مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,558
» آخرین کاربر: mohamadmiri23
» موضوعات انجمن: 2,735
» ارسالهای انجمن: 11,051

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 37 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 37 مهمان

آخرین موضوعات
خطا در نصب windowbuilder ...
انجمن: Java
آخرین‌ارسال: ADMIN
25-06-1399، 01:46 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 991
مشکل با bindParam در upda...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
22-06-1399، 03:43 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 53
سوال در مورد htmlentitie...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
22-06-1399، 03:40 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 53
مشکل در تعریف Goal برای گ...
انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو
آخرین‌ارسال: پیام حیاتی
18-06-1399، 12:11 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 41
مشکل با بعضی دستورات در م...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
08-06-1399، 08:15 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 11
» بازدید: 128
فرق use با require_once؟
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
06-06-1399، 10:38 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 8
» بازدید: 128
مقایسه قیمت کالا مثل ترب ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
30-05-1399، 02:03 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 130
مشکل در تبدیل تاریخ شمسی ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
23-05-1399، 09:57 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 11
» بازدید: 250
مشکل با حروف فارسی در خرو...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: پیام حیاتی
23-05-1399، 07:42 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 96
مشکل در تبدیل تاریخ میلاد...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
21-05-1399، 11:02 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 106

 
  مشکل در تعریف Goal برای گزارش گیری از تریگرهای تگ منیجر
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 18-06-1399، 12:11 ب.ظ - انجمن: بهینه سازی برای موتورهای جستجو - بدون‌پاسخ

سلام
من یه تریگر کلیک در گوگل تگ منیجر ایجاد کردم، الان می خوام گزارش هاش رو در آنالیتیکس بگیرم اما با اینکه مشخصات رو درست وارد می کنم، goal فعال نمیشه.
(در قسمت real اطلاعات به درستی نمایش داده می شوند)



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
چاپ این بخش

  سوال در مورد htmlentities و htmlspecialchars
ارسال‌شده توسط: abdollah110110 - 11-06-1399، 09:49 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام

آیا htmlentities و htmlspecialchars فرق خاصی باهمدیگه دارن؟
استفاده از کدومشون بهتره؟

متشکرم.

چاپ این بخش

  مشکل با bindParam در update رکورد
ارسال‌شده توسط: abdollah110110 - 10-06-1399، 03:32 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام
یه کوئری دارم:

UPDATE categories SET name=:name WHERE (id=:id)
و یه آرایه:
Array
(
   [name] => PHP
   [id] => 2
)
اینارو به عنوان پارامتر به متد bind میفرستم.
مشکل اینه که مقدار id برای name ثبت میشه در حالی که باید مقدار name برای فیلد  name ثبت بشه و مقدار id برای id.
متد bind اینه:
public function bind( $sql, $params = [] ) {
$this->stmt = $this->pdo->prepare( $sql );
if ( count( $params ) > 0 ) {
foreach ( $params as $field => $value ) {
$this->stmt->bindParam( ":{$field}", $value, $this->pdoParamType( $value ) );
}
}
$this->stmt->execute();
}
از bindParam نمیشه داخل foreach استفاده کرد؟
لطفاً راهنمایی کنید.
متشکرم.

چاپ این بخش

  مشکل با بعضی دستورات در متد construct
ارسال‌شده توسط: abdollah110110 - 06-06-1399، 09:58 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (11)

سلام
در متد construct بعضی از دستورات اجرا نمیشن انگار اصلا نوشته نشدن و باعث خطا میشن، مثل این دستور:

$this->model = new Model();
و این دستور:
$this->connect();
برای همین در چند متد مجبور به نوشتن چندباره این دستورات میشم.
برای کانکت به دیتابیس از msyqli استفاده کردم.
میدونید دلیل این مشکل چی هست؟
متشکرم.

چاپ این بخش

Question فرق use با require_once؟
ارسال‌شده توسط: abdollah110110 - 03-06-1399، 05:20 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (8)

سلام دوستان
فرق بین استفاده از use در namespace با require_once چیست؟
متشکرم

چاپ این بخش

  مشکل با حروف فارسی در خروجی اکسل
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 16-05-1399، 12:59 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

سلام 
دوستان برای نمایش صحیح کاراکترهای فارسی در خروجی اکسل در انجمن ها گفته شده که "اول فایل اکسلتون کاراکترهای BOM رو درج کنید تا UTF-8 بشه." ، اما من متوجه نشدم در کدام قسمت و به چه شکل باید اضافه بشه،
کاراکترهای BOM :

xEFxBBxBF

 این کدهای بنده :
mysqli_set_charset($conn, 'utf8');
$setSql = "SELECT `w_id`, `w_time`, `w_date_gorge`, `w_from`, `w_sum` FROM `whatsapp`";  
$setRec = mysqli_query($conn, $setSql);  
 
$columnHeader = '';  
$columnHeader = "ID" . "t" . "Time" . "t" . "Date" . "t" . "Seller" . "t" . "Sumation" . "t";  
 
$setData = '';  
 
while ($rec = mysqli_fetch_row($setRec)) {  
   $rowData = '';  
   foreach ($rec as $value) {  
       $value = '"' . $value . '"' . "t";  
       $rowData .= $value;  
   }  
   $setData .= trim($rowData) . "n";  
}  
 
header("Content-type: application/octet-stream");  
header("Content-Disposition: attachment; filename=User-2.xls");  
header('Content-Transfer-Encoding: binary');
header("Pragma: no-cache");  
header("Expires: 0");  

echo chr(255).chr(254).iconv("UTF-8", "UTF-16LE//IGNORE", $columnHeader . "n" . $setData . "n");

exit();

چاپ این بخش

  مشکل در تبدیل تاریخ شمسی به timestamp
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 14-05-1399، 01:13 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (11)

سلام
من از کتابخانه jdf استفاده می کنم، در جدول DB یک فیلد دارم به نام dtime که timestamp ها در آن ذخیره شده اند، کاربر در فرم یک تاریخ شمسی وارد می کند، مثلا :
۱۳۹۹/۰۵/۱۴
چطور می تونم این تاریخ را به timestamp تبدیل کنم که بتوانم بر اساس آن در ستون timestamp ها جستجو کنم؟

از مثال تابع jmktime استفاده کردم اما نتیجه نگرفتم.

$getTime = jmktime($D1);

چاپ این بخش

  مشکل در تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 14-05-1399، 10:31 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام
دوستان من از jdf استفاده می کنم، تابع تبدیل میلادی به شمسی تاریخ رو به شکل صحیح تبدیل نمیکنه ،

$tm_grog = gregorian_to_jalali($y, $mf, $df, $mod);
خروجی نمونه :
1399-5-4
در صورتی که باید بدین شکل باشه :
1399-05-04
چطور می تونم اصلاح کنم؟

چاپ این بخش

  مشکل در ویرایش DataTable
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 12-05-1399، 10:30 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام
رکوردها در Datatable به صورت پیفرض 10 تایی نمایش داده می شوند، من می خوام 20 تایی نمایش داده بشن، راه حلی که در سایت ارائه دادند اضافه کردن قطعه کد زیر هست :

$('#example').dataTable( {
  "displayStart": 20
} );
که کار نمیکنه، کسی تجربه ای داشته؟
تشکر

چاپ این بخش

  مشکل در دریافت url
ارسال‌شده توسط: پیام حیاتی - 09-05-1399، 12:50 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (3)

سلام
من یک button تماس دارم که به عنوان کال اکشن استفاده می کنم، این دکمه در یکجا نوشته و در تمام صفحات سایت فراخوانی شده.
می خوام زمانی که روی آن کلیک میشه url یا آدرس اون صفحه بگیرم و در DB درج کنم.

با این دستور می تونم url رو بگیرم :

$actual_link = "http://$_SERVER[HTTP_HOST]$_SERVER[REQUEST_URI]";

اما زمانی که روی کال اکشن فراخوانی شده اعمال می کنم تنها آدرس root اصلی برگشت داده میشه ، مثلا اگر آدرس بدین شکل هست :
http:namesite.com/contact.php
تنها 
http:namesite.com
برگشت داده می شود.

چاپ این بخش