رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در هنگام اجرا در سرور
#1
Question 
سلام دوستان
من یه برنامه تحت وب با جاوا نوشتم بدون استفاده از هیچ فریمورکی در اکلیپس و لوکال همه چی خوبه اما الان که آپلودش کردم رو سرور موقع خوندن index.html ارور 404 میده و وقتی که کلاس های servlet و صدا میزنم ارور 500 میده
وقتی که این کد ها رو :

SetHandler jakarta-servlet
SetEnv JK_WORKER_NAME ajp13

از htaccess بر میدارم فایل index.html و پیدا و اجرا میکنه اما فایل های servlet و باز هم ارور 500 میده

ممنون میشم کسی اطلاعی در موردش داره بهم بده خیلی فوری و ضروری هست  Confused

پروژه رو داخل xampp تست کردم اونجا کار کرد البته بدون فایل htaccess  Dodgy
احتمال میدم که دارم بد پروژه رو آپلود میکنم که نمیشه Huh

مدیریت هاست من با cpanel هستش و من پروژه رو داخل یک ساب دامین ریختم  Huh
پاسخ
تشکر شده توسط:
#2
روی سرورتون Tomcat نصبه؟
پاسخ
تشکر شده توسط: saman-arsenal
#3
(09-08-1394، 08:50 ب.ظ)ADMIN نوشته: روی سرورتون Tomcat نصبه؟

بله نصبه داخل whm میتونم ریستارتش کنم tomcat و بعد پیغام 404 و tomcat میده

[عکس: Capture.JPG]
پاسخ
تشکر شده توسط:
#4
این لینک رو ببینید شاید مشکلتون رو رفع کنه: http://www.coderanch.com/t/87666/Tomcat/...ror-tomcat
پاسخ
تشکر شده توسط:
#5
کلاً 404 tomcat error رو جستجو کنید به نتایج خوبی میرسین.
پاسخ
تشکر شده توسط: saman-arsenal
#6
(10-08-1394، 12:50 ب.ظ)ADMIN نوشته: کلاً 404 tomcat error رو جستجو کنید به نتایج خوبی میرسین.

اشتباه داشتم آپلود میکردم باید از خود tomcat آپلودش کنم الان خوده tomcat و بالا میارم حتی example ها رو تست میکنم ران میشن اما میخوام که از tomcat آپلود کنم ازم یوزر پس میخواد یوزر پس cpanel و یوزر پس whm رو هم تست کردم اما میگه اشتباهه نمیدونم از کجا باید برم یوزر پس tomcat و تغییر بردم یا رست کنم 
یکی بهم گفت که یوزر پسش همون یوزر پس روت whm هست باید بری توو install servlet اونجا دامنت و بهش بشناسونی اما وقتی میرم توو install servlet این پیفام و بهم نشون میده :
EasyApache is currently upgrading your Apache and PHP installation
Please wait for this process to finish before working with servlets
پاسخ
تشکر شده توسط:
#7
در این مسیر میتونید به تنظیمات کاربران تامکت دسترسی داشته باشید.
apache-tomcat-8.0.3/conf/tomcat-users.xml
 وبلاگ من => jgeek.ir

System.out.PrintLn("Say to Prof.James Gosling Java Never Dies ! I HATE Microsoft and its Technologies ! ");
پاسخ
تشکر شده توسط: saman-arsenal
#8
(10-08-1394، 03:41 ب.ظ)YN97 نوشته: در این مسیر میتونید به تنظیمات کاربران تامکت دسترسی داشته باشید.
apache-tomcat-8.0.3/conf/tomcat-users.xml

این مسیر و از کجا باید بش دسترسی داشته باشم؟؟ داخل whm که فقط میتونم tomcat و ریستارت کنم به پوشه ها دسترسی ندارم !!!
پاسخ
تشکر شده توسط:
#9
ممنون از همه ی دوستان برای کمک هاشون مشکل حل شد با حل شدن مشکل instal servlet وقتی instal sevlet داخل whm درست بالا اومد دامنه رو بهش اضافه کردم واسه اون دامنه رفت tomcat و نصب کرد و همه چی اوکی شد اما حالا یه مشکل توو نشناخت ادرس سوکته که با این ws://example.ir صدا زده میشه

یه تاپیک واسش توو بخش tomcat ایجاد کردم ممنون میشم بازم مثل همیشه کمکم کنید

http://forum.ncis.ir/Thread-%D9%86%D8%B4...web-socket
پاسخ
تشکر شده توسط:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان