مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,562
» آخرین کاربر: drtamin
» موضوعات انجمن: 2,727
» ارسالهای انجمن: 10,996

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 21 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 21 مهمان

آخرین موضوعات
ارسال json به وب سرویس re...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: rash44
09-07-1398، 03:45 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 44
دسترسی و حذف اضافه همزمان...
انجمن: Java
آخرین‌ارسال: YN97
03-07-1398، 12:16 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 37
فونت های استفاده شده در ا...
انجمن: CSS
آخرین‌ارسال: olampiad
24-06-1398، 11:16 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 64
افزایش سرعت php و بازدهی ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
03-06-1398، 04:54 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 7
» بازدید: 2,897
نحوه تعریف یک قاعده برای ...
انجمن: Yii 1.1
آخرین‌ارسال: hiphpco
25-05-1398، 10:53 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 89
استفاده از php پرتابل
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
16-05-1398، 04:43 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 161
تجربه خرید از فروشگاه بام...
انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار
آخرین‌ارسال: ADMIN
16-05-1398، 04:30 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 10
» بازدید: 11,098
بازیابی یک ستون در لاراول...
انجمن: Laravel
آخرین‌ارسال: ADMIN
07-05-1398، 03:54 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 209
حذف رشته از داخل متن
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
07-05-1398، 03:39 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 157
آپلود نکردن عکس های با کی...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hamidrezawd
27-04-1398، 12:41 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 120

 
  ارسال json به وب سرویس rest
ارسال‌شده توسط: rash44 - 09-07-1398، 03:45 ب.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

با سلام خدمت شما

داده json زیر را میخوام از طریق CURL یا ... به یک وب سرویس از نوع REST ارسال کنم .
لطفا بگید این دیتا را از طریق POST به چه صورت در CURL قرار بدم . ممنون از شما

Data

کد:
{
"customerNumber":null,
"merchantNumber":null,
"terminalNumber":null,
"ExportTo":0,
"serviceColumns":[
    {
          "filterTitle":"تاریخ اول","filterType":60,"conditionType":32,"conditionValue":"1398/07/01","columnKey":"stracedt","columnName":"STraceDt","isMandatory":true,"FixedValue":null
    },{
          "filterTitle":"تاریخ دوم","filterType":60,"conditionType":22,"conditionValue":"1398/07/09","columnKey":"stracedt","columnName":"STraceDt","isMandatory":true,"FixedValue":null
    },{
          "filterTitle":"شماره","filterType":0,"conditionType":0,"conditionValue":"","columnKey":"pan","columnName":"Pan","isMandatory":false,"FixedValue":null
   },{
          "filterTitle":"پیگیری","filterType":0,"conditionType":0,"conditionValue":"","columnKey":"rrn","columnName":"RRN","isMandatory":false,"FixedValue":null
   },{
         "filterTitle":"مبلغ اول","filterType":50,"conditionType":32,"conditionValue":"","columnKey":"originalamount","columnName":"OriginalAmount","isMandatory":false,"FixedValue":null
   },{
         "filterTitle":"مبلغ دوم","filterType":50,"conditionType":22,"conditionValue":"","columnKey":"originalamount","columnName":"OriginalAmount","isMandatory":false,"FixedValue":null
  }
],
"UserName":"remp",
"Password":"K0ec0264d81ecb443c55623a64e5I=",
"RepWebserviceKey":"4f22779572c8193180cf1530330ec25b",
"CustomerKey":"723bcf136c3ea1029591aae9c74b",
"RepRelationKey":"0e82371a86c9b61f7ba532e7876acdb9",
"CanSplitFun":false,
"OfsetCount":-1,
"FetchCount":-1
}


CURL

$data = array(

/////////////////
);
$payload = json_encode($data);

// Prepare new cURL resource
$ch = curl_init('https://test.com');
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLINFO_HEADER_OUT, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $payload);

// Set HTTP Header for POST request 
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array(
   'Content-Type: application/json',
   'Content-Length: ' . strlen($payload))
);

$result = curl_exec($ch);
curl_close($ch);

چاپ این بخش

  دسترسی و حذف اضافه همزمان از چند ترد به linkedList
ارسال‌شده توسط: YN97 - 03-07-1398، 12:16 ب.ظ - انجمن: Java - بدون‌پاسخ

وقتی چندتا ترد سعی کنند همزمان موردی رو به یک linkedList اضافه کنن چه اتفاقی میافته؟ یا اگه بخوان حذف کنند چطور؟ تا حالا براتون پیش اومده؟ چکارش کردید؟

چاپ این بخش

  فونت های استفاده شده در این اسلایدر ها
ارسال‌شده توسط: olampiad - 24-06-1398، 11:16 ق.ظ - انجمن: CSS - بدون‌پاسخ

سلام و عرض ادب و احترام
خسته نباشین
به این عکس ها یه نگاه بندازین
به نوشته های این عکس ها یه نگاه بندازین
خیلی شیک و حرفه ای هستن
تو این عکس ها از چه فونت هایی استفاده شده ؟
اسم فونت استفاده شده چیه ؟
ممنون از لطفتون



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
           
چاپ این بخش

  نحوه تعریف یک قاعده برای ادرس
ارسال‌شده توسط: hiphpco - 25-05-1398، 10:53 ب.ظ - انجمن: Yii 1.1 - بدون‌پاسخ

سلام مهندس
میخوام یک قاعده ادرس در yii1.1برای این ادرس
http://user.myadress.ir/user/id
تعریف کنم الان توی ادرس user متغییر و تغییر میکنه میشه راهنمایی کنید

چاپ این بخش

  آپلود نکردن عکس های با کیفیت
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 27-04-1398، 12:25 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام و خسته نباشید 
من وقتی که میخوام عکس 8 مگابایت رو آپلود کنم ، آپلود نمیکنه 
وقتی که$_file رو print_r میکنم یه آرایه ی خالی میاره .

print_r($_FILES);


از کد های زیر هم برای یالا بردن ظرفیت آپلود استفاده کردم ولی باز هم آرایه $_file رو خالی میاره .

ini_set('post_max_size','64M');

ini_set('upload_max_filesize','64M');


پیشنهاد شما برای حل این مشکل چیه ؟

ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  حذف رشته از داخل متن
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 21-04-1398، 03:34 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 
به توابع زیر یه نگاه بندازین .

$a=strip_tags($this->view->about[0]['comments']);
$b=mb_substr($a,0,160,'utf-8'); 
$this->view->description=$b;

من با استفاده از توابع زیر دارم 160 کاراکتر از متن اصلی جدا میکنم واس تگ description .

حالا وقتی که با توابع بالا جدا میکنم متن زیر رو میاره تو description 


تراورتن به علت داشتن تخلخل، خاصیت عایق حرارتی و صوتی داردو حفره‌های موجود در سنگ تراورتن باعث افزایش مقاومت آن در برابر آتش‌سوزی می‌شود. سنگ تراو

من نمیخوام ‌ تو داخل متنم باش .
با چه تابعی این کار رو بکنم.
منظورم اینه که با چه تابعی ‌ رو از داخل متن حذف بکنم ؟
ممنون از لطفتون

چاپ این بخش

  شرکت ارسال پیامک ثبت نام با php
ارسال‌شده توسط: hamidrezawd - 10-03-1398، 11:19 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام و عرض ادب و احترام 

مدیران عزیز انجمن این پست جنبه تبلیغاتی ندارد و من میخوام از تجربه ی دوستان در مورد ارسال پیامک کمک بگیرم .

من یه وب سایت طراحی می کنم که داخل اون کاربران میان و ثبت نام  میکنم .
می خوام بعد از اینکه کاربر ثبت نام کرد یه پیامک به شماره موبایلش  ارسال بشه و بگه که ثبت نامتون کامل شد.

من کدم php هستش و میخوام با php به ماژول های شرکت های پیامکی ( که با api کار می کنن ) وصل بشم و ارسال پیامک بکنم .
تو اینترنت سرچ کردم و شرکت های زیادی هم بودن و همشون هم برای php و وصل شدن با php و ارسال پیامک ماژول داشتن .

میخوام بدونم که دوستان با کدوم یک از این شرکت ها کار کردن و کدها و روش ها و  ماژول های کدوم شرکت ها راحت تر و بی دردسر تر هستش برای وصل شدن و ارسال پیامک.
دوستان شما از کدوم شرکت رازی هستین و قطعی هم نداشته .
من میخوام خیلی سریعتر با php ارسال پیامک کنم بدون اینکه این بخش و آموزش استفاده از وبسرویس وقتمو بگیره.
ممنون از لطفتون 

چاپ این بخش

  مشکل لاگین روی سرور
ارسال‌شده توسط: desatir7316 - 09-03-1398، 12:55 ق.ظ - انجمن: Yii 2 - پاسخ‌ها (1)

سلام خسته نباشید
یه سایت با yii2 advanced طراحی کردم
توی لوکال مشکلی نداره ولی روی هاست می خوام قسمت backend لاگین کنم، error 400 bad request  می ده
البته قسمت front end لاگین نداره

سرچ کردم گفتن که باید csrf رو مساوی false قرار بدم، این کار هم انجام دادم، موقع لاگین، ارور نمی ده ولی مدام صفحه لاگین رو نشون می ده

ممنون می شم راهنمایی کنید

چاپ این بخش

  تجربه خرید از سایت مالتینا | Malltina
ارسال‌شده توسط: mtcom - 08-03-1398، 04:24 ب.ظ - انجمن: گفتگوی آزاد در رابطه با کسب و کار - بدون‌پاسخ

با سلام

مطلبی که مینویسم برگرفته از اولین و آخرین تجربه من از سایت malltina.com هست

بنا به رسالت اجتماعی که بر عهده هر فرد هستش خیلی خوبه که تجارب خوب و بدش از خرید از این فروشگاه ها رو تا جایی که میتونه با دیگران در میان بگذاره تا اونها هم حد اقل در مواردی که تجربه بدی توسط شخصی

کسب شده از آسیب مجدد در امان بمونند و در جایی که تجربه خوبی حاصل شده اونها هم بتونند از مزایای اون بهره مند بشند.

دوستان بنده اولای برج ۱۱ بهمن سال ۱۳۹۷ یه سفارش ثبت کردم یک دارو رو بسته ۲۴۰ تاییش رو که در ایران ۸۰ تاییش موجود بود اون تاریخ قیمتش بسته ای ۴۹ هزار تومن بود تو داروخونه ها رو گفتم نمونه ۲۴۰ تاییش رو بذار از سایت آمازون بگیرم شاید بهتر باشه رفتم سایت malltina.com و ثبت سفارش کردم و 180 هزار تومن پول رو هم واریز کردم توی همه جای سایتشون نوشتن تحویل ۱۵ تا ۲۰ روز کاری و گفتم خوب نهایتا ۱ ماهه ۴۵ روزه میرسه دارو دستم گذشت و گذشت شد دو ماه و نیم تماس گرفتم گفتم شما زدید ۱۵ تا ۲۰ روز کاری گفتن نه اون ماله اکسپرس فلان ممکنه تحویل عادی تا ۵۰ ۶۰ روزم بکشه که ماله من ۳ ماه شده بود خلاصه با هزار وعده و وعید چندین بار من تماس گرفتم ایمیل زدم پیام دادم هر بار میگفتن چند روز دیگه میاد تو گمرکه فلانه خلاصه تو این مدت من بی دارو مونده بودم مادرم مشکل داشت به دارو نیاز شدید داشت و با هزار بدبختی از بازار آزاد و گرفتاری این داروخونه اون داروخونه دارو رو تهیه میکردم یه سره زنگ میزدم هر بار یه ربع نیم ساعت حرف زدن و هیچی خلاصه بالاخره بعد از ۵ ماه باز هم پشتیبانی میگفت صبر کنید چند روز دیگه من براتون کالا رو میگیرم و اینها دیگه من خیلی پیگیری کردم و عصبانی بودم گفتن باشه خرداد ماه سال ۱۳۹۸ تازه مشکلی نداره بدون هیچ در نظر گرفتن اینهمه زجر و گرفتاری من همون پول خودم رو ریختن به حساب !!! حالا ببینید دارویی که برج ۱۱ بهمن ۹۷ ۸۰ تاییش ۴۹ هزار تومن بود الان شده ۹۵ هزار تومن یعنی من برای تهیه این دارو باید 285 هزار تومن بدم تا بشه یه بسته ۲۴۰ تایی ولی شرکت همون پول رو ریخته به حسابه من دوستان این تجربه خرید من ازین سایت بود که ادعا میکنه بزرگترین و معتبرترین سایت خرید از amazon هست دیگه قضاوت با خود شما .........

چاپ این بخش

  بازیابی یک ستون در لاراول از طریق رابطه چند به چند
ارسال‌شده توسط: eniak - 02-03-1398، 06:43 ب.ظ - انجمن: Laravel - پاسخ‌ها (1)

سلام 
دو جدول role و permission دارم که رابطه چند به چند دارند و جدول میانی اونها role_permission هست.
حالا میخوام تابعی بنویسم که به ازای هر role بیاد و permission متعلق به اون که در جدول میانی ثبت شده‌اند رو برام بازگردانی کنه.
در نهایت میخوام به صورت جداگانه به فیلدهای permission بازگردانی شده دسترسی داشته باشم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

چاپ این بخش