رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقویم و اعداد فارسی در دل PHP !
#1
شاید خیلی ها ندوند (منم تا امروز نمی دونستم!) ولی PHP از ورژن ۵٫۳ به بعد با استفاده از ICU از تقویم فارسی پشتیبانی می کند.

اول باید ببنید که extension مربوط به internationalization فعال هست یا نه برای این کار این دستور را اجرا کنید.
echo '<pre>' . print_r(get_loaded_extensions(),true) . '</pre>' . PHP_EOL;
لیست تمام extension ها را به صورت یک آرایه بر می گرداند؛ intl مربوط به extension مورد نظر ماست!
اگر intl نبود، باید فایل php.ini را ویرایش کنید و کامنت این خط را بر دارید.
extension=intl;
سرور را ریستارت کرده؛ بعد از فعال سازی این extension حالا می توانید از کلاس IntlDateFormatter استفاده کنید.
به عنوان مثال این تکه کد[/align]
$date_format='EEEE، d MMMM Y';
$fmt = new IntlDateFormatter("fa_IR@calendar=persian", IntlDateFormatter::FULL, IntlDateFormatter::FULL,
"Asia/Tehran", IntlDateFormatter::TRADITIONAL,$date_format);
echo $fmt->format(intval(time()));
تاریخ امروز ره به این صورت نمایش می دهد.
کد:
یکشنبه، ۲۸ دی ۱۳۹۹
برای اطلاع از فرمت تاریخ ICU می توانید به این لینک مراجعه کنید.
اعداد فارسی

با استفاده از کلاس NumberFormatter که از همان intl استفاده می کند، می توانید این کار را انجام دهید؛ تکه کده زیر عداد 1399را با اعداد فارسی چاپ می کند.
$persianNumberFormatter=new NumberFormatter("fa_IR",NumberFormatter::IGNORE);
echo $persianNumberFormatter->format(1399);
یک از مقادیر جالبی که آرگمان style$ می گیرد، NumberFormatter::SPELLOUT هست. اگر آرگمان دوم را در کد بالا با این عوض کنید.
خروجی عبارت زیر را می گیرید.
کد:
یک هزار و سیصد و نود و نه
دیگه چی از این بهتر؟!


فایل‌های پیوست
.php   index.php (اندازه 705 بایت / تعداد دانلود: 2)
پاسخ
تشکر شده توسط: YN97 , ADMIN , sirwan , vahid , artablog
#2
با اینکه extension=intl extension در uncomment php.ini هست ولی بازم خطا میده کلاس IntlDateFormatter پیدا نشد.
ومپ سرور php 7.3
پاسخ
تشکر شده توسط:
#3
(27-10-1399، 02:47 ب.ظ)artablog نوشته: با اینکه   extension=intl  extension  در uncomment  php.ini هست ولی بازم خطا میده کلاس IntlDateFormatter پیدا نشد.
ومپ سرور  php 7.3

سلام بعد از حذف کاما حتما باید وب سرور خودت رو RESTART کنید و از فایل پیوست استفاده کنید. بازم اگر مشکلی بود لطفا کدهای خودتون رو اینجا بزارید تا بررسی کنم.
پاسخ
تشکر شده توسط:
#4
سلام، کاما از اول نبود. کد هم همین کدی که شما گذاشتین تست کردم خطا داد. دستور get_loaded_extensions اجرا کردم intl در لیست اکستنشن ها نبود.
پاسخ
تشکر شده توسط:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان