رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال درباره فریمورک MaterializeCss
#1
سلام دوستان

آیا کسی با این فریمورک کار کرده؟
شروع کردم به یادگیریش.من میخوام یه همچین چیزی بسازم . طرح خامه
[عکس: bluePrint.png]

حالا من میخوام سایدبارم از زیر هدر شروع شه . height صد در صد با شه . و position:fixed باشه .
اما با امکانات خود این فریمورک وقتی کار میکنم متاسفانه هدر رو کنار میزنه و از موقعیت top:0 شروع میکنه و به پایین میاد.

لطفا دوستانی که در این مورد اطلاعات دارند یاری کنند.
اینم از کد :
کد:
<div class="row"><div class="col s12 blue-grey darken-4">&nbsp;</div></div>
<div class="row">
    <div class="col s10 yellow">&nbsp;</div>
    <div class="col s2 blue-grey darken-3 fixed side-nav right-aligned">
        <div class="row">
            <div class="col s12 lime">
                123
            </div>
        </div>
    </div>
</div>
پاسخ
تشکر شده توسط:
#2
با سلام
به نظر من یه استایل دیگه خودت بهش اضافه کن و برای اون بخشهایی که میخوایی خودت استایل تعرف کن توی تمام فریم ورک ها هم این کار و می شه انجام داد.
درواقع یه جاهایش رو شخصی سازی می کنی و از قوانینی که خودت مشخص می کنی استفاده می کنی
پاسخ
تشکر شده توسط:
#3
ببخشید یه پیشنهاد
به نظر من بهترین فریم ورک برای طراحی بوت استرپ هستش بعدشم آموزشهایی که استاد شهرکی تهیه کردن که در آدرس http://packages.ncis.ir
می تونید ببیند برای طراحی از بوت استرپ استفاده کردند که خیلی جالب و کاربر پسند هست.
پاسخ
تشکر شده توسط: php
#4
شما با فریمورک Materialize کار کردید ؟ طراحی عناصرش خیلی شیک تره
پاسخ
تشکر شده توسط:
#5
آره منم خوشم اومد ازش طرحشم فلته
شما می تونین همون دستی به منوی فیکستون استایل از بالا بدین درست میشه
فقط یه سوال اینکه این rtlش هم هست؟
پاسخ
تشکر شده توسط:
#6
فکر نمیکنم کسی زحمتشو کشیده باشه . اونم باید هرجا خواستید rtl کنید ، دستی عناصر رو راست چین کنید.
پاسخ
تشکر شده توسط: peca
#7
سبک طراحی از متریال گوگل هست ( تا بتونید به صورت css ) تو وب هم پیاده کنید چنین طراحی رو .

سبک طراحی شرکت گوگل متریال هست . فلت نیست .
پاسخ
تشکر شده توسط: ABZiko




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان