رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم برقراری ارتباط با dbEscape
#1
من این رو نوشتم ولی جواب نمیده
<?php
                if(isset($_POST['user'], $_POST['pass'])){
                   $user = dbEscape(strtolower($_POST['user']));
                   $pass = sha1($_POST['pass']);
                   $user = dbArrayQuery("SELECT * FROM user WHERE (LOWER(user)={$user} AND pass='{$pass}');");
                   if(count ($user) == 0){
                       alert('ERROR' , 'Invalid Username or Password.' , 'danger');
                   }else{
                       $user = $user[0];
                       $_SESSION['uid'] = $user['id'];
                       $_SESSION['uname'] = $user['name'];
                       $_SESSION['login'] = true;
                       redirect();
                   }
               }
           ?>
function dbEscape($value){
    $con=  dbConnect();
   return is_null($value) ?  'NULL' : '\''. mysqli_real_escape_string ( $con, $value) .'\' ';
}
پاسخ
تشکر شده توسط:
#2
وقتی جواب نمیده یعنی یه خطایی وجود داره. یکبار خروجی dbError رو نمایش بدین ببینین مشکل از کجاست:
function dbError() {
    $con = dbConnect();
    return $con->error;
}

ضمناً بجای mysqli_real_escape_string بهتره از حالت شئ‌گراش استفاده کنید:
$con->real_escape_string($value)
پاسخ
تشکر شده توسط: meysam1366
#3
من هنوز شی گرایی رو ندیدم
اون function رو میزارم چیزی نشون نمیده
پاسخ
تشکر شده توسط:
#4
پس اینطوری کار کنید:
function dbError() {
    $con = dbConnect();
    return mysqli_error($con);
}

تابع dbEscape رو هم تغییر ندین.

باید فانکشن رو صدا بزنین:
echo dbError();
پاسخ
تشکر شده توسط: meysam1366
#5
فکر کنم این مشکل داشته باشه چون اون کد رو فراخوانی کردم خطا داد
<?php
if(!session_id()){
   session_start();
}
require_once dirname ( __DIR__) . '/lib/functions.php';
require_once dirname ( __DIR__) . '/jdf.php';
return[
    'title' => 'سیستم بازاریابی فروشگاه اینترنتی حامیان',
    'basePath' => dirname(__DIR__),
    'homeUrl' => 'http://localhost/Marketers/',
    'db'=> require_once __DIR__ .'/db.php',
];
?>
در فایل db هم اون فانکشن رو لود کردم
پاسخ
تشکر شده توسط:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان