رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل ارسال ایمیل چیه ؟
#1
سلام، بنده می خوام یک ایمیل رو از طریق یک فرم ارسال کنم ...، ایمیل ارسال می شه ولی یک ارور هم در کنارش می ده :

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/lmspcir1/public_html/PHP/Mail.php:3) in /home/lmspcir1/public_html/PHP/Mail.php on line 20
Your Message Sent !
مشکل جیه؟
[عکس: v5dveblcrbgx.png]
پاسخ
تشکر شده توسط:
#2
فایلهاتون رو با کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره کنید.
پاسخ
تشکر شده توسط: ABZiko
#3
این کار رو کردم ولی درست نشد، این هم کدش :
<?php 
session_start(); 
?>
<meta charset="utf8">
<title>Sending E-Mail | ارسال رایانامه</title>
<?php

if($_POST['captcha'] == $_SESSION['captcha']) {

	$nameFamily=$_POST['nameFamily'];
	$mail=$_POST['mail'];
	$phone=$_POST['phone'];
	$text=$_POST['text'];

	$headers = "MIME-Version: 1.0\\r\\n";
	$headers .= "Content-type: text/html; charset=UTF-8\\r\\n";
	$headers .= "From:".$mail."; <".$mail.">\\r\\nReply-To: ".$mail.";";

	$text="<div style='font:12px Segoe UI'>Name & Family : ".$nameFamily."<br>
	E-Mail : ".$mail."<br>
	Phone : ".$phone."<br>
	Explanation : ".$text."</div>";

	$to="ABZiko@chmail.ir";
	$subject="Request from ".$nameFamily;

	if(mail($to,$subject,$text,$headers)) {
	echo "<div style='font:12px Segoe UI'>Your Message Sent !</div>";}

	else{
	echo "<div style='font:12px Segoe UI'>Your Message Didn't Sent !</div>"; }
	
}
else{
	echo "<div style='font:12px Segoe UI'>Your Security Code is Entered Wrongly !</div>";
}

?>

البته بنده از Captcha هم استفاده می کنم که این هم کدش :
<?php

session_start();
$code=rand(100000,999999);
$_SESSION["captcha"]=$code;

$im = imagecreate(100, 50);

$bg = imagecolorallocate($im, 22, 86, 165);
$fg = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);

imageline($im, rand(0,100), rand(0,50), rand(0,100), rand(0,50), $fg);
imageline($im, rand(0,100), rand(0,50), rand(0,100), rand(0,50), $fg);
imageline($im, rand(0,100), rand(0,50), rand(0,100), rand(0,50), $fg);
imageline($im, rand(0,100), rand(0,50), rand(0,100), rand(0,50), $fg);
imageline($im, rand(0,100), rand(0,50), rand(0,100), rand(0,50), $fg);

$x=mt_rand(0,30);
$y=mt_rand(30,35);
$textAngle=mt_rand(-15,15);

imagettftext($im, 20, $textAngle, $x, $y, $fg, "BRUSHSCI.TTF", $code);
header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate");
header('Content-type: image/png');
imagepng($im);
imagedestroy($im);

?>
[عکس: v5dveblcrbgx.png]
پاسخ
تشکر شده توسط:
#4
مطمئنید without BOM ذخیره کردین؟ دقت کنید که تمام فایلهاتون باید با این کدگذاری ذخیره بشن.
پاسخ
تشکر شده توسط: ABZiko




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان