مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 1,555
» آخرین کاربر: loeim
» موضوعات انجمن: 2,747
» ارسالهای انجمن: 11,089

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 29 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 29 مهمان

آخرین موضوعات
عدم ورود کاربر با چند سیس...
انجمن: برنامه نویسی سمت سرور وب با فریمورک Yii نسخه 2
آخرین‌ارسال: loeim
25-03-1400، 08:03 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 56
عدم نمایش روت و خطای ۴۰۴ ...
انجمن: سرور لینوکس و پنل های وابسته
آخرین‌ارسال: ADMIN
27-01-1400، 01:00 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 130
نمایش ندادن پیغام موفقیت ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hosien
26-12-1399، 09:09 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 206
عدم استفاده پی اچ پی از ه...
انجمن: کارآیی اسکریپت های PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
24-12-1399، 01:13 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 173
تبدیل تاریخ شمسی در تابع ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
24-12-1399، 01:01 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 246
تقویم و اعداد فارسی در دل...
انجمن: Snippet های PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
12-12-1399، 10:11 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 4
» بازدید: 377
select کردن از ۴ جدول در ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
12-12-1399، 02:11 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 238
مقایسه قیمت کالا مثل ترب ...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: ADMIN
18-11-1399، 12:01 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 7
» بازدید: 840
درج سطرهای یک فرم در دیتا...
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: hosien
10-11-1399، 01:38 ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 278
قرعه کشی
انجمن: PHP
آخرین‌ارسال: artablog
29-10-1399، 04:23 ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 229

 
Question عدم ورود کاربر با چند سیستم همزمان در Yii2
ارسال‌شده توسط: loeim - 25-03-1400، 08:03 ب.ظ - انجمن: برنامه نویسی سمت سرور وب با فریمورک Yii نسخه 2 - بدون‌پاسخ

با سلام؛ من چندتا سؤال دارم در خصوص کاربران و مدیریت نشست های کاربر

1- چطور می تونم کاربر را محدود کنم به اینکه فقط با یک سیستم بتواند وارد شود و همزمان با یک نام کاربری با دو سیستم نشه وارد شد.

2- چطور می توانم برای کاربرام زمان ورود تعیین کنم مثلاً بگم کاربر user1 از ساعت 8 لغایت 13 فقط می تونه وارد بشه یا اصلا از ساعت 8 مورخ 1400/03/20 لغایت 8 مورخ 1400/03/22 نتونه وارد پنل کاربری خود بشه

3- چطور IP کاربر را قفل کنیم با این IP نتونه بیاد برای مثلا مدت محدود

اگر دوستان مثال عملی دارن لینک بدن یا توضیح بدن ممنون میشم
با تشکر

چاپ این بخش

  عدم نمایش روت و خطای ۴۰۴ در سرور مجازی لینوکس
ارسال‌شده توسط: sirwan - 14-01-1400، 09:47 ب.ظ - انجمن: سرور لینوکس و پنل های وابسته - پاسخ‌ها (2)

سلام
یه سرور مجازی لینوکس روش لاراول نصب شده و فقط روت صفحه اصلی کار میکنه domin.ir
اما هر روت دیگری رو نمایش نمیده مثلا روت domin.ir/gg
و خطای زیر رو میده
Not Found
The requested URL /gg was not found on this server.
و خطای روت ۴۰۴ بدون قالب سفید هست یعنی با خطای ۴۰۴ لاراول که بگراندش آبیه و استایل داره فرق میکنه یعنی به خاطر این نداشتن قالب خطا احساس میکنم خطا از سروره
زیاد سرچ کردن تو گوگل به نتیجه نرسیدم لذا خواهشا خوب و زیاد توضیح بدید علتشو لطفا
از دوستان خواهش مندم کمک کنید یه نفر رو تو پونیشا پول بهش دادیم که لاراول و وب سرویس و ... برامون نصب کنه که ما این قسمتو تست نکردیم که خطا داده و پول رو واریز کردیم و پروژه مونده رو هوا
استاد شهرکی دستم به دامنت کمک کن

چاپ این بخش

  نمایش ندادن پیغام موفقیت آمیز با Refresh (حل شد)
ارسال‌شده توسط: hosien - 22-12-1399، 04:15 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

سلام دوستان میخوام با refresh  شدن صفحه پیغام  "اطلاعات شما با موفقیت امیز ثبت شد" نیاد  فقط در صورت کلیک رو دکمه ثبت این پیغام بیاد که میاد و درست عمل میکنه.

<?php
require_once '../main.php';
if(isset($_POST["send"])){
    $userid = $_SESSION['user_id'];
    $step = $_POST["step"];
    $branch = $_POST['branch'];
    $codebranch = $_POST['codebranch'];
    $time = time();
    $db = Db::getInstance();
    $db->insert("INSERT INTO `Interface_form`(`user_id`,`BranchName`,`codebranch`, `date`) VALUES ('$userid' ,'$branch','$codebranch', '$time')");
    $formid = $db->last();
    for ($i = 1; $i <= $step; $i++) {
        if($_POST['group'.$i] == "on"){
            $number = $_POST['number'.$i];
            $moshakasat =$_POST['moshakasat'.$i];
            $tozihat = $_POST['tozihat'.$i];
            $onvan = $_POST['onvan'.$i];
            $records = $db->insert("INSERT INTO `form`(`form_id` , `onvan_id`, `num`, `moshakasat`, `description`) VALUES ('$formid' , '$onvan' , '$number' , '$moshakasat' , '$tozihat')");                                              
        }
    }
    $_SESSION['success_message'] = 'اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.';
    header('location:index.php');
    exit();
}else{
    header('location:index.php');
    exit();
}
?>

چاپ این بخش

  عدم استفاده پی اچ پی از همه ریسورس های سیستم
ارسال‌شده توسط: masiha68 - 14-12-1399، 10:02 ق.ظ - انجمن: کارآیی اسکریپت های PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام
بعد از مدتها ...
من به یه مشکل اساسی خوردم
من یه لپ تاب با رم 32 (ddr4)و هارد اس اس دی و  16 کور سی پی یو دارم.
phpmemory limiy  رو گذاشتم روی 16 گیگ
سیستمم هم ویندوز 10 هست و روش ابونتو 18 به صورت ساب سیستم نصب کردم
الان سیستمم برای پردازش هاش از حدود 1 گیگ از رم استفاده می کنه.به نظرتون دلیل این مشکل چیه؟

چاپ این بخش

  تبدیل تاریخ شمسی در تابع jdate به timestamp
ارسال‌شده توسط: hosien - 06-12-1399، 09:16 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (3)

سلام وقت بخیر دوستان برای تبدیل  تاریخ شمسی در تابع jdate() به timestamp باید از چه راهی برم؟

آیا خود jdf تابعی داره که بتونم این کار رو انجام بدم؟
متشکر.

چاپ این بخش

  select کردن از ۴ جدول در یک حلقه foreach
ارسال‌شده توسط: hosien - 25-11-1399، 02:41 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (3)

سلام وقت بخیر دوستان. من در قسمت search سایتم میخوام از ۴ جدول کوئری select  بزنم در ۱ حلقه foreach . این کار رو چطور باید انجام  بدم؟
عکس کدهام رو پیوست کردم.
   

چاپ این بخش

  درج سطرهای یک فرم در دیتابیس (حل شد)
ارسال‌شده توسط: hosien - 08-11-1399، 10:52 ب.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (2)

   
   
سلام وقت بخیر دوستان. مشکلی که هست اینه که فرمی دارم که میخوام تمام سطرهای ان در دیتابیس درج شود ولی متاسفانه فقط یک سطر از ان در دیتابیس درج میشود. این کدهای من هست.

<?php

require_once '../main.php';

$time = getCurrentTime();





if(isset($_POST["send"])){



$userid = $_SESSION['user_id'];

$onvanid = $_SESSION['onvan_id'];



for ($i = 1; $i <= 17; $i++) {



if($_POST['group'.$i] == "on"){



$number = $_POST['number'.$i];

$moshakasat =$_POST['moshakasat'.$i];

$tozihat = $_POST['tozihat'.$i];

$branch = $_POST['branch'.$i];



$db = Db::getInstance();

$db->insert("INSERT INTO `form`(`user_id`, `BranchName`, `onvan_id`, `num`, `moshakasat`, `description`, `registerTime`, `lastVisitTime`) VALUES ('$userid' , '$branch' , '$onvanid' , '$number' , '$moshakasat' , '$tozihat' , '$time' , '$time')");

}



header('location:index.php');

exit();



}



}else{

header('location:index.php');

exit();
}

چاپ این بخش

  قرعه کشی
ارسال‌شده توسط: farazsahebdel - 29-10-1399، 12:21 ق.ظ - انجمن: PHP - پاسخ‌ها (1)

سلام

میخواستم یه سیستم قرعه کشی بنویسم به این صورت هست که هر فرد میتونه از هر دسته بندی فقط یدونه انتخاب کنه و هر دسته یک امتیاز محسوب میشه به نظرم شما چطوری بصورت رندم انتخاب کرد افرادی که تعداد بیشتری امتیاز دارن وزن یا شانس بیشتری برای برنده شدن داشته باشن ؟

چاپ این بخش

  رفع مشکل تداخل دیتابیس لوکال هاست با سایر برنامه های ویندوزی + نرم افزار
ارسال‌شده توسط: artablog - 27-10-1399، 03:07 ب.ظ - انجمن: PHP - بدون‌پاسخ

سلام
خودم تو مغازم از برنامه حسابداری تیزپرداز استفاده میکنم دیتابیس نرم افزار تیزپرداز mySql هست من تا وقتی که مشکل رو حل نکرده بودم همیشه این درد سر رو داشتم وقتی همزمان تیزپرداز و ومپ سرور رو اجرا میکردم دیتابیس این دو تا تداخل میکردن و نرم افزار تیزپرداز با خطای دیتابیس مواجه میشد این مورد حتی در نرم افزار اسکایپ هم بود نمیتونستم همزمان از این برنامه ها در کنار هم استفاده کنم  ممکنه برنامه های دیگه ایی هم باشن که دیتابیسشون  Mysql  باشه و شما رو به درد سر بندازه چند روز پیش این مشکل رو حل کردم اومدم اینجا به اشتراک بذارم تا اگه کسی این مشکل رو داشت حل کنه.
خیلی ساده پورت پیشفرض دیتابیس ومپ یا هر سرور دیگه ایی رو به پورت دیگری تغییر دهید مثلا 3306 و من به 3309 تغییر دادم والسلام.

ضمنا یه نرم افزار کم حجم نوشتم اینجا میذارم برای تعمیر دیتابیس  mySql  خیلی به درد بخوره (رمز نصب 9917)

عکس از نرم افزار تعمییر دیتابیس
[عکس: Capture.PNG]



فایل‌های پیوست
.zip   Table Repair Tool Install.zip (اندازه 415.09 KB / تعداد دانلود: 0)
چاپ این بخش

  query رکورد هایی که ارتباط ندارند
ارسال‌شده توسط: farazsahebdel - 15-10-1399، 11:25 ق.ظ - انجمن: MySQL - پاسخ‌ها (1)

سلام

من دوتا جدول دارم که بصورت چند به چند توسط یک جدول واسط به هم متصل هستن می خواستم از هر کدوم از جدول ها رکورد هایی رو پیدا کنم که ارتباط ندارند به اون یکی رکورد ها در اون یکی جدول

چاپ این بخش