه شبیه نام این سایت دیدم و یاد اینجا افتادم
خوشحالم که اینجا هنوز هست ..
اومدم برخی پستها رو دیدم یجوری شدم...
یادش بخیر..
جوونیمون تو این انجمن ها و.. اینا گذشت.
چی شد که تلگرام و سایر چرت و پرت ها جای این انجمنها رو گرفت..
چه قدر خوب بودن انجمنها. چه قدر اطلاعات علمی ، اخلاقی ، و حتی احساس ..
رد و بدل میشد و چه قدر جای یادگرفتن وجود داشت.
افسوس که مشکل CTS دستم باعث شد نتونم به اون اهدافی
که در برنامه نویسی داشتم برسم و مدتها از کامپیوتر بدم میومد
و با یه چشم به هم زدن نگا کردم دیدم شدم  30 . هی ... روزگار ...
اگرچه شاید کمی دیر باشه ولی سال نو رو خدمت همه دوستان تبریک میگم
و امیدوارم در سال جدید سلامت و کامیاب باشید Heart
همین ..فقط خواستم یک سلامی عرض کنم

چاپ این بخش

  چطور میتونم مطمئن بشم یه سرور از progressive دانلود پشتیبانی میکنه؟
ارسال‌شده توسط: YN97 - 15-12-1398، 12:14 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام دوستان چندتا سوال دارم:
1-چطور میتونم مطمئن بشم یه سرور از progressive دانلود پشتیبانی میکنه؟ مثلا میخوام روی هاست محلی و ومپ سرور تست کنم...
2-فرق استریم و progressive دانلود چیه؟
3-چطور میشه استریم فایل های صوتی رو با زبان php  پیاده سازی کرد؟
4- این progressive دانلود رو اگه تو آپاچی بدون هیچ اسکریپتی و کف دایرکتوری www اگه فایل هامو کپی کنم قابل انجام است؟ این همونه که میشه وسط دانلود یه فایل بزرگ مکث کرد و بعدا ادامشو دانلود کرد؟



پیش فرض های کار هم این ها هستن:
 فایل ها نیاز به مخفی شدن نداره یعنی محتوی مهمی نیست که لازم باشه لینک مستقیم به فایل مشخص نباشه.
میخوام از برنامه اندروید اون فایل ها رو پخش کنم از mediaPlayer و بعضی از فایل ها بزرگتر از اونی هستن که بشه تا دانلود کامل صبر کرد، برای همین لازمه به صورت جریان در حال دریافت پخش بشن. ولی نمیتونم درک کنم اگه فایل به صورت جریان داده داره دانلود میشه، میشه فهمید چه زمانی به ته فایل رسیدیم و باید پخش متوقف بشه یا به فایل بعدی بره؟ اگه پروگرسیو دانلود باشه چطور میشه؟

چاپ این بخش

  بازیهای شناختی
ارسال‌شده توسط: ncis - 04-11-1398، 11:27 ب.ظ - انجمن: مباحث عمومی بازی‌های رایانه‌ای - پاسخ‌ها (1)

سلام 
شب بخیر 
یادش بخیر من آخرین بار، نزدیک به سه سال پیش اینجا بودم و اونموقع داشتم php پیشرفته استاد شهرکی رو یاد می گرفتم.
فک کنم جزو اولین نفراتی بودم که توی فروم ثبت نام کردم و نام کاربریم رو هم ncis گذاشتم Big Grin
یادش بخیر ...
من الان دکتری علوم اعصاب محاسباتی می خونم و برای درمان بیماری هایی مثل اوتیسم و ... ثابت شده که بازی ها کامپیوتری نقش بسزایی
دارن و بنابراین من هم میخوام یه بازی شناختی طراحی کنم.
برای همونم باید برنامه نویسی یاد بگیرم . پایه برنامه نویسی و الگوریتم و هوش مصنوعی و علم داده خیلی خوبی دارم.
الان سوالم اینه که برای شروع بازی سازی از کجا باید شروع کنم ؟ با پای گیم شروع کردم ولی بازیهایی که باهاش میشه ساخت چنگی به دل نمیزنه 
ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایین

چاپ این بخش

  pivot table
ارسال‌شده توسط: mary - 03-11-1398، 09:34 ق.ظ - انجمن: Laravel - پاسخ‌ها (1)

سلام.
آیا مفهوم pivot table همان join شدن هست ؟

دو جدول notes و tags رابطه چند به چند دارند . در مدل note داریم :

public function tags(){


   // return $this->belongsToMany(Tag::class )->withTimestamps()->withPivot('created_at');
    return $this->belongsToMany(Tag::class )->withPivot('created_at');
}
وقتی اینو مینویسیم :

$note = App\Note->find(4);
$note->tags()->get();

خروجی رو درست میده .
اما چرا باید فقط یک note رو پیدا کنیم و بعد تمام تگ هاشو.
میخوام تمام note هایی که tag دارند رو نمایش بده . یا note های 3 و 4 . ولی جواب نمیده.

$note = App\Note->find([3, 4]);
$note->tags()->get();

و در این حالت این خطا رو میده
BadMethodCallException with message 'Method Illuminate/Database/Eloquent/Collection::tags does not exist.'

چاپ این بخش

  نسخه جدید گوگل وبمستر تولز
ارسال‌شده توسط: olampiad - 26-10-1398، 03:55 ب.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - بدون‌پاسخ

سلام
خسته نباشین
به تصویری که میفرستم نگاه کنین .
نسخه جدید گوگل وبمستر تولز خیلی خیلی عوض شده ، تو نسخه جدید واقعا گیج میشم.
یه چند تا سوال داشتم در مورد نسخه جدید

بخش crawl error تو crawl تو نسخه قبلی ، تو کدوم قسمت از نسخه جدید هستش؟

بخش manual action تو search traffic تو نسخه قبلی ، تو کدوم قسمت از نسخه جدید هستش ؟

بخش html improvment تو search appearance تو نسخه قبلی ، تو کدوم قسمت از نسخه جدید هستش ؟



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  دستوری شبیه به header در جاوا اسکریپت
ارسال‌شده توسط: olampiad - 05-09-1398، 01:04 ق.ظ - انجمن: Javascript - پاسخ‌ها (2)

سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
عذر خواهی میکنم بابت اینکه این سوال رو تو این انجمن میپرسم
من باید این تیکت رو تو انجمن جاوا اسکریپت می نوشتم ولی گفتم شاید بچه های php بیشتر به این کد وارد باشن و معادل این کد با اسم header تو php هستش .
من میخوام وقتی که کاربر روی یک چیز کلیک کرد یا مثلا موس رو روی یک چی بردو یا ... ، با کمک کد جاوا اسکریپت به صفحه جدید و آدرس جدید هدایت بشه . ( چطوری وقتی روی یک لینک کلیک میکنیم صفحه جدی باز میشه ، حالا میخوام خود جاوا اسکریپت مثل لینک عمل کنه و اتومات به صفحه جدید و آدرس جدید بفرسته )
میخوام بدونم معادل دستور header در javascript وجود داره ؟
ممنون

چاپ این بخش

  نحوه ریسپانسیو بودن دیجی کالا و فرق آن با سایت های دیگر
ارسال‌شده توسط: olampiad - 29-08-1398، 12:35 ق.ظ - انجمن: CSS - پاسخ‌ها (1)

سلام و خسته نباشید


الان وقتی با مرورگر کامپیوتر وارد دیجی کالا میشی و هر چقدر هم اندازه مرورگر رو تغییر میدی و سایز مرورگر رو پایین میاری قالب دیجی کالا اصلا حالت ریسپانسیو رو به خودش نمیگیره
ولی
وقتی با گوشی وارد سایت میشی کاملا ریسپانسیو هستش و کد ها مختص موبایل هستش .
من میخوام بدونم این رو چطوری تشخیص میده ؟

وقتی با مرورگر کامپیوتر وارد سایت های ریسپانسیو دیگه میشی و اندازه مرورگر رو تغییر میدی و سایز مرورگر رو پایین میاری قالب سایت حالت ریسپانسیو رو به خودش میگیره.
ولی دیجی کالا اینطور نیست.

دیجی کالا از کجا میفهمه که تو کامپیوتری یا موبایل ؟
اینو چطوری تشخیص میده؟

ممنون از لطفتون

چاپ این بخش